28 Responses

  1. cik amal
    cik amal August 15, 2014 at 5:28 pm | | Reply

    perghhh.. yg gua kenal pro hafiz, zeo unic khairol asrol.. perghh terbaikkk lah 😀

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 8:18 pm | | Reply

      Haa..

      inilah masanya nak kenal abang-abang kacak yang banyak duit tu. hehe

  2. khairul asrol
    khairul asrol August 15, 2014 at 5:50 pm | | Reply

    affiliate niche X ni memang terbaik! senang nak jual. hoho

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 8:22 pm | | Reply

      Senang jual

      hanya bila TAHU caranya.

      Hoho 😈

  3. ikhwan
    ikhwan August 15, 2014 at 5:53 pm | | Reply

    jualan 5 hari menghasilkan 6 angka, hebat!

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 8:25 pm | | Reply

      Ya.

      Mereka semua memang hebat. :mrgreen:

  4. Azwin Kamarularifin
    Azwin Kamarularifin August 15, 2014 at 6:03 pm | | Reply

    Baru kali kedua join aff niche X ni. memang terbaik walaupun main post2 je kat fanpage. niche senang jual.

    1. titan
      titan August 15, 2014 at 8:28 pm | | Reply

      Ya.

      Benda kalau panas, memang ramai orang yang suka makan. Hehe 😈

  5. ahmadyani
    ahmadyani August 16, 2014 at 12:08 am | | Reply

    Nak tengok kejayaan orang atau join sekali?

    1. titan
      titan August 16, 2014 at 4:57 am | | Reply

      Buat je.

      Tak rugi apa-apa.

  6. akubiomed
    akubiomed August 16, 2014 at 1:00 am | | Reply

    Memamng kencang rakan kita yang berjaya berada dikedudukan kutipan komisen tertinggi.

    1. titan
      titan August 16, 2014 at 5:02 am | | Reply

      Ya.

      Tahniah pada mereka semua. hoho

  7. Rossaimi
    Rossaimi August 16, 2014 at 3:34 am | | Reply

    Rugi pada sesiapa tak mencuba niche x ini.

  8. Afiq
    Afiq August 16, 2014 at 4:26 am | | Reply

    Setakat exam paling terkini, aku dah berjaya jana komisen RM4,535 tidak termasuk bonus. Alhamdulillah. Cubaan yang baik 🙂

    1. titan
      titan August 16, 2014 at 5:04 am | | Reply

      Ok la tu.

      Leh dapat lagi banyak lagi lepas nih.

  9. sobrimanssor
    sobrimanssor August 16, 2014 at 4:57 am | | Reply

    Wah…. hebat…

  10. Aisyah
    Aisyah August 16, 2014 at 6:31 am | | Reply

    wah..menarik ni.. no.11.. friend dlm fb aisyah.. selalu gak nampak dia post pasal rujukan kastam tu.. hhihihi.

  11. Qashmere
    Qashmere August 16, 2014 at 1:30 pm | | Reply

    OMG!!! Bestnya…nak tukar niche lah berkesan ke. Nak jugak buat topik peperiksaan pulak…ahahah tapi karang merapu takot ada yang tak paham…

    bonus durian runtuh yer titan ni…raja affliate

  12. sabree hussin
    sabree hussin August 16, 2014 at 4:17 pm | | Reply

    Aku first time tibai niche ni, Alhamdulilah dapat jugak hasilnya

  13. wazy
    wazy August 17, 2014 at 12:11 pm | | Reply

    Niche yang semakin mendapat perhatian terutama kepada blogger macam kita ni…kalau pamdai promosi In Shaa Allah senyum je tengok komisyen masuk ke dalam akaun bank

  14. Hafizul
    Hafizul August 18, 2014 at 5:09 am | | Reply

    Emm nak kena konsistenkan balik ni..lama dah rasanya tinggal menda ni..entah menjadi entahkan tidak lagi blog tu..haha

  15. yusri
    yusri August 18, 2014 at 7:42 am | | Reply

    berbisa sungguh penangan affiliate x ni…
    mesti kena cuba ni!

  16. azam mohamad
    azam mohamad August 18, 2014 at 1:32 pm | | Reply

    huhu

    dah lama tak rasa ribu ribu

    rindu hihi

  17. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin August 18, 2014 at 2:53 pm | | Reply

    Haha. Hebat betul diorang ni. Lima hari dapat riban2 duit.

  18. Ammar
    Ammar August 19, 2014 at 3:33 am | | Reply

    Wow!!! Memang betul-betul sedap ni. Bila nak belanja cendol?

  19. mohdridzwan
    mohdridzwan August 19, 2014 at 7:59 am | | Reply

    Ambe tak hebat dalam bidang affiliate. Kena belajar banyak kot.

  20. AUC
    AUC August 19, 2014 at 12:17 pm | | Reply

    betul tu bro kena fokus

    mcm kenal je yg kat atas tu 🙂

  21. halim
    halim August 19, 2014 at 11:44 pm | | Reply

    Bestnya dapat komisen sampai 4 angka. Macam mana agaknya cara promote tu? Adakah melalui blog saja boleh dapat macam tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.