38 Responses

  1. reezluv
    reezluv August 23, 2014 at 9:50 am | | Reply

    betui sgt tu..ada produk tu..aku promote..lps 3 bulan br dpt income best tiap minggu..td masuk lagi..paling pantas pun aku penah dpt.3 hari lepas artikel tu di buat..sekali je pun..hehe

    1. titan
      titan August 26, 2014 at 12:51 am | | Reply

      peh..

      terernya dia.

      jeles aku dibuatnya. haha :mrgreen:

  2. Anirah Azuri
    Anirah Azuri August 23, 2014 at 9:54 am | | Reply

    Bila baca artikel ni, baru tersedar yang saya pun patut buat ujikaji tu..
    hehe..
    sekarang ni ada satu produk yang boleh tahan lah jualan 9-10 tiap bulan, hasil artikel yang ditulis setahun sebelumnya..
    Setahun tunggu baru dapat sale sejak awal tahun 2014 dan maintain tiap2 bulan hingga sekarang.. 😉
    Affiliate bukan sekadar hari ni tulis, esok dapat, tapi kalau dapat terus, mungkin rezeki lah kan, power seo lebih lagi lah kan..
    Kadang2 ambil masa yang lama juga nak dapat imbuhan..hoho

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 8:49 pm | | Reply

      hehe..

      biasalah tu. Biasalah tu. :mrgreen:

  3. onlajer
    onlajer August 23, 2014 at 10:41 am | | Reply

    Haha betul bro dia nemang ada masa, kalau memang rezeki publish hari ini esok ada sale, pastu takde sale2 lagi hahaha

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 8:52 pm | | Reply

      Sebab tu kena buat artikel baru lepas tu. hehe 😆

  4. Zuan
    Zuan August 23, 2014 at 11:35 am | | Reply

    terusan dah di buat, tunggu air mengalir je..hehe

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 8:56 pm | | Reply

      terusan mana plak ni? hehe :mrgreen:

  5. BM
    BM August 23, 2014 at 1:23 pm | | Reply

    Rajinnya buat ujikaji…ada makmal ke kat rumah? 🙂
    Apa yang penting ujikajinya berjaya lalu menambahkan jumlah angka dalam akaun!

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 8:59 pm | | Reply

      Ada makmal.

      Tapi tak ramai orang nampak. haha

  6. akubiomed
    akubiomed August 24, 2014 at 12:57 am | | Reply

    Rezeki masing-masing ada yang cepat dan ada yang lambat dan yang lebat.

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:03 pm | | Reply

      Yap.

      Yang penting, kena buat kerja..kena rajin usaha.

  7. suri
    suri August 24, 2014 at 6:55 am | | Reply

    kan dah cakap memang menjadi eh..eh..eh..tok guru memang handal..

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:05 pm | | Reply

      Cakap apakah ini??

  8. TehR
    TehR August 24, 2014 at 10:12 am | | Reply

    siapa kata payah
    payah la jadinya

    siapa kata senang
    senang la jadinya

    tepuk dada tanya selera sendiri

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:09 pm | | Reply

      Ya.

      Dari kita-kita aje.

  9. Zairi.MY
    Zairi.MY August 24, 2014 at 11:15 am | | Reply

    Rezeki milik Allah, yang penting kita usaha. Tak gitu bro

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:14 pm | | Reply

      Betul.

      Kita tetap kena usaha. 🙂

  10. blogger lelaki
    blogger lelaki August 24, 2014 at 12:03 pm | | Reply

    tarikh tak kira..yang penting masyuk kan bro

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:16 pm | | Reply

      Haha..kena kira gak.

      Penting juga tuh. hehe :mrgreen:

  11. zik
    zik August 24, 2014 at 4:37 pm | | Reply

    nak kena pandai buat study case nih.. ikut dia punya trending.. dan keperluan semasa.. apepun bro tak lokek punya bagi baik punya hint tuh..

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:18 pm | | Reply

      Ada masa, benda baik kena kongsi sama-sama.

      Sekali lagi..ada masa.. 😈

  12. farhan
    farhan August 24, 2014 at 7:53 pm | | Reply

    dh cuba buat..tpi blum dapat lgi hasilnya

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:20 pm | | Reply

      Cuba pelan-pelan.

      Benda ni ambil masa sikit nak faham.

  13. Hafizul
    Hafizul August 25, 2014 at 6:37 am | | Reply

    Huh…banyak cabang rupanya..memang best la kan..emm sekarang dikecewakan rasanya..malas nak buat semua..rasa macam nak tidur sepanjang hari dan minggu aje..hahaha

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:23 pm | | Reply

      Ha.

      GI la tido dulu.

      Nanti dah bangun, baru gi wat kerja. hoho

  14. Aniza Ghazali
    Aniza Ghazali August 25, 2014 at 2:10 pm | | Reply

    Salam… bukan satu tugas yang mudah nak dapat sale setiap bulan, tetapi bukan mustahil jika promosi dan buat artikel berkaitan. Kalau begitu sayapun nak mula je…masih meraba dalam kesamaran buat duit dengan blog.

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:26 pm | | Reply

      Cuba je.

      Jangan berhenti mencuba. 😉

  15. sabree hussin
    sabree hussin August 26, 2014 at 5:20 pm | | Reply

    Oh macam tu ada jugak produk yang bolh bagi komisyen setiap bulan dan ada jugak produk yang jarang-jarang dapat hasilkan komisyen ye

    1. titan
      titan August 27, 2014 at 9:30 pm | | Reply

      Depends pada cara promosi.

  16. Nadot
    Nadot August 27, 2014 at 9:48 pm | | Reply

    Masuk blog ni je rasa dengki teramat… tu malas nak masuk sini dah… hehehe… busy ar skrg… tahniah eh… 🙂

    1. titan
      titan September 4, 2014 at 6:49 pm | | Reply

      Apsal hang ni suka dengki-dengki haa??? 👿

  17. Blogger Babyface
    Blogger Babyface September 4, 2014 at 6:10 pm | | Reply

    lagi kita gigih berusaha..insyaAllah..lagi cepat Allah kasi kita rezeki dan kejayaan

  18. mohdridzwan
    mohdridzwan September 4, 2014 at 6:29 pm | | Reply

    Kagum dengan kesungguhan dan kepakaran bro dlam bab affiliate ni.
    Banyak lagi ambe kena belajar rupanya.
    Adehhhh…

    1. titan
      titan September 4, 2014 at 6:44 pm | | Reply

      gua cuma tahu awal sikit ja dari lu orang semua.

      Itu aja. Kalau lu orang tahu, lu pun leh dapat gak maa..

  19. titan
    titan September 4, 2014 at 6:45 pm | | Reply

    Yap.

    Biasanya memang gitulah.

    Jadi, rajin-rajinlah berusaha. 🙂

  20. SentiasaPanas
    SentiasaPanas November 29, 2014 at 4:30 am | | Reply

    Bukan senang nak senang kan en.titan..

  21. islam di dadaku
    islam di dadaku March 16, 2015 at 10:34 pm | | Reply

    kekuatan penulisan sangat menunjang hal sales dalam afiliasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.