32 Responses

  1. syamila
    syamila July 19, 2014 at 9:21 pm | | Reply

    tadi kata nak bahagi sama rata…tak adil tu… :mrgreen:

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 12:27 am | | Reply

      Ehh..

      kan ADIL tu pembahagian tu. Hoho.. :mrgreen:

  2. Stuwie
    Stuwie July 19, 2014 at 9:47 pm | | Reply

    Murah jugak barang kat NILE ni ya. Tapi kualiti cammana? ke barang dari cina mari ni..

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 12:29 am | | Reply

      Kualiti dia ok.

      Setakat ini bila beli dari diorang, barang diorang ok. Nak kualiti produk mahal-mahal..tak tahu la macam mana feelnya sebab selama ini pun beli barang pun, tak pernah yang mahal.

      Paling mahal baju pernah beli pun bawah RM200. Itupun sebab beli jersi bola.

      So..selagi harga murah, pakai selesa. Itu dah cukup.

  3. Denaihati
    Denaihati July 20, 2014 at 12:38 am | | Reply

    leasure bag tu nampak klasik tapi meamang menarik.

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 9:05 am | | Reply

      Ya.

      Memang agak klasik kot. Tapi itulah penariknya. Haha..

  4. zara
    zara July 20, 2014 at 2:43 am | | Reply

    Wah banyak bini u bolrh bli dgn 200 kalau di nile.com

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 9:03 am | | Reply

      Haa..

      biasalah tu. Kenalah bahagi hadiah dengan penuh keadilan. HOho

  5. akubiomed
    akubiomed July 20, 2014 at 5:03 am | | Reply

    RM300 banyak henda dibelanjakan.

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 9:01 am | | Reply

      Ya. Memang banyak gak tu.

      Macam-macam barang leh beli dengan duit banyak tu.

  6. Zuan
    Zuan July 20, 2014 at 5:09 am | | Reply

    uiks. murah giler barang kat nile.com.my. belanja satu leisure beg

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 8:58 am | | Reply

      Memang murah gak la.

      Design pun pelik. Cuma barangnya takde lah banyak sangat. Tapi still menarik jika dibandingkan dengan shopping site yang lain.

  7. aRz MoHa
    aRz MoHa July 20, 2014 at 7:09 am | | Reply

    Baru saja singgah disini. semoga berjaya dalam contest ini.

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 8:54 am | | Reply

      Ya. Semoga berjaya.

      Hoho..

  8. Nurul
    Nurul July 20, 2014 at 9:31 am | | Reply

    Memang cantik Leisure Bag tu..cun bawa balik kampung.

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 5:47 pm | | Reply

      Ya.

      Beg itu memang cun habis. HOho..

  9. puteri kasih
    puteri kasih July 20, 2014 at 3:05 pm | | Reply

    memang murah juga harga barangan kat nile.com. Leisure bag tu memang nampak unik πŸ™‚

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 5:48 pm | | Reply

      Yep.

      Kalau murah, pergilah angkat satu ye. Hehe

  10. awgmursyidin
    awgmursyidin July 20, 2014 at 3:30 pm | | Reply

    Infomation yg menarik nie.. πŸ™‚

  11. Bahrain
    Bahrain July 20, 2014 at 4:27 pm | | Reply

    Smart juga pilihan bro. πŸ™‚

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 5:49 pm | | Reply

      Ya.

      Aku memang smart. Haha.

  12. Hafizul
    Hafizul July 20, 2014 at 4:34 pm | | Reply

    Ok..semoga berjaya dapat wang raya ni..kemana juga duit tu kan kalau bukan ke nile.com..haha

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 5:44 pm | | Reply

      Ya.

      MEmang itu niat aku.

      Boleh jimat beli baju raya. hehe 😳

  13. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam July 20, 2014 at 5:23 pm | | Reply

    Barang2 dia agak unik ye..

    Leisure bag tu nampak mcm cool je. πŸ˜‰

    1. titan
      titan July 20, 2014 at 5:41 pm | | Reply

      Yap.

      Aku pun rasa macam menarik je. Nak je angkat laju-laju.

  14. Ismail N
    Ismail N July 21, 2014 at 1:14 am | | Reply

    Macam mana dapat RM 300 tu wehh? Cer citer sikit.. :mrgreen:

  15. ema
    ema July 21, 2014 at 7:47 am | | Reply

    baru lepas beli dengan nile.com..ada sesetengah barang tak dapat. bagus dia punya servis terus transfer balik duit yang tak ada barang tu.

  16. reezluv
    reezluv July 21, 2014 at 2:31 pm | | Reply

    tahun ni aku kasi wife aku shopping kt facebook je..harap ok le

  17. limie
    limie July 24, 2014 at 1:42 am | | Reply

    bestnye klau dapat duit raya rm300 ..hihihi

  18. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia July 24, 2014 at 2:43 am | | Reply

    senyum lebar la si isteri kalau suami dia menang.hehehehe

  19. farid laham
    farid laham July 24, 2014 at 1:16 pm | | Reply

    boleh tahan murah barang2 kat nile ni..

  20. Muhammad Faridzuan Majid
    Muhammad Faridzuan Majid July 24, 2014 at 2:24 pm | | Reply

    Persoalannya bukan beg yang Tuan beli tu, persoalannya, macamana boleh dapat tiga ratus?! T____T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.