37 Responses

  1. farzli
    farzli July 24, 2014 at 1:52 pm | | Reply

    memang gua dah agak dah.. hahaha.. thorbaekk arhh..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 24, 2014 at 6:04 pm | | Reply

      hehehe..sifu memang hebat. :mrgreen:

    2. titan
      titan July 24, 2014 at 9:35 pm | | Reply

      Apa yang lu dah agak haha?? ๐Ÿ˜ณ

  2. reezluv
    reezluv July 24, 2014 at 2:00 pm | | Reply

    memang siyes gua jeles..tapi disebabkan gua tau,semua tu bukan ambil masa kejap..takpe..masih sabar..:D

    1. titan
      titan July 24, 2014 at 9:50 pm | | Reply

      Ya.

      Benda ni ambil masa.

      Tapi bila dah dapat rentaknya, in-sha Allah. takdelah susah mana.

  3. Muhammad Faridzuan Majid
    Muhammad Faridzuan Majid July 24, 2014 at 2:10 pm | | Reply

    Kenapa saya terasa bila baca tajuk entri ni? Heh?

    1. titan
      titan July 24, 2014 at 10:00 pm | | Reply

      Kenapa nak terasa plak nih? haha

  4. FaizAlias
    FaizAlias July 24, 2014 at 2:39 pm | | Reply

    pon boleh 18 tahun…haha

  5. Denaihati
    Denaihati July 24, 2014 at 2:51 pm | | Reply

    Remaja lagi rupanya…heee. hari-hari masyuk…tahniah bro.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 24, 2014 at 6:05 pm | | Reply

      Betul tu DH. Remaja lagi bro titan ni..hehehe.. ๐Ÿ˜†

  6. anuar
    anuar July 24, 2014 at 3:22 pm | | Reply

    Seronoknya boleh dapat sales hari2.. ๐Ÿ˜‰

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 24, 2014 at 6:08 pm | | Reply

      mesti seronok kan.. Cuba dapat 1. Mesti seronok punya..hehehe.. ๐Ÿ˜†

  7. Bahrain
    Bahrain July 24, 2014 at 4:39 pm | | Reply

    Memann mantap + masyuk dapat sales hari-hari. Tahniah!

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah July 24, 2014 at 6:06 pm | | Reply

      betul tu. Tahniah.. ๐Ÿ˜ฎ

  8. mohdridzwan
    mohdridzwan July 24, 2014 at 9:29 pm | | Reply

    Sangat terbaik dan luar biasa.
    Membuatkan ambe trasa tak mustahil utk berjaya seperti bro yg baru shj berusia 18 tahun….heheheheheheh

  9. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi July 24, 2014 at 10:20 pm | | Reply

    tahniah…

    banyaknyaaa

  10. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia July 24, 2014 at 10:46 pm | | Reply

    ergh…makin tercabar dgn sifu ni.hasihhh..kena kejar cepat.hahaha..anak murid kena ikut jejak sifu jugak..haha ๐Ÿ˜ˆ

  11. Farid Laham
    Farid Laham July 24, 2014 at 11:33 pm | | Reply

    aduh ble nk sembang ilmu ni titan?? huhuhu

  12. Khadeejah Hasmad
    Khadeejah Hasmad July 25, 2014 at 12:21 am | | Reply

    Tahniah tahniah.

    Moga terus sukses!

  13. suri
    suri July 25, 2014 at 12:49 am | | Reply

    oh itukah orangnya ngheee…aik sorang jer

  14. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim July 25, 2014 at 1:04 am | | Reply

    dah boleh survive thru blog dah ni.. mantap bro. gua nak capai tahap ni, banyak lagi nak kena buat. chaiyok.

  15. Nadot
    Nadot July 25, 2014 at 1:23 am | | Reply

    Fuiyoooo…. gile ahhh…. jelesnyeee…. siyes jeles…jeles je la mampu..haiishhh… ;p

  16. Mohd Azuan
    Mohd Azuan July 25, 2014 at 2:21 am | | Reply

    income blog lu bro dh macam income gaji pegawai gomen je… ๐Ÿ˜†

  17. Hero Borneo
    Hero Borneo July 25, 2014 at 2:30 am | | Reply

    dulu ketika saya baru 18 tahun belum pernah guna internet lagi..

  18. akubiomed
    akubiomed July 25, 2014 at 2:44 am | | Reply

    Timbul rasa cemburu. Puas hati dengan hasil titik peluh sendiri berdikari. Tanniah bro.

  19. Ezlaila
    Ezlaila July 25, 2014 at 4:06 am | | Reply

    Bestnya dapat duit raya hari2 ๐Ÿ™‚

  20. eyriqazz
    eyriqazz July 25, 2014 at 7:16 am | | Reply

    18 tahun tambah 20 ke bro? hehehe…. tahniah, makin murah rezeki encik titan…

  21. sabree hussin
    sabree hussin July 25, 2014 at 2:25 pm | | Reply

    La… awat umur makin muda pulak ni ekeke

  22. ajumohit
    ajumohit July 25, 2014 at 10:19 pm | | Reply

    waah kenapa 18 tapi nmpak mcm 40 hehehe, selamat hari raya maaf zahir batin ๐Ÿ˜‰

  23. Ismail N
    Ismail N July 26, 2014 at 9:11 am | | Reply

    Wah, banyak duit raya tahun ni.. Boleh lah kawe bawa anak2 dth beraya. Ang Pow pun sama harga dgn Kitab Jambu Merah kan? :mrgreen:

  24. Rokiah
    Rokiah July 27, 2014 at 5:25 am | | Reply

    tahniah..muda lagi dah ada ilmu hebat..

  25. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam July 30, 2014 at 12:23 am | | Reply

    Sama la umur kita bro.

    Cuma bezanya bro dpt duit raya hari2. Hehehe

  26. zara
    zara July 30, 2014 at 6:17 am | | Reply

    untunglah masih muda hehehe

    Tips Atasi Kolesterol

  27. Hafizul
    Hafizul August 3, 2014 at 7:49 am | | Reply

    Emm nak jadi adik angkat lelaki 18 tahun ni boleh?mana tahu leh duit raya hari2 gak..

    jeles wehhhh…. ๐Ÿ‘ฟ

  28. ieta mat saad
    ieta mat saad August 4, 2014 at 2:22 pm | | Reply

    :mrgreen: ๐Ÿ™ ๐Ÿ™ gua belum sempat lg mengkhatamkan buku pink sifu tu… ๐Ÿ™ ๐Ÿ˜ฅ

  29. Ezad Skytech
    Ezad Skytech August 7, 2014 at 6:10 am | | Reply

    hari-hari dapat duit raya tu…masyuk kot…hee

  30. jaymiee
    jaymiee August 31, 2014 at 10:38 am | | Reply

    kaya betul lelaki 18 tahun ni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.