30 Responses

  1. muja
    muja August 22, 2014 at 11:36 am | | Reply

    mm,, menarik kalau mmg dapat,, sebab ngan salam media pun tak dpat pape lagi ni,, mmm.. bayran pendaftaran tu sekali je ke,, ke tahunan,, huhuu

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 8:10 pm | | Reply

      Cuba aje.

      Lebih banyak pilihan, lebih banyak peluang terbuka luas.

  2. SentiasaPanas
    SentiasaPanas August 22, 2014 at 11:40 am | | Reply

    Advetorial ni ada jaminan nak dapat advertiser ke? Bayaran tu pula untuk langganan setahun atau bulanan? Pengalaman en.titan pula mcmana?

    1. titan
      titan August 26, 2014 at 12:41 am | | Reply

      Tak ada jaminan.

      Kalau depa berani bagi jaminan, memang aku takkan masuk.

  3. Katak Comel
    Katak Comel August 22, 2014 at 11:49 am | | Reply

    satu lgi cre nk masyukkkk

  4. mohdridzwan
    mohdridzwan August 22, 2014 at 12:57 pm | | Reply

    Thanks atas perkongsian. Insyaa Allah boleh cuba ni. Ada masa untuk daftar dgn bayaran yg murah.

  5. Adi
    Adi August 22, 2014 at 1:14 pm | | Reply

    boleh try, mane taw kot ada yang minat suruh gua review motor baru

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 8:12 pm | | Reply

      Ha.

      Siapa tahu, kan?

      Cuba aje. Hehe..

  6. ahmadyani
    ahmadyani August 22, 2014 at 1:41 pm | | Reply

    Peluang blogger nak buat duit memang terbuka luas…

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 8:13 pm | | Reply

      Ya.

      Sesiapa pun boleh cuba. Janji ada blog. hehe

  7. sabree hussin
    sabree hussin August 22, 2014 at 4:00 pm | | Reply

    Hari ni pun aku dapat promosi ni lagi dari klik solution. Nak kena try jugak ni

  8. Zufar
    Zufar August 22, 2014 at 5:11 pm | | Reply

    menarik ni…biasanya blog omputih je yg ada..baru aku jmpe yg ada kot bahasa melayu…tq for sharing bro…

    1. titan
      titan August 26, 2014 at 12:37 am | | Reply

      Sama-sama.

      Cuba aje dulu. Hoho

  9. yusri
    yusri August 22, 2014 at 6:46 pm | | Reply

    blogger yang nak buat duit mesti cuba ni…

  10. Fazrol
    Fazrol August 22, 2014 at 8:29 pm | | Reply

    Kadang2 nak berjaya kena keluae modal juga sikit.. betul tak?

    1. titan
      titan August 26, 2014 at 12:12 am | | Reply

      Ya.

      Memang biasanya kena keluar modal.

      Bukan kadang-kadang lagi dah. haha

  11. blogger lelaki
    blogger lelaki August 24, 2014 at 12:06 pm | | Reply

    unutk mereka yng serius nak menulis..advertorial ni

    1. titan
      titan August 26, 2014 at 12:43 am | | Reply

      Ya.

      Hanya untuk yang serius sahaja.

  12. Hafizul
    Hafizul August 25, 2014 at 6:47 am | | Reply

    Emm yang ni pun…belum sempat lagi nak cuba…tak apalah..anggap aje saya jual mahal.. 😈

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 11:56 pm | | Reply

      Hang memang selalu jual mahal. Hoho..

  13. suri
    suri August 25, 2014 at 9:26 am | | Reply

    wah sudah tukar jadi kotak empat segikah?

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 11:53 pm | | Reply

      kotak empat segi apa nih? tak faham. ❓

  14. sani
    sani August 26, 2014 at 5:00 am | | Reply

    Ini untuk yang dah otai aje macam En Titan. Orang baru kena mantapkan dan asah skil penulisan.. 🙂

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 8:06 pm | | Reply

      Bila masa plak gua jadi otai nih. 💡

  15. encikarman
    encikarman August 26, 2014 at 9:50 am | | Reply

    ini sudah bagus. Lama-lama dok main blog, projek review tak dapat2, cuba le advertorial nih. Saya pasti 3-4 lagi dah ada yag dpt payment pertama.

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 8:05 pm | | Reply

      Haha.

      Cuba aje. Dapat tak dapat, itu belakang cite.

      Sekurangnya, kita dah usaha sesuatu dulu.

  16. farhi
    farhi August 27, 2014 at 4:04 pm | | Reply

    Blog mesti dlm bhs inggeris saja ke ?

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 8:03 pm | | Reply

      tak semestinya.

      Blog bahasa melayu pun boleh.

  17. frans
    frans April 14, 2016 at 10:22 pm | | Reply

    informasinya sangat bagus. saya baru pernah dengar soal advertorial my.nanti saya coba dulu.

  18. jiji
    jiji January 27, 2017 at 2:11 pm | | Reply

    saya tekan link tu . tak boleh pun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.