57 Responses

  1. puteri kasih
    puteri kasih September 2, 2014 at 2:11 pm | | Reply

    wah dah dapat komisen yang pertama ye…tahniah 🙂

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 2, 2014 at 2:36 pm | | Reply

      Hebat bro titan Puteri.. 😀

    2. titan
      titan September 2, 2014 at 7:09 pm | | Reply

      Ya.

      Dah dapat.

      Hoho.. :mrgreen:

  2. Cikgu Hailmi
    Cikgu Hailmi September 2, 2014 at 2:14 pm | | Reply

    Tu dia.. bila master menunjukkan kuasa..
    hebat aih! 😉

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 2, 2014 at 2:34 pm | | Reply

      betul tu.. sedap..

    2. titan
      titan September 2, 2014 at 7:11 pm | | Reply

      Kuasa mendanya.

      Biasa-biasa aje je nih. 😆

  3. blogger lelaki
    blogger lelaki September 2, 2014 at 2:14 pm | | Reply

    aduss…sedap kerang tu bro…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 2, 2014 at 2:37 pm | | Reply

      Memang sedap kerang tu.. 💡 😀

    2. titan
      titan September 2, 2014 at 7:19 pm | | Reply

      Leh la belanja aku nanti. Hoho..

  4. profhariz
    profhariz September 2, 2014 at 2:15 pm | | Reply

    Affiliate ke hang dpt review?

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 7:28 pm | | Reply

      affiliate la.

      kan aku dah bagitau. haiya..

  5. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 2, 2014 at 2:32 pm | | Reply

    Tahniah sifu.. Banyak dapat tu.. :mrgreen:

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 7:36 pm | | Reply

      Biasa aje.

      Sikit aje. Harap leh dapat lagi banyak lepas nih.

  6. TehR
    TehR September 2, 2014 at 2:33 pm | | Reply

    memang laju
    berdesup je komisen masuk akaun

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 7:41 pm | | Reply

      Mana ada laju. Still kena tunggu hujung bulan maa. haha..

  7. Izan
    Izan September 2, 2014 at 3:04 pm | | Reply

    rezeki..rezeki..nampak pun dah tahu sedap..

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 7:55 pm | | Reply

      Apa yang sedapanya nih? 😕

  8. BM
    BM September 2, 2014 at 3:12 pm | | Reply

    Makan kerang bakar sambil minum cendol… Fuh! Jom! ke Banting kite…

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 8:01 pm | | Reply

      Mehh..

      mehhh..belanja gua kerang bakar.

  9. Akmal Zaidi
    Akmal Zaidi September 2, 2014 at 3:15 pm | | Reply

    nak test gak laaa…

  10. akubiomed
    akubiomed September 2, 2014 at 3:24 pm | | Reply

    Harga RM150 per advertorial sudah dikira harga patut. Makan kerang tak ajak. 🙂

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 8:19 pm | | Reply

      Kena datang banting la.

      baru leh ajak.

  11. SobriMansor
    SobriMansor September 2, 2014 at 3:29 pm | | Reply

    Perghhhh… advertorial kerang rebus banting plak lepas nih. hehehe

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 8:25 pm | | Reply

      Haha..

      macam tu la pplak.

  12. sani
    sani September 2, 2014 at 3:40 pm | | Reply

    Terbaik lah bro..
    Jadi inspirasi saya untuk maju kehadapan…

    1. titan
      titan September 2, 2014 at 8:46 pm | | Reply

      Biasa biasa aje.

      Hoho..

  13. Farid Laham
    Farid Laham September 2, 2014 at 4:03 pm | | Reply

    owh seronok ni haha

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:33 pm | | Reply

      Apa yang seronoknya ni haa??

  14. Hero Borneo
    Hero Borneo September 3, 2014 at 12:58 am | | Reply

    sekarang saya dah nampak sikit..memang best ada peluang macam nie.

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:36 pm | | Reply

      Memang mulanya tak berapa nampak.

      Bila dah nampak, benda akan jadi lebih mudah.

  15. nornazliana
    nornazliana September 3, 2014 at 1:58 am | | Reply

    wahh masyukk kongsi skill sikit..nak sedut ilmu

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:40 pm | | Reply

      Rajin-rajinlah baca blog ini ye. :mrgreen:

  16. Denaihati
    Denaihati September 3, 2014 at 3:13 am | | Reply

    Kena ingat ni “Orang yang tak puas hati ni..biasanya memang kurang kasih sayang” …heeee

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:42 pm | | Reply

      Biasanya..

      memang gitulah peelnya.. haha 😈

  17. Mummy Dina
    Mummy Dina September 3, 2014 at 6:54 am | | Reply

    barang ‘RARE’ memang selalu dicaj mahal..mahal tapi hasilnya berbaloi-baloi..tu yang ramai dok cari yang RARE tu..:)

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:47 pm | | Reply

      Hehe..

      benda RARE memang cam gitulah gayanya. haha

  18. Hafizul
    Hafizul September 3, 2014 at 7:37 am | | Reply

    Emm tak join lagi program ni…belum ada rasa lagi nak join..huhu…

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:49 pm | | Reply

      Takpe.

      Bila dah ada rasa, baru la join. 😈

  19. Anak Askar Pencen
    Anak Askar Pencen September 3, 2014 at 8:37 am | | Reply

    Advertising kalau nak reach ramai orang, memang kena tinggi sikit harganya. Yer dak?

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:52 pm | | Reply

      Yap.

      Dan bukan senang nak sentuh hati orang. 😆

  20. zool
    zool September 3, 2014 at 10:21 am | | Reply

    wah..memang best kalau dapat komisen pertama kan.. nak try la

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:54 pm | | Reply

      Try je.

      Bukan rugi apa pun. Janji, kita belajar sesuatu.

  21. sabree hussin
    sabree hussin September 3, 2014 at 11:21 am | | Reply

    cepat betul dia dah tuai hasil. Nak follow

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 9:57 pm | | Reply

      Haha..

      kebetulan diorang launch hujung bulan. awal bulan memang dapat la bayarannya. hoho

  22. reezluv
    reezluv September 3, 2014 at 12:48 pm | | Reply

    cara satu tu aku suka..hehe..barang RaRe..memang susah nak dapat kan..ehehe..dpt VIP lagi tu..fuh..kesayangan Klik Solutions ni..ehehe

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 10:01 pm | | Reply

      Haha..

      macam itulah plak. 😆

  23. iamNurul
    iamNurul September 4, 2014 at 5:57 am | | Reply

    Pergh..memang laju je Titan ni…
    fast action fast dapat makan kerang bakar sedap…

    1. titan
      titan September 4, 2014 at 6:58 pm | | Reply

      Kerang bakar memang sedap.

      Terima kasih kepada yang jumpa kerang pada zaman dulu-dulu.

  24. Raudzah
    Raudzah September 4, 2014 at 8:54 am | | Reply

    Hebat rezeki dia…Tahniah ya..kita pun nak cuba nasib lah…sekarang juga register..he..he

    1. titan
      titan September 4, 2014 at 6:59 pm | | Reply

      Ya. Register aje laju-laju.

      Hoho..

  25. yusri
    yusri September 4, 2014 at 7:09 pm | | Reply

    huh dasyat!sekejap je umpan dah mengena… 🙂

  26. aRz MoHa
    aRz MoHa September 6, 2014 at 9:41 am | | Reply

    nak juga mencuba

  27. mohdridzwan
    mohdridzwan September 7, 2014 at 6:44 pm | | Reply

    Ambe nak mula belajar sikit-sikit la lepas ni.
    Memang pakar affiliate yang ohsem.

  28. nikkhazamI
    nikkhazamI September 10, 2014 at 12:46 pm | | Reply

    memang teringin nak daftar dgn advertorial ni.. tapi nak hold dulu sampai blog dah ada domain.

  29. yandi
    yandi September 16, 2014 at 2:59 pm | | Reply

    wah amazing dan menarik sekali cerita pengalaman menariknya bisa mendapatkan komisen pertama dari advertorialmy, terima kasih sudah berbagi

  30. ajumohit
    ajumohit September 17, 2014 at 9:57 pm | | Reply

    baru je mendaftar, wah tahniah baru join dah masyukk

  31. Adam
    Adam September 21, 2014 at 4:01 am | | Reply

    Belum cuba lagi, kena turunkan Alexa dulu kot baru berani nak cuba. Haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.