20 Responses

  1. SentiasaPanas
    SentiasaPanas July 19, 2014 at 7:12 pm | | Reply

    nampaknya mmg blh buat duit dengan jobdirumah ni kan..

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 6:02 pm | | Reply

      Memang boleh.

      Cuma kena kerja kuat sikit la.

  2. profhariz
    profhariz July 19, 2014 at 9:34 pm | | Reply

    Ya saya masih menanti ebook bro. Katanya 2 hari bekerja. Mungkin selasa nanti kot. Dah bayo jumaat malam.

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 12:13 am | | Reply

      Kalau gi bayar hari jumaat, memang isnin la baru dapat.

      Ashadee, sabtu ahad depa cuti.

      1. sabree hussin
        sabree hussin July 20, 2014 at 6:17 am | | Reply

        Better beli direct kat owner daripada beli via Ashadee, tak gitu?

        1. titan
          titan July 20, 2014 at 9:23 am | | Reply

          Boleh je.

          takde masalah. Haha..

  3. ajumohit
    ajumohit July 20, 2014 at 2:48 pm | | Reply

    tahniah, masyuk sangat raya ni 😉

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 6:06 pm | | Reply

      Ya. Mudah-mudahan akan lebih masyuk lagi. HOho

  4. Stuwie
    Stuwie July 20, 2014 at 3:31 pm | | Reply

    Boleh guna tuk beli biskut atau cendol raya dah ni 😈

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 6:07 pm | | Reply

      hoho..

      biskut raya bini dah buat. So, jimat banyak dah. Haha..

  5. Nadot
    Nadot July 20, 2014 at 3:46 pm | | Reply

    sila belanja aku weh… banyak tu masuk.. jeles untuk kali ke 582 ;p

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 6:09 pm | | Reply

      Sila datang banting la kalau nak aku belanja.

      haha.

  6. Denaihati
    Denaihati July 20, 2014 at 4:22 pm | | Reply

    wah..bonus raya berganda-ganda ni. open house hari raya ada tak…

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 6:12 pm | | Reply

      Tak tahu lagi.

      Kena tanya mak gua dulu.

  7. Hafizul
    Hafizul July 20, 2014 at 4:36 pm | | Reply

    Emmm dqh lama komisen jdr pondok kecil menyepi..naik malas rasanya nak promosi..haha

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 6:19 pm | | Reply

      Nanti lama-lama tu dapatlah.

      Sila sabar ye.

  8. Hati Putera
    Hati Putera July 20, 2014 at 6:56 pm | | Reply

    Hanya orang yang berusaha jer akan dapat berterusan macam Encik Titan.

  9. zara
    zara July 21, 2014 at 1:13 am | | Reply

    Alhamdulillah duit raya tu..rajin buat banyak dapat..semoga rezeki saudara bertambah..selalu orang tua2 kata rezeki anak tu..

  10. farid laham
    farid laham July 24, 2014 at 1:32 pm | | Reply

    betol tu,,ramai jugak yang cakap buat job kat rumah ni useles,pdahal tak pon..itu semua ats diri masing2..apepon menarik..

  11. fiq88
    fiq88 August 10, 2014 at 6:11 pm | | Reply

    salam..nk tanya sket..klau nk daftar jobdirumah…payment melalui bank mne?? bleh x guna akaun hong leong bank??

Leave a Reply to Hati Putera Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.