57 Responses

  1. eyfa writer
    eyfa writer August 23, 2014 at 2:02 pm | | Reply

    terbaik artikel ini ♥ good luck ya en titan

  2. sobrimanssor
    sobrimanssor August 23, 2014 at 2:36 pm | | Reply

    Akhirnya otai sudah tunjuk dia punya entri

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 7:53 pm | | Reply

      Ha.

      baca. baca.

  3. nikkhazami
    nikkhazami August 23, 2014 at 4:12 pm | | Reply

    good luck en titan… otai dah start submit entry.. haha

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 7:57 pm | | Reply

      Saje.

      Memeriahkan suasana di hari raya. :mrgreen:

  4. Zali
    Zali August 23, 2014 at 4:21 pm | | Reply

    Sayang betul dengan bini. Bertuah isteri bro Titan 😀

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 7:59 pm | | Reply

      Ya.

      bini gua memang bertuah. Camana hang tahu ni??

  5. akubiomed
    akubiomed August 23, 2014 at 4:39 pm | | Reply

    Selamat berjaya dengan cabaran iPhone 5S

  6. Rara
    Rara August 23, 2014 at 5:58 pm | | Reply

    Semoga berjaya.. Jalan2 cari idea nak tulis. Haha.. 😆

  7. HarfizBizstudent
    HarfizBizstudent August 23, 2014 at 11:34 pm | | Reply

    Terbaik laa sebab lu bro 😀

  8. SentiasaPanas
    SentiasaPanas August 24, 2014 at 1:19 am | | Reply

    selamat berjaya dalam cabaran iPhone 5s gajet impian setiap blogger ye..:)

  9. reezluv
    reezluv August 24, 2014 at 2:10 am | | Reply

    hahaa..nasib baik la gua laki bini tak minat iPhone..ehehe

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 8:02 pm | | Reply

      takpe.

      bini lu minat benda lain. Gua tahu tu.

  10. Fadhil Husin
    Fadhil Husin August 24, 2014 at 3:29 am | | Reply

    ok. aku suka artikel ni. moga2 menang. itupun kalau bukan aku yang menang. hmhm

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 8:07 pm | | Reply

      Takpe. Ko menang. Aku menang.

      Tinggal sorang lagi je pemenang kena cari. Adil la tu, kan? Haha..

  11. Arman
    Arman August 24, 2014 at 3:45 am | | Reply

    Semoga berjaya menghadiahkan isteri dgn iphone 5s…

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 8:09 pm | | Reply

      Amin.

      Mudah-mudahan Allah perkenankan komen ko ini..

  12. Mohd Azrin bin Abu Bakar
    Mohd Azrin bin Abu Bakar August 24, 2014 at 4:34 am | | Reply

    Wow..rasa semangat kembali nak menulis dalam blog ni

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 8:15 pm | | Reply

      Takkan la sebelum ni tak rasa semangat tu.

      Hang simpan dalam laci kot??

  13. Hafizul
    Hafizul August 24, 2014 at 7:20 am | | Reply

    Mari curi idea meta nihhh..hok aloh…buleh ke dop??? 😈

    1. yusri
      yusri August 25, 2014 at 5:35 am | | Reply

      cebok jangan dok cebok boh…huhu

    2. titan
      titan August 25, 2014 at 8:16 pm | | Reply

      tak leh.

      tak leh.

      haha. 😈

  14. MK Kimi
    MK Kimi August 24, 2014 at 7:23 am | | Reply

    Bagus la si suami ni. Suami pakai hp cikai, isteri pakai hp canggih..

    Suami contoh nih. hehe

    Good luck!

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 7:34 pm | | Reply

      Gua pakai yang biasa-biasa cukuplah. 😳

      Bini mesti diutamakan. HOho

  15. Hairul Azni
    Hairul Azni August 24, 2014 at 7:51 am | | Reply

    Wah..entri otai sudah keluar..memang terbaik..all the best sifu!

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 7:36 pm | | Reply

      Yela tu.

      Otai la sangat.

      Ini tiket nak masuk bertanding aje.

  16. Zuan
    Zuan August 24, 2014 at 8:38 am | | Reply

    hehe nasib gua xde bini lagi. klu menang hadiah kat diri sendiri

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 7:47 pm | | Reply

      Lebih baik lu ada bini la macam tu.

      Kesian kat bakal bini hang. haha

  17. TehR
    TehR August 24, 2014 at 10:05 am | | Reply

    harap la bini aku ikut serta
    kalau dapat hadiah, dia boleh bagi kat aku
    lagi best

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 7:49 pm | | Reply

      Gi la suruh bini hang join contest ni maaa..

  18. blogger lelaki
    blogger lelaki August 24, 2014 at 11:38 am | | Reply

    tak sah masuk contest tapi tak baca entri lu bro…bikin jiwaku kacau

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 7:50 pm | | Reply

      Jadi..jiwa ko tengah kacau lah nih?

      Satu penghormatan tu bagi aku. Haha.. 😈

  19. BM
    BM August 24, 2014 at 1:27 pm | | Reply

    Hadiah buat bini baru ke @ terbaru… hehe
    Good luck bro! Ketaq tengok senarai peserta…huhu

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 7:53 pm | | Reply

      Memang bini terbaru la nih.

      Baru je nikahhh kann. haha

  20. wazy
    wazy August 24, 2014 at 1:28 pm | | Reply

    Selamat berjaya di dalam contest yang hebat ini bro 🙂

    1. titan
      titan August 24, 2014 at 8:54 pm | | Reply

      Haha.

      Tak tahu lagi cara nak menang macam mana. So, susah mahu cakap.

  21. zool
    zool August 24, 2014 at 4:13 pm | | Reply

    wah ni contest denaihati tu..
    nak join gak la

    1. titan
      titan August 24, 2014 at 8:05 pm | | Reply

      Join aje.

      Kalau termenang nanti, leh bagi bini hang plak. Satu lagi, bagi bini aku.

      Haha. 😈

  22. zik
    zik August 24, 2014 at 4:42 pm | | Reply

    aku tak berkesempatan… masalah sikit nak cari idea yang lain dari yang lain.. cayalah lu bro..

    1. titan
      titan August 24, 2014 at 8:03 pm | | Reply

      Hang dok rajin update bola aje.

      Manalah ada masa. Haha 😆

  23. Denaihati
    Denaihati August 25, 2014 at 2:03 am | | Reply

    billion terima kasih sudi sertai cabaran iPhone 5s gajet impian setiap blogger dan semuga sukses ke tugasan seterusnya

  24. sohoque
    sohoque August 25, 2014 at 4:24 am | | Reply

    tuuu dia.. kan lain bila dah ada bini tu. hehehehe

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 8:18 pm | | Reply

      Memang la lain.

      Takkan sama dengan yang takde bini punya cerita maa.. haha

  25. yusri
    yusri August 25, 2014 at 5:34 am | | Reply

    memang sempoi dan santai je entri contest ni bro…
    semoga ada ‘LUCK’ untuk bro…InsyaAllah

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 8:19 pm | | Reply

      Ya.

      Semoga TUAH suka dengan aku lama-lama sikit.

  26. daddydee
    daddydee August 25, 2014 at 6:18 am | | Reply

    semoga berjaya bro….
    laki mana tak sayang bini, ya tak?

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 8:24 pm | | Reply

      Laki mana?

      Itu aku tak tahu.

      Tapi si suami, WAJIB sayang bini. :mrgreen:

  27. Akuro San
    Akuro San August 25, 2014 at 12:16 pm | | Reply

    haha~ good luck, ok… good luck… semoga rezeki untuk bini kamu nanti…

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 8:26 pm | | Reply

      Gua terima “luck” itu dengan penuh kegembiraan. 😎

  28. Farisya Anastasyia
    Farisya Anastasyia August 25, 2014 at 12:45 pm | | Reply

    bila sifu saya sudah bermadah cinta.alahai..hahahaha.jn mare ye sifu.. 😈

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 8:32 pm | | Reply

      tak marah.

      tak marah.

      tak marah la.

  29. Aniza Ghazali
    Aniza Ghazali August 25, 2014 at 2:04 pm | | Reply

    Salam bro….Jangan nakal-nakal nak pasang impian kahwin 4, kalau iPhone 5S boleh la…. Apapun niat yang ikhlas nak bagi kat bini. Semoga bini lebih sayang lagi. Semoga berjaya dengan impain setiap blogger.

    1. titan
      titan August 25, 2014 at 8:33 pm | | Reply

      nakal takpe.

      bini suka. haha.. 😈

  30. puteri kasih
    puteri kasih August 25, 2014 at 4:17 pm | | Reply

    good luck..semoga tercapai impian nak bagi hadiah kat bini

  31. Hero Borneo
    Hero Borneo August 26, 2014 at 2:54 pm | | Reply

    seronok pulak baca bebelan peminat cendul..

  32. suri
    suri August 27, 2014 at 8:27 am | | Reply

    i sayang belog i.. eh..asal plk heeeee

  33. PuanGojes
    PuanGojes September 3, 2014 at 9:01 am | | Reply

    Good luck awak 🙂
    PG datang dari contest yang sama 🙂
    Salam perkenalan ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.