18 Responses

  1. SentiasaPanas
    SentiasaPanas August 22, 2014 at 12:13 pm | | Reply

    Tahniah en.titan, bukan senang nak buat affiliate ni. Kena ada jenama yg kukuh untuk dipercayai pelanggan dan rakan2..

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:45 pm | | Reply

      Takdelah.

      Yang penting, kena rajin promosi.

  2. ahmadyani
    ahmadyani August 22, 2014 at 1:44 pm | | Reply

    Kalau setiap kali dapat payment kemudian pekena lamb chop, berapa aje yang boleh simpan?

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:42 pm | | Reply

      Simpan yang penting dulu.

      Yang lebih, baru dibelanjakan. :mrgreen:

  3. fitrijohari
    fitrijohari August 22, 2014 at 3:18 pm | | Reply

    hmmm..macam nak try jugak ni..susah tak kerjanya?

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:39 pm | | Reply

      Tak susah kalau tahu caranya.

  4. Zufar
    Zufar August 22, 2014 at 5:19 pm | | Reply

    mantap ah bro…kental !! camne la nak maintain momentum kat tenet cam bro smpai beratus2 kali dpt komisyen..

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:38 pm | | Reply

      makan cendol selalu je. 😳

  5. yusri
    yusri August 22, 2014 at 6:50 pm | | Reply

    tu dia…
    memang tak terkalah.hoho

  6. Zuan
    Zuan August 22, 2014 at 11:26 pm | | Reply

    bila terusan dan dibuat, sambil goyang kaki pun ‘air’ boleh mengalir masuk. hehe

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:35 pm | | Reply

      cerita terusan apakah ini? hehe

  7. mohdridzwan
    mohdridzwan August 23, 2014 at 8:46 am | | Reply

    Tahniah encik titan. Rezeki mencurah-curah.

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 5:17 pm | | Reply

      Mudah-mudahan bertambah lagi bulan nih. 😀

  8. Anirah Azuri
    Anirah Azuri August 23, 2014 at 10:05 am | | Reply

    tengok lamb chop pun dah boleh agak komisen bertingket2.. hehe
    tahniah..

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 5:21 pm | | Reply

      Kena usaha lagi kuat lagi sebenarnya.

      Tak cukup kuat ni.

      Banyak malas bulan lepas.

  9. blogger lelaki
    blogger lelaki August 24, 2014 at 12:05 pm | | Reply

    ala belanja gambar je lab chop tu

  10. Hafizul
    Hafizul August 25, 2014 at 6:38 am | | Reply

    Jeles weeeehhhhhhh….lamo doh dop leh…nok nangis sero… 😥

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 5:24 pm | | Reply

      Tak payah la nanges wehh. buruk orang tua nanges. haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.