47 Responses

  1. ieta mat saad
    ieta mat saad July 13, 2014 at 6:20 pm | | Reply

    😀 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 😀 Tak yah dok nak mimpi jadi karmen rider lh Sifu… Jadi bisnes man lg berpekdah. Teruskan menggeletek hati akak baca entri2 yg kelakar tapi maksud tersirat macam ni.

    German memang patut menang sebab Allah dah tetapkan dia menang. Kalo Allah kata kalah, kalahlah dia… 😆 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    1. titan
      titan July 13, 2014 at 10:01 pm | | Reply

      Yehh!

      German menang.

      1. OhPanduan
        OhPanduan July 16, 2014 at 7:43 pm | | Reply

        Yea..menang Jermen.. :mrgreen:

  2. ieta mat saad
    ieta mat saad July 13, 2014 at 6:22 pm | | Reply

    Tapi kalo sifu nk try jadi Karmrn Rider tu, cube le try test. Akak tak marah pong… 😀 :mrgreen:

    1. titan
      titan July 13, 2014 at 10:03 pm | | Reply

      Dah jadi dah kejap tadi.

      Sekarang dah tukar balik dah. Tak leh lama-lama. Haha

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah July 13, 2014 at 11:52 pm | | Reply

        hehehe..betul tu. Tak boleh lama-lama. 😀

    2. OhPanduan
      OhPanduan July 16, 2014 at 7:44 pm | | Reply

      Mana boleh macam tu. sekejap boleh la kan. 💡

  3. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah July 13, 2014 at 11:50 pm | | Reply

    Jerman dah menang pagi ini kan sifu.. :mrgreen:

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:30 pm | | Reply

      Ya. Sudah menang dengsn bergaya.

      Hojo

  4. akubiomed
    akubiomed July 14, 2014 at 12:42 am | | Reply

    Untunglah mempunyai bakat mampu menulis artikel dengan panjang. Berbanding orang lain perlu mengasah bakat untuk menulis dengan panjang itu pun belum tentu artikel yang ditulis ada ‘directions’. 🙂

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:28 pm | | Reply

      Bakat tu ada pada semua orang. Kita kene latih dan usahs aje.

      1. OhPanduan
        OhPanduan July 16, 2014 at 7:45 pm | | Reply

        kena selalu berlatih macam inikan? 😀

  5. Ismail N
    Ismail N July 14, 2014 at 12:43 am | | Reply

    Kalau hang jadi Kamen Rider, kawe jadi Power Ranger je lah. Yang pink ranger :mrgreen:

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:26 pm | | Reply

      Boleh je.

      Takde hal punya. Gua ok je maa.

  6. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim July 14, 2014 at 1:00 am | | Reply

    Aku tak ada bakat tulis panjang2.. 🙁

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:26 pm | | Reply

      Kena cuba..baru tau. Hoho..

    2. OhPanduan
      OhPanduan July 16, 2014 at 7:47 pm | | Reply

      betul tu. saya pun tak pandai nak tulis panjang-panjang. Kena menuntut dengan sifu lagi macam ni. 😀

  7. Adib Site
    Adib Site July 14, 2014 at 4:37 am | | Reply

    apa2 pun german dah menang pagi tadi .. huhuh..

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:24 pm | | Reply

      Ya. Dah menang.

      Yeh! Hehe..

  8. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin July 14, 2014 at 6:04 am | | Reply

    Kamen Rider boleh Suria Baja Hitam pun boleh.

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:23 pm | | Reply

      Haha.

      Ya. Mana2 pum bulih.

    2. OhPanduan
      OhPanduan July 16, 2014 at 7:49 pm | | Reply

      Suria baja hitam ini cerita lama kan? 💡

  9. reezluv
    reezluv July 14, 2014 at 6:29 am | | Reply

    memang patut pun German menang, dan cepat sikit abiskan draf Teknik SEO Merah Jambu Versi 2 tu ye..aha

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:22 pm | | Reply

      Haha..serius. memang sibuk benar ni maaa..

  10. Ezlaila
    Ezlaila July 14, 2014 at 6:45 am | | Reply

    Patutkah akak berhenti komen dan juga menjadi suria perkasa hitam?

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:21 pm | | Reply

      Boleh juga kalau berminat. Hoho 😥

    2. OhPanduan
      OhPanduan July 16, 2014 at 7:51 pm | | Reply

      Suria baja hitam versi baru macam ni. 😎

  11. Mohd Zakwan
    Mohd Zakwan July 14, 2014 at 12:11 pm | | Reply

    takpayah la nak jadi Kamen Rider bro..
    jadi ULTRAMAN terus 😀

    btw whatever decision u will make, jgn lupa kawan2 blogger hehe

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:19 pm | | Reply

      Ultraman payah sket.

      Tempoh masa dia 3 minit je..

  12. sabree hussin
    sabree hussin July 14, 2014 at 2:23 pm | | Reply

    Ah tak best la kalau ko benti, nak aku pun ase malas nak update blog jugak

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:19 pm | | Reply

      Ehh..kenapa plak macam tu. Haha

  13. Hafizul
    Hafizul July 14, 2014 at 3:33 pm | | Reply

    Kenapa tak nak tunggu saya berjaya jadi pengganti Encik Titan lu baru nak stop tulis blog?

    Kalau Encik Titan berhenti tulis blog sekarang dan jadi kamen rider, saya pun nak ikut jejak encik titan gak.. Cuma saya tak nak jadi kamen rider..

    Nak jadi Naruto hidup yang simple tapi penuh dengan kebahagiaan riang-riang macam kanak-kanak ribena..

    Jadi, kesimpulannya, jangan berhenti jadi kamen rider.. Tapi berhenti simpan impian untuk stop menulis..

    Tapi kalau dah tertulis, esok ataupun mahupun bila-bila pun encik titan memang bukan penulis blog lagi, saya redha dengan hati yang pasrah…

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:18 pm | | Reply

      Haha

      Tunggu aj bila masanya itu.

  14. Amirul
    Amirul July 14, 2014 at 5:09 pm | | Reply

    Jadi guru besar pulak lah bro… hehe

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:17 pm | | Reply

      Itu memang salh satu impian aku.

      Hoho..

      1. OhPanduan
        OhPanduan July 16, 2014 at 7:52 pm | | Reply

        Lama-lama boleh jadi guru besar. 😀

  15. Kamil Salleh
    Kamil Salleh July 14, 2014 at 5:36 pm | | Reply

    Kita boleh jadikan apa saja, asalkan memberi kebaikan kepada kita, keluarga dan orang lain. Kamen Rider oh kamen rider…

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:16 pm | | Reply

      Spo..

      Meh jadi kamen rider ramai-ramai. Hoho

  16. Kamil Salleh
    Kamil Salleh July 14, 2014 at 5:38 pm | | Reply

    Apa kelebihan untuk jadi Kemen Rider, kenapa En Titan tak jadi Naruto…saja.

    1. titan
      titan July 14, 2014 at 6:14 pm | | Reply

      Naruto cuma ada seorang je. Kamen rider boleh ramai.

      itu je sebabnya. Hoho..

  17. Zuan
    Zuan July 15, 2014 at 7:21 am | | Reply

    klu lu jadi kamen rider, brapa lama boleh kekal jadi kamen rider?

    1. titan
      titan July 15, 2014 at 9:53 am | | Reply

      Sampai musuh dikalahkan la. Takde limit masa macam ultraman.

      Ikut suka hati aku sebenarnya. Haha..

  18. onlajer
    onlajer July 16, 2014 at 7:44 am | | Reply

    Apa lagi jadi seorang ayah lah lepas ini. best apa 😀

    1. titan
      titan July 16, 2014 at 7:16 pm | | Reply

      Haha..

      Betol juga tu. Kene usaha lebih ni. 😈

  19. ieta mat saad
    ieta mat saad July 17, 2014 at 7:19 pm | | Reply

    Nape cari MH17, Keluar entri ni ek? :mrgreen: :mrgreen:

    1. titan
      titan July 17, 2014 at 8:09 pm | | Reply

      Haha..

      Boar betol ni. Tak wat apa apa lagi nih. Hoho..

  20. namiacinta
    namiacinta July 18, 2014 at 5:29 pm | | Reply

    jangan lah jangan lh berhenti menulis ….
    kalau berhenti menulis mesti kurang sorang blogger hebat .. huhuhu

    okey pasal entry panjng dan merepek tu say baca cuma saya tak baca entry komisen dan payment bla bla bla ( ssbb boring )

    yeayyyy german menang …. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.