20 Responses

  1. Bahrain
    Bahrain August 14, 2014 at 12:03 pm | | Reply

    Untung bini dapat suami macam ni. hahaha

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 7:04 pm | | Reply

      Yang untung, bini gua.

      Gua takdelah untung sangat. hehe :mrgreen:

  2. encikarman
    encikarman August 14, 2014 at 12:04 pm | | Reply

    elok sgt tuh, kalau dapat ambik. Kalau tak duduk sewakan atau pun buat homestay. Homestay lagi best.

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 7:07 pm | | Reply

      Haha.

      Itu plan kedua.

      Plan gua, memang nak duduk sana terus.

  3. onlajer
    onlajer August 14, 2014 at 12:05 pm | | Reply

    Untung laa satu nama dekat johor satu nama dekat selangor 🙂

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 7:13 pm | | Reply

      Sekali lagi..

      yang untung adalah BINI gua.

      Harap maklum.

  4. ahmadyani
    ahmadyani August 14, 2014 at 1:31 pm | | Reply

    Dengan komisen affiliate yang masuk tiap bulan, rumah yang tak mampu milik pun boleh dimiliki ni….

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 7:40 pm | | Reply

      Bolehlah sikit-sikit.

      Dapat beli satu dua rumah pun dah cukup bersyukur dah.

  5. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul August 14, 2014 at 1:49 pm | | Reply

    Tengah berkira-kira nak beli jugak. Tapi bila memikirkan dah menetap kat selangor, hold dulu la.

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 7:46 pm | | Reply

      Ohh..

      orang rumah orang johor kah?

  6. Hafizul
    Hafizul August 14, 2014 at 3:13 pm | | Reply

    Bahagia doh rasanya jadi isteri encik titan…emm saya pun sekarang ni cuba usahakan dan cari jalan..supaya dapat satu rumah atas nama sendiri..kalau saya mati pun, rumah tu akan jadi harta anak-anak..tak nampak kejam sangat saya ni..hahahaha… 😈

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 7:52 pm | | Reply

      Ya.

      Gua harap bini gua bahagia disamping gua. Haha

  7. Ismail N
    Ismail N August 15, 2014 at 1:34 am | | Reply

    “Kena menetap 5 tahun di Johor”

    Hmm.. macam mana dia tentukan samada kita ada menetap selama 5 tahun di Johor tu?

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 8:02 pm | | Reply

      Haa..

      yang tu aku pun tak tahu camana diorang tetapkan.

      Aku ada email diorang.

      Kalau diorang tak balas, aku kena call la gamaknya. Haha

  8. halif
    halif August 15, 2014 at 8:49 am | | Reply

    Takpe Banting dari Putrajaya xdela jauh sangat. Leh lajak gi mandi kat Morib. hehe :mrgreen:

  9. MyRujukan
    MyRujukan August 20, 2014 at 4:45 am | | Reply

    beli ja rumah kat sini, senang aku nak jumpa blogger mcm hang,.. :mrgreen:

  10. yusri
    yusri August 20, 2014 at 8:48 am | | Reply

    bagus juga beli rumah kat Johor ni.
    Ambe dah beli sebiji kat Johor ni…
    Nanti kalau bro dah duk Johor bolehlah ngendol selalu…huhu

  11. kak yatiadam
    kak yatiadam October 1, 2014 at 1:00 am | | Reply

    tahniah anda ada banyak info dlm blog ni. akak sangat suka baca blog anda dan ianya banyak menajdi rujukan dalam penulisan akak. tq yr.. dari http://www.yatiadam.com

  12. tutyrahiza
    tutyrahiza October 25, 2014 at 2:27 pm | | Reply

    saya anak jati johor tapi skang keje dekat selangor..camne tu??? mesti tak lepas untuk apply kan..

  13. Mar Mansor
    Mar Mansor December 18, 2014 at 8:01 am | | Reply

    kawan saya dah berjaya dapat.. :mrgreen:

Leave a Reply to Cikgu Hairul Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.