47 Responses

  1. AUC
    AUC August 16, 2014 at 2:36 pm | | Reply

    laaaa ada lagi hehehe
    test jgn x test..

  2. suri
    suri August 16, 2014 at 2:51 pm | | Reply

    itu cow banyk cun..cam tu kena buka akaun pay pal..

  3. puteri kasih
    puteri kasih August 16, 2014 at 3:03 pm | | Reply

    mobicow plak ye…boleh juga test nanti ๐Ÿ™‚

  4. Famili Ceria
    Famili Ceria August 16, 2014 at 3:08 pm | | Reply

    kena try ni..harap-harap dapat la jana sedikit sebanyak .

  5. Sembang Sukan
    Sembang Sukan August 16, 2014 at 3:21 pm | | Reply

    Boleh test ni..

  6. Zuan
    Zuan August 16, 2014 at 4:04 pm | | Reply

    nama pun comel. boleh usya usya ni

  7. sabree hussin
    sabree hussin August 16, 2014 at 4:50 pm | | Reply

    Ini lembu boleh bikin poket jadi lagi tebal

  8. khairul asrol
    khairul asrol August 16, 2014 at 5:22 pm | | Reply

    ini jenis cow ni mesti kaw-kaw punya boleh dapat kalau trafik tinggi. untungnya la dibayar per impression. boleh try ni.

  9. Muhammad Faridzuan Majid
    Muhammad Faridzuan Majid August 17, 2014 at 3:01 am | | Reply

    WOW. Nice sharing bro. Aku setakat ni cuma tahu main Nuffnang je, itu pun belum dapat cash out. Wahahahahaha.

  10. sha myheart
    sha myheart August 17, 2014 at 6:09 am | | Reply

    wah, boleh jadi sumber pendapatan baru ni. Nak kena cuba. Sebelum ini, berjaya buat duit dengan Nuffnang sahaja. Churp-churp, says, cloud, ashadee semuanya saya tak ada rezeki.

    Cuba tak salah kan?
    Terima kasih berkongsi ya, bakal bapa =)

  11. SentiasaPanas
    SentiasaPanas August 17, 2014 at 10:13 am | | Reply

    Terima kasih. Jom sertai Mobicow, senang dan mudah nak dapatkan duit online..:)

  12. Mohd Azuan
    Mohd Azuan August 17, 2014 at 10:45 am | | Reply

    baru nak buat entri pasal mobicow nie…

  13. wazy
    wazy August 17, 2014 at 12:05 pm | | Reply

    Dah cuba…memang bagus juga mobicow ni… ๐Ÿ™‚

  14. ahmadyani
    ahmadyani August 17, 2014 at 1:26 pm | | Reply

    Akaun PayPal dah ada, bolehlah cuba..

  15. Bahrain
    Bahrain August 17, 2014 at 6:23 pm | | Reply

    Banyak juga yang seangkatan dengan nuffnang.

  16. sobrimanssor
    sobrimanssor August 18, 2014 at 4:46 am | | Reply

    Patut la polip keluar kat hp ninetology aku nih. Ini rahsianya ye. Hehehe

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 5:31 pm | | Reply

      Nih bukan rahsia lah.

      haha..

      kalau rahsia..aku tak tulis artikel nih.

  17. Hafizul
    Hafizul August 18, 2014 at 5:03 am | | Reply

    Hehe..belum sempat nak kejar lagi haaa…tunggu dia duk diam lu la bru nak tangkap..apa-apa pun, terima kasih kongsikan lubuk duit macam ni..sekurang-kurangnya, tak ada sunyi sangat akaun paypal tu..kan?

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 5:35 pm | | Reply

      Ya.

      kasi meriah sikit akaun paypal tu. hoho

  18. Denaihati
    Denaihati August 18, 2014 at 5:40 am | | Reply

    peluang lagi, takde iklan yang lucah tu kira bagus lah.

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 5:37 pm | | Reply

      Itu yang best sikit menda ni.

      Kalau ada iklan tak best, memang blah awal dah.

  19. yusri
    yusri August 18, 2014 at 7:32 am | | Reply

    kena try ni…mana tahu ada rezeki…huhu

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 5:58 pm | | Reply

      Try je.

      Mana tahu, ada peluang. hehe

  20. azam mohamad
    azam mohamad August 18, 2014 at 1:44 pm | | Reply

    wah … peluang baik

    tak sia-sia follow up sifu seo affiliate

    jom join

    mcm better than adsense ni

    tq tq tq

  21. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin August 18, 2014 at 2:57 pm | | Reply

    Kalau keluar popup iklan masa tengah baca blog yang tak best tu. Semak weh.

  22. Ismail N
    Ismail N August 19, 2014 at 12:36 am | | Reply

    Wah. ada lagi cara buat duit ehh. Bagusnya. Nanti kawe cuba lah

  23. ieta mat saad
    ieta mat saad August 19, 2014 at 2:33 am | | Reply

    owh… patut le… :mrgreen: kayyo mcm ni Encik Titan… ๐Ÿ˜† :mrgreen:

  24. Ammar
    Ammar August 19, 2014 at 3:30 am | | Reply

    Rasa macam nak cuba. Tapi kan.. Bagi effect tak kat iklan contoh macam Innity sebab rule dia tak bagi iklan popup kat blog kita kalau ada iklan tu nanti kena ban. Camne tu? Boleh bagi pandangan tak? Hehehehe

  25. zool
    zool August 19, 2014 at 6:56 am | | Reply

    macam nak try je..

  26. mohdridzwan
    mohdridzwan August 19, 2014 at 7:10 am | | Reply

    Banyak peluang buat duit ni rupanya…Hebat la bro. Patut kaya. Heheh…

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 6:02 pm | | Reply

      Mudah-mudahan masin apa yang yang lu tulis nih.

  27. encikarman
    encikarman August 20, 2014 at 12:24 am | | Reply

    uiks… baru nih taget kat pad/phone ek…

  28. Kereta Sewa Ampang
    Kereta Sewa Ampang August 20, 2014 at 3:44 am | | Reply

    patut la byk sgt bnda alah ni kuar kat tepon…bulih pitih rupanya…

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 6:07 pm | | Reply

      Bulih la sikit-sikit. haha :mrgreen:

  29. Eshamz Halim
    Eshamz Halim August 21, 2014 at 4:16 am | | Reply

    Ok.. dah register dah bro…TQ for sharing… ๐Ÿ˜€

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 6:09 pm | | Reply

      Sama-sama.

      CUba aje. Mana tahu, ada hasil nanti.

  30. Hairul Azni
    Hairul Azni August 21, 2014 at 4:55 am | | Reply

    Belum rasa nak cuba lagi..tapi nampak menarik jugak..senang2 je dapat payment..

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 6:12 pm | | Reply

      Senang gak la.

      Dah letak, tinggal aje.

  31. Zali
    Zali August 21, 2014 at 8:14 am | | Reply

    Wajib cuba ni tak rugi apa-apa :mrgreen:

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 6:16 pm | | Reply

      Ya. Tak rugi pun.

      Cuba aje.

  32. mamat
    mamat August 21, 2014 at 8:35 am | | Reply

    kalau dekat tumblr boleh guna tak? ๐Ÿ˜ณ

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 6:20 pm | | Reply

      Yang tu. Aku tak tahu plak. haha

  33. JR
    JR August 28, 2014 at 1:32 am | | Reply

    Baru nak test jg ni..nak tgok camne rase coW! ni..haha..

  34. Abdfatah
    Abdfatah October 18, 2014 at 4:01 am | | Reply

    WowCow laa.. Cuba try test sikit..

  35. Azzahairi
    Azzahairi March 8, 2015 at 6:08 am | | Reply

    Cepat-cepat daftar mobicow. Cute jugak banner lembu ni letak kat blog ๐Ÿ™‚

  36. Helmi Aliarit
    Helmi Aliarit March 24, 2015 at 5:30 am | | Reply

    Mobicow ni mudah nak lulus, tak seperti pengiklanan lain. Sehingga kini mobicow masih relevan, mungkin akan bertambah baik dalam masa terdekat. Lebih-lebih lagi Google sekarang berkempen untuk blog atau website mobile-friendly akan mendapat ranking lebih baik.

  37. faizalpj
    faizalpj August 19, 2015 at 4:08 am | | Reply

    Still blog tak approval by mobicow lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.