45 Responses

  1. zool
    zool July 22, 2014 at 12:14 am | | Reply

    wah seronoknya dapat lepak spa tu….
    memang segar kalau lepas keluar

    1. titan
      titan July 22, 2014 at 8:03 pm | | Reply

      Kalau pun..rasa segar bugar. Haha

    2. Farisya Anastasyia
      Farisya Anastasyia July 24, 2014 at 2:24 am | | Reply

      spa lelaki tak ada ke ek?hoho 😆

  2. CN
    CN July 22, 2014 at 1:38 am | | Reply

    bagusnyer..ok gak tu, smbil isteri berspa, encik suami boleh lepak2 dekat kedai mamak, sangat sesuai..;)

    1. titan
      titan July 22, 2014 at 8:07 pm | | Reply

      Yela.

      Gus tahu..bosan gak nunggu lama. Sekurangnya..xdela terasa sangat kalau melepak kedai mamak tuuu

    2. Farisya Anastasyia
      Farisya Anastasyia July 24, 2014 at 2:25 am | | Reply

      lepak kedai mamak,layan nasi kandar ke memang syok.hehe

  3. mai has
    mai has July 22, 2014 at 5:21 am | | Reply

    wah…cantik…boleh la bodek suami belanja berSpa di sini…heheh

    1. titan
      titan July 22, 2014 at 8:08 pm | | Reply

      Haaa

      Sila bodek siang malam ye. Hehe

  4. akubiomed
    akubiomed July 22, 2014 at 7:42 am | | Reply

    Boleh ambil peluang menyelam sambil minum cokelat. 🙂

    1. titan
      titan July 22, 2014 at 8:10 pm | | Reply

      Ya. Sambil menyelam..pekena dulu rojak seround dua.

      Haha

  5. Aniza Ghazali
    Aniza Ghazali July 22, 2014 at 11:28 am | | Reply

    Salam Ramadhan buat En Titan dan semua rakan2 taulan..,,
    Pasti bestz.

    1. titan
      titan July 22, 2014 at 8:11 pm | | Reply

      Apa yaNg bestnya ni? Hehr

  6. Muhammad Faridzuan Majid
    Muhammad Faridzuan Majid July 22, 2014 at 1:15 pm | | Reply

    Fuyooo, hebatnya ada spa coklat. Tapi untuk wanita aje kan? Lelaki tak ada. Heh. :v

    1. titan
      titan July 22, 2014 at 8:12 pm | | Reply

      Aah.

      Untuk orang puang je. Haha

    2. Farisya Anastasyia
      Farisya Anastasyia July 24, 2014 at 2:26 am | | Reply

      susah nak cari spa untuk lelaki kan?huhuhu

  7. Denaihati
    Denaihati July 22, 2014 at 2:36 pm | | Reply

    Bulan puasa takut-takut termasuk mulut coklat pulak…heee.
    nampak suasana dalam tu memang menarik.

    1. titan
      titan July 22, 2014 at 8:15 pm | | Reply

      Erkkk

      Jangan tertelan sudah lahhh

  8. Zuan
    Zuan July 22, 2014 at 2:43 pm | | Reply

    haha power location. sementara tgu isteri, pekena magee mamak dulu

    1. titan
      titan July 22, 2014 at 8:17 pm | | Reply

      Haa..

      Tapi jangan bulan ramadan plak.

      Lepas raya nanti okeyyy. Haha

  9. fazrol
    fazrol July 22, 2014 at 4:58 pm | | Reply

    Boleh bagitau bini aku nie… he he

    1. titan
      titan July 22, 2014 at 8:18 pm | | Reply

      Hang bawa je.

      Kasi suprise sket. Haha

  10. Hero Borneo
    Hero Borneo July 22, 2014 at 10:52 pm | | Reply

    makan mee mamak sambil blogwalking dan sambil tunggu isteri buat spa kira ok gak tu!

    1. Farisya Anastasyia
      Farisya Anastasyia July 24, 2014 at 2:27 am | | Reply

      aktiviti yang bagus..hehe

    2. titan
      titan August 15, 2014 at 7:17 pm | | Reply

      Haa..

      Apa lagi.

      Silalah bawa isteri tersayang tu. 😆

  11. Ismail N
    Ismail N July 23, 2014 at 12:31 am | | Reply

    Ini utk cik isteri sahaja ke atau cik suami pun boleh di spa kan? :mrgreen:

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 7:34 pm | | Reply

      Cik-cik dan puan-puan aje.

      Makcik-makcik beg besar pun boleh.

      Pakcik-pakcik dok kat restoren kat bawah tu ye. Minum teh tarik.

      Hehe

  12. hafiz hafizol
    hafiz hafizol July 23, 2014 at 1:14 am | | Reply

    x de bini lagi nak ajak siapa ntah .

    haha. =p

  13. Kamil Salleh
    Kamil Salleh July 23, 2014 at 11:28 am | | Reply

    Bini pantang ajak pi ke Spa, pasti dia mahu punya. Spa ni berdekatan dgn tempat tinggallah.

  14. sweetkurma
    sweetkurma July 23, 2014 at 8:39 pm | | Reply

    moh kite berspa hehe

    1. Farisya Anastasyia
      Farisya Anastasyia July 24, 2014 at 2:28 am | | Reply

      jom akak kita p spa ramai2.haha

  15. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia July 24, 2014 at 2:29 am | | Reply

    serius memang best pergi spa ni..release stress dan beban di kepala.Kaum Hawa patut pergi sebulan sekali atau dua bulan sekali.Manjakan diri tu sikit.hehehe

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 7:37 pm | | Reply

      HAha..

      nanti suruh si “ABANG” tu belanja ye.

  16. ema
    ema July 24, 2014 at 4:00 am | | Reply

    kang nanti tak buat spa.. takut gie makan coklat jer… first time dengar spa pakai coklat ni.

  17. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin July 24, 2014 at 4:27 am | | Reply

    Takkan perempuan je kot. Laki pun nak merasa coklat jgk.

  18. dkna abza
    dkna abza July 24, 2014 at 6:25 am | | Reply

    Jauh lak nak ke sana.. kalau ada driver boleh p sana..

  19. Ammar
    Ammar July 24, 2014 at 10:33 am | | Reply

    Boleh tak time lumur coklat tu sambil makan coklat? Macam best je.

  20. Aimi Shaklee
    Aimi Shaklee July 24, 2014 at 10:36 am | | Reply

    Oh, ada juga rupanya spa coklat! Macam-macam inovasi spa sekarang ni 😉

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 7:30 pm | | Reply

      Dah lama dah ada spa coklat nih.

      Cuma ramai aje yang tak tahu.

      Nanti kalau ada, bolehlah cuba ye. Hehe 😉

  21. farid laham
    farid laham July 24, 2014 at 12:59 pm | | Reply

    pergghh…menarik,,,tempat pon cantekk..bole la bawa orang yang tersayang

  22. Hafiz
    Hafiz July 24, 2014 at 11:03 pm | | Reply

    Menarik juga nie, ada tempat spa untuk laki x?

  23. Melastik Bintang
    Melastik Bintang July 25, 2014 at 1:18 am | | Reply

    bila nak try titan….

  24. Hafizul
    Hafizul August 3, 2014 at 7:49 am | | Reply

    Huhh terliur gak..tapi jauh la…

  25. Moms Avenue
    Moms Avenue August 4, 2014 at 12:34 am | | Reply

    Saya sokong tu statement paling last.. hehe.. isteri cantik, suami gak senang hati kan.. =)

  26. Bahrain
    Bahrain August 14, 2014 at 3:22 am | | Reply

    Testimoni menarik..laki pun nak merasa spa coklat. hehehe

  27. SuperNifz
    SuperNifz October 30, 2014 at 1:15 am | | Reply

    Spa Coklat?? perhh… bunyik dah cam tangkap leleh jaaa… belum kena laie.. tp itu aa jauh ler pulak… 😥

    http://supernifzvitamin.com/khasiat-lemon/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.