14 Responses

  1. profhariz
    profhariz July 19, 2014 at 9:31 am | | Reply

    MashaAllah banyaknya. Mcm tu nak sambung belajar lagi lahhh

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 12:22 am | | Reply

      Haha..

      hang nak sambung. Gi sambung. Hoho..

  2. akubiomed
    akubiomed July 20, 2014 at 5:33 am | | Reply

    Zaman saya tidak banyak bantuan pinjaman atau biasiswa. Hanya yang terbaik sahaja mendapat peluang dari penaja.

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 5:52 pm | | Reply

      Yap.

      Zaman sekarang, memang yang terbaik sahaja yang dapat. Tapi mereka yang bijak dan pandai mencari peluang juga boleh juga dapat jika kena caranya. hoho

  3. Hafizul
    Hafizul July 20, 2014 at 4:39 pm | | Reply

    Samalah..saya pun cukup kenal PTPTN jer..haha..terima kasih atas perkongsian ni..

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 5:53 pm | | Reply

      Hoho..

      takkanlah tak kenal. Pakcik paling baik di Malaysia tu.

  4. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam July 20, 2014 at 5:27 pm | | Reply

    Sangat setuju dengan statement terakhir bro..

    Kalau dah tau buat study loan, pandai2la bayar.. jangan la nk lebih2 kata pung pang tapi hakikatnya nk lari dr bayar hutang. Huhuhu

    Tp PTPTN punya caj mmg tinggi.

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 5:55 pm | | Reply

      PTPTN caj rendah sebenarnya.

      Cuma..kita kena struggle lah nak bayar kalau serius nak meminjam.

  5. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin July 20, 2014 at 11:34 pm | | Reply

    Memang banyak, cuma tahu atau tak, nak apply atau tak.

    Fasa mencari biasiswa level seterusnya

  6. Muhammad Faridzuan Majid
    Muhammad Faridzuan Majid July 22, 2014 at 1:18 pm | | Reply

    Tak pernah lagi pakai pinjaman. Takut. T___T Alhamdulillah, baru-baru ni dapat biasiswa mybrainsc. Tinggal nak hantar transkrip matrik dengan keputusan IPT mana yang dapat. Moga dipermudahkan.

  7. Aimi Shaklee
    Aimi Shaklee July 24, 2014 at 10:40 am | | Reply

    Dulu tak pandai nak survey2 biasiswa, amik PTPTN je jawabnya~

  8. farid laham
    farid laham July 24, 2014 at 3:12 pm | | Reply

    perkongsian yang menarik..sebelum ni tak pernah taw pon sal pinjaman ni..

  9. Sifu Biasiswa
    Sifu Biasiswa September 24, 2014 at 10:44 am | | Reply

    Semoga semua yang memperoleh biasiswa sukses dalam pelajaran masing-masing. Tq En. Titan atas perkongsian. 🙂

  10. lia
    lia November 7, 2014 at 7:42 pm | | Reply

    saya tak nak biasiswa, saya nak belajar dengan cik titan je, free kan.. 👿 👿

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.