28 Responses

  1. ieta mat saad
    ieta mat saad August 31, 2014 at 4:20 pm | | Reply

    :mrgreen: hoho… menang dah… menang dah… terbaik punya karangan 300 lebih patah perkataan. Sepataah pun kak tak tinggal baca. Lagu video ni mmg sedap giler didengar dek halwa telinga :mrgreen:

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 10:09 am | | Reply

      Haha..ni bukannya pertandingan maa..

    2. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy December 30, 2014 at 3:29 am | | Reply

      MERDEKA ! hidup bebas – kedaionlinemy.com

  2. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin August 31, 2014 at 4:30 pm | | Reply

    Macam tiap masa je lu karang ayat panjang-panjang. Hoho

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 10:26 am | | Reply

      Yeke?

      Aku rasa macam pendek lagi aje nih. 😳

  3. blogger lelaki
    blogger lelaki August 31, 2014 at 4:33 pm | | Reply

    macam biasa tulisan lu memang tak mengecewakan gua…bab kata orang orang tua santan dia lebih :mrgreen:

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 10:28 am | | Reply

      Memang la santan lebih.

      Dok hari-hari telan cendol. haha

  4. mohdridzwan
    mohdridzwan August 31, 2014 at 4:55 pm | | Reply

    Terbaik la entry ni.
    Rasanya disini lahirnya sebuah cinta…sebab suka cara olahan ayat. Dalam diam, ambe akan try belajar. Huhuhu…

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 10:46 am | | Reply

      gua pun masih banyak kena belajar.

      Mari belajar sama-sama. :mrgreen:

  5. faizuddin fuad
    faizuddin fuad August 31, 2014 at 6:52 pm | | Reply

    perghh… panjang entri nie .. 300++ .. hehehe
    kawan suka bab cikgu muzik nie.. sebb kawan pon amik jurusan yg sama kt ipt pasal muzik .. hehehe

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 10:48 am | | Reply

      Ohh..

      orang muzik juga rupanya ye. :mrgreen:

  6. Azam Mohamad
    Azam Mohamad August 31, 2014 at 11:25 pm | | Reply

    semangat bro ni…tahniah

    maintain sampai pencen…hihi

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 10:59 am | | Reply

      Sampai pencen?

      Itu aku tak tahu la. Haha..

      Mudah-mudahan dipanjangkan umur. :mrgreen:

  7. Zuan
    Zuan September 1, 2014 at 3:00 am | | Reply

    merdeka merdeka merdeka..
    betul la bro, den pun suka tema merdeka tahun ni, di sini lahirnya sebuah cinta.. klu lu cnta pada education, den cinta pada vacation..hehehe

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 11:01 am | | Reply

      education dan vacation.

      Jauh tu. Beza tuh.

      haha..

  8. Denaihati
    Denaihati September 1, 2014 at 3:29 am | | Reply

    billion terima kasih sudi sertai cabaran denaihati “Malaysia di sini lahirnya sebuah cinta” dan semuga sukses.

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 11:07 am | | Reply

      Ya.

      Tengah takde bosan-bosan. Datang plak idea nak tulis. So..alang-alang..join je sekaki. hehe 😎

  9. akubiomed
    akubiomed September 1, 2014 at 10:32 am | | Reply

    Nampak semangat Merdeka yang ditonjolkan. 🙂

    1. titan
      titan September 1, 2014 at 11:05 am | | Reply

      Bersemangat jugaklah tahun ni.

      Mungkin tempias budak-budak kot.

      hehe. 😈

  10. BM
    BM September 1, 2014 at 1:58 pm | | Reply

    Menulis biar sampai dan jelas segala maklumat dan puas hati! Macam artikel ni!
    Aku pun suka dgn tema merdeka tahun ni… Bilakah agaknya akan ada lagi penyanyi spt Sudirman yg mampu menjulang lagu patrotik sehebat lagu komersial sehingga disukai oleh semua kaum…

  11. TehR
    TehR September 1, 2014 at 2:36 pm | | Reply

    merdeka aku semalam sibuk semacam je
    lapan kali ulang alik balik kampung
    kampung aku dekat je

    dan aku masih cintakan kampung aku tu

  12. dkna abza
    dkna abza September 2, 2014 at 1:58 am | | Reply

    jom kibar jalur gemilang cikgu titan

  13. dikbee
    dikbee September 2, 2014 at 2:05 am | | Reply

    Selamat hari merdeka…good luckkk… 🙂

  14. Akuro San
    Akuro San September 2, 2014 at 3:28 am | | Reply

    wah~ contest lagi? hurmm~ byk dah contest yg saya tak dpt join…
    kekangan masa.
    lagu ‘disini lahirnya sebuah cinta’ tu saya da hafal sejak duk blaja kat ipt dengkil dulu… bila masuk hari merdeka nih org duk putar lagu tuh semula, terus duk teringat kenangan zaman2 blaja dulu.. huhu~

  15. Hairul Azni
    Hairul Azni September 2, 2014 at 3:51 am | | Reply

    Selamat sambut hari merdeka bro..walaupun dah dua hari lepas tapi gua tetap nak ucap jugak..
    Apa pun..entri ni memang best!..seperti biasa..

  16. Ismail N
    Ismail N September 2, 2014 at 4:58 am | | Reply

    Blogger merdeka hebat.. tengah citer bab merdeka tetap diselitnya juga program cari duit tu.. he he memang hebat :mrgreen:

  17. fazrol
    fazrol September 2, 2014 at 4:28 pm | | Reply

    Tema tahun nie, memang menarik bagi aku…

  18. Hafizul
    Hafizul September 3, 2014 at 7:49 am | | Reply

    Haha..suka baca artikel ni..tak puas rasanya..selamat maju jaya encik titan…emm ok..tak mau cakap belakang2 dahhhh… 😥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.