40 Responses

  1. mohdridzwan
    mohdridzwan September 4, 2014 at 7:06 pm | | Reply

    Terbaik dan tahniah bro.
    AMbe masih menunggu untuk mimpi 3 level tu…wlaaupun x paham.
    Ambe akan terus mencari peluang…

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 5, 2014 at 12:55 am | | Reply

      Betul tu. cari peluang.. πŸ’‘

      1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
        KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy December 30, 2014 at 3:25 am | | Reply

        apa2 pun,, usaha sangat penting!! – kedaionlinemy.com

  2. Azam Mohamad
    Azam Mohamad September 4, 2014 at 10:52 pm | | Reply

    aduh bro…

    nak citer…citer separuh

    lebih2 rahsia

    kesian kat kami…hehe

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 5, 2014 at 12:56 am | | Reply

      Cerita bagi suspen. separuh-separuh. Nanti kena belanja cendol baru sifu cerita semua. πŸ˜›

  3. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 5, 2014 at 12:54 am | | Reply

    Betul tu. Terbaiklah sifu. Terima kasih bagi semangat.. πŸ™‚

  4. akubiomed
    akubiomed September 5, 2014 at 1:02 am | | Reply

    Yang penting ‘Never Give Up’ untuk berusaha menjemput rezeki.

  5. CikguNorazimah
    CikguNorazimah September 5, 2014 at 1:58 am | | Reply

    alahai..bila la nk belanja CN makan cendol pulak yer? πŸ˜›

  6. zool
    zool September 5, 2014 at 2:20 am | | Reply

    memang masing-masing ada peluang.. kena pandai mencarinya.. tak gitu?

  7. Sis Vee
    Sis Vee September 5, 2014 at 5:42 am | | Reply

    mimpi separa sedar saya selalu menjadi kenyataan … tapi bkn utk bab ini ….

  8. Zali
    Zali September 5, 2014 at 6:45 am | | Reply

    Berikan ku peluang πŸ˜†

  9. eyriqazz
    eyriqazz September 5, 2014 at 8:26 am | | Reply

    Peluang takkan datang bergolek kalau tidak berusaha ke arahnya…

  10. Arman
    Arman September 5, 2014 at 9:37 am | | Reply

    Macam mana nak dapat mimpi 3 level ni. Mimpi aku asyik 1 level je…

  11. Hafizul
    Hafizul September 5, 2014 at 4:37 pm | | Reply

    Emm mimpi 3 level tu, semua orang akan rasainya ke??? Nak rasainya juga..nak rasa hidup senang sikit dan dapat makan chicken chop ari2..huhu..pun nak berahsia ka??? πŸ™„

  12. Hairul Azni
    Hairul Azni September 5, 2014 at 5:09 pm | | Reply

    Gila ahh..mimpi yang ada 3 kali jaga dalam mimpi..jaga yang last baru betul2 sedar..apa muslihat lu kali ni bro?
    Apa pun terbaik walaupun gua belum paham muslihat ni..

  13. faizuddin fuad
    faizuddin fuad September 5, 2014 at 5:39 pm | | Reply

    Terbaik dan tahniah bro.
    tertanya2 pasal mimpi lvl 3 mcmane

  14. Zuan
    Zuan September 6, 2014 at 2:16 am | | Reply

    wow, road to financial freedom ni hehe

  15. faizul
    faizul September 6, 2014 at 4:34 am | | Reply

    senang cerita, kalau takde usaha maka memang takde langsung peluang nak berjaya. Kalau kita berusaha pula, sekurang-kurang peratusan berjaya itu ada walaupun cuma 0.01% sahaja.

  16. Ismail N
    Ismail N September 6, 2014 at 5:36 am | | Reply

    Adehh tahap hero mimpi 3 level. terbaik tu.
    kawe tido, langsung x mimpi apa-apa. sedar je dah pagi :mrgreen:

  17. ahmadyani
    ahmadyani September 6, 2014 at 7:58 am | | Reply

    Peluang datang kepada mereka yang buat persedian…Bersedia dari segi ilmu dan bersedia membuat tindakan dengan ilmu itu.

  18. aRz MoHa
    aRz MoHa September 6, 2014 at 9:37 am | | Reply

    benar. peluang dan cara merebutnya

  19. hafizmd
    hafizmd September 6, 2014 at 1:50 pm | | Reply

    kalau semua nak tunggu mimpi 3 level..mau takleh makan cendol tiap2 hari macam lu….hehe 😈

  20. dkna abza
    dkna abza September 6, 2014 at 3:38 pm | | Reply

    yang penting isteri cantik mesti selalu teman makan cendol kan kan kan..hehee

  21. Hero Borneo
    Hero Borneo September 6, 2014 at 11:16 pm | | Reply

    ha..ha..mimpi basah itu rezeki juga!

  22. Ome
    Ome September 7, 2014 at 3:58 am | | Reply

    Terus usaha dan FOKUS sehingga berjaya. Baru sedar tentang FOKUS baru-baru ini. Tq Mr Titan πŸ™‚

  23. Denaihati
    Denaihati September 7, 2014 at 5:06 am | | Reply

    setiap orang diberikan peluang, jom rebut.
    sharelah sikit mimpi mimpi 3 level tu…heee

  24. blogger lelaki
    blogger lelaki September 7, 2014 at 5:22 am | | Reply

    Gua rasa lu patut buat entri khas pasal mimpi 3 level tu…sekadar pendapatan kasar gua

    1. Aishah Ahmad
      Aishah Ahmad September 8, 2014 at 1:04 am | | Reply

      Setuju.buay entri khas pasal mimpi 3 level.heheh.AA pernah mimpi takat 2 level je.2 kali terjaga.

  25. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi September 8, 2014 at 12:50 pm | | Reply

    masih tak dapat tangkap apa gerangan maksudnya mimpi 3 level itu… kena tunggu mimpi nak paham rasanya…

  26. sabree hussin
    sabree hussin September 8, 2014 at 3:39 pm | | Reply

    Mimpi 3 level? Macam mana rasanya tu

  27. encikarman
    encikarman September 9, 2014 at 12:17 am | | Reply

    level3 plak nih… aku tak berapa paham nih…

  28. TehR
    TehR September 9, 2014 at 9:17 am | | Reply

    ada mimpi sampai 3 level rupanya
    belum pernah alami lagi

    1. titan
      titan September 10, 2014 at 3:49 am | | Reply

      Orang lama-lama biasanya pernah mimpi 3 level nih.

      haha.

  29. hasrul hassan
    hasrul hassan September 10, 2014 at 2:45 am | | Reply

    Kaya tapi tak bahagia tak guna gak bro. Gua pun setuju ngan lu, kalau tak usaha mana nak dapat sagu dalam ruyong …. kena push push dan cuba, tak cuba mana nak dapat.

    1. titan
      titan September 10, 2014 at 3:42 am | | Reply

      memang ramai yang kaya tapi tak berapa nak bahagia.

      Kena pandai berbahagia la jawabnya. hoho.. :mrgreen:

  30. hasrul hassan
    hasrul hassan September 10, 2014 at 2:46 am | | Reply

    Ekrkk apa kebenda mimpi level 3 ..

  31. wina
    wina September 10, 2014 at 3:55 am | | Reply

    Great Sharing Really Inspire

  32. Mummy Dina
    Mummy Dina September 12, 2014 at 5:23 am | | Reply

    camne la gaya nye mimpi 3 level tu yek?baru 1st time dengar ni.. πŸ˜†

  33. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 13, 2014 at 3:28 am | | Reply

    Makna kata…. kena teruskan usaha sampai dapat hasil barulah kenyang perut senang hati

  34. Amirul
    Amirul September 14, 2014 at 5:41 pm | | Reply

    Ada la jugak mimpi 3 level ni… tapi dah lupa mimpi apa ntah yang sampai 3 level ni… tapi bukan bab bisnes lah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.