15 Responses

  1. SentiasaPanas
    SentiasaPanas August 21, 2014 at 11:32 pm | | Reply

    Tahniah lg En Titan, memang terbaik la.. πŸ˜€

  2. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah August 22, 2014 at 12:52 am | | Reply

    Tahniah sifu. Banyak juga dapat kali ni. Terbaik hasil belajar kitab yang banyak ilmu ni. πŸ˜†

  3. akubiomed
    akubiomed August 22, 2014 at 12:55 am | | Reply

    Sudah lama tidak dapat pendapatan dengan Ashadee sejak mereka tukar link baru.

  4. zool
    zool August 22, 2014 at 4:03 am | | Reply

    bagus lah tu kalau dapat komisen dari ashadee.com

  5. Zali
    Zali August 22, 2014 at 6:45 am | | Reply

    Waa konsisten. Banyak bagus. πŸ˜†

  6. Zairi.MY
    Zairi.MY August 22, 2014 at 7:38 am | | Reply

    Fuhyoo… hebatnya

  7. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi August 22, 2014 at 8:50 am | | Reply

    Alhamdulillah! tuan memang murah rezki dengan aktiviti blogging ni. Moga berkekalan dan tahniah

  8. Hairul Azni
    Hairul Azni August 22, 2014 at 9:02 am | | Reply

    Blog 3 orang abam tu memang best..

  9. ahmadyani
    ahmadyani August 22, 2014 at 1:31 pm | | Reply

    Meniru adalah teknik mudah dan singkat untuk Berjaya. Meniru bukan menciplak. Beza tu

  10. yusri
    yusri August 22, 2014 at 6:41 pm | | Reply

    memang kena tiru teknik orang-orang yang dah Berjaya ni…

  11. eyriqazz
    eyriqazz August 23, 2014 at 2:13 am | | Reply

    Tahniah bro..tunjuk ajari sifu…

  12. mohdridzwan
    mohdridzwan August 23, 2014 at 8:47 am | | Reply

    Daebak. Hasil dari usaha yang tak pernah letih kerana minat yg mendalam.
    Semoga lebih berjaya dan lebih kaya.

  13. Anirah Azuri
    Anirah Azuri August 23, 2014 at 10:08 am | | Reply

    Tahniah lagi.. hehe..
    kalau nak khatam 4 blog ni memang mengambil masa yang agak lama..
    tapi insyaAllah, harap2 membuahkan hasil..

    *bayaran tak dapat lagi minggu ni.. 2minggu lagi mungkin..

  14. blogger lelaki
    blogger lelaki August 24, 2014 at 12:52 pm | | Reply

    terbaik bro ciput pun tetap rezeki..sifu merah jambu

  15. Hafizul
    Hafizul August 25, 2014 at 6:50 am | | Reply

    Emm tahniah encik Titan…hari2 asyik nak jeles aje ngn Encik Titan…kenapa ekkk??? 😎

Leave a Reply to blogger lelaki Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.