55 Responses

  1. akubiomed
    akubiomed September 6, 2014 at 10:48 am | | Reply

    Memang tidak dapat diskaun pun tempoh hari termasuk sudah ada niat nak umpan cendol. πŸ™‚

    1. Zuan
      Zuan September 6, 2014 at 11:26 am | | Reply

      umpan cendol je? memang tak dapat la jack..hehe

  2. Zuan
    Zuan September 6, 2014 at 11:25 am | | Reply

    gua xde hal untuk harga demi ilmu. ilmu priceless kot

  3. profhariz
    profhariz September 6, 2014 at 12:01 pm | | Reply

    InshaAllah tunggu lepas PTD rasanya baru ngam kalau dapat top 3 bila review ebook hang πŸ™‚

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:49 pm | | Reply

      Ha..

      Tulis la cepat2. Hoho..

  4. Bahrain
    Bahrain September 6, 2014 at 12:15 pm | | Reply

    Jangan banyak songeh, cari duit baru beli buku. No money no ebook. πŸ˜€

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:53 pm | | Reply

      Haha..

      Betul gak tu. Gua setuju.

  5. Hairul Hissam
    Hairul Hissam September 6, 2014 at 12:17 pm | | Reply

    saya pun ada juga terima permintaan mcm tu..
    jawapan skema saya dari dulu: “saya kena adil dgn semua pembeli”

  6. Syami
    Syami September 6, 2014 at 12:32 pm | | Reply

    nak beli murah boleh, beli dari saya dapat bonus misteri percuma…murah la tu..hehe

  7. Hairul Azni
    Hairul Azni September 6, 2014 at 1:05 pm | | Reply

    Mana boleh diskaun2..penat woo tulis itu ebook..gua yang makan cendol sekali pun ini mamat tarak kasi diskaun..

    1. titan
      titan September 6, 2014 at 10:20 pm | | Reply

      Haha.

      Memang takde diskaun.

      Moga puas hati.

      Hang pun dah dapat lebih kan? :mrgreen:

  8. blogger lelaki
    blogger lelaki September 6, 2014 at 1:47 pm | | Reply

    hahaha…nak diskaun dia ingat year end sale ke bro

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:54 pm | | Reply

      Tak pernah gua buat year end sales.

      Haha.. hari hari sales mahal.

  9. hafizmd
    hafizmd September 6, 2014 at 1:55 pm | | Reply

    benda rare meme cenggitu…hehe

  10. suri
    suri September 6, 2014 at 2:21 pm | | Reply

    malas cakap aku suka itu buku eh..eh..tetiba nyanyi lagi enjit semut pula.. :mrgreen:

  11. Sis Vee
    Sis Vee September 6, 2014 at 2:55 pm | | Reply

    yg ptg byk membaca dan cari maklumat baru kita dapat kepuasan sebenarnya .

    1. titan
      titan September 6, 2014 at 8:59 pm | | Reply

      Ya.

      Rajin-rajinlah membaca ye. Hehe :mrgreen:

  12. Tengku Syukri
    Tengku Syukri September 6, 2014 at 3:20 pm | | Reply

    bukan ebook lu yg mahai. ILMU yang lu kongsi tu yang memahaikan ebook tu..

    1. luqmanmikhail
      luqmanmikhail September 6, 2014 at 7:45 pm | | Reply

      Setuju dengan statement yang ni. ILMU tu yang buat buku tu mahal. Macam buku clickbank yang dijual RM75++ dulu, hanya 16 pages je tapi ramai je beli. Sebab benda rare, important, benda yang macam kitab SEO Pink ni, rare and important harus mahal. Jika biasa-biasa aja, sudah banyak di jalanan (web).

    2. titan
      titan September 6, 2014 at 8:52 pm | | Reply

      Ehhh..

      Yeke? Hoho.. 😈

  13. faizuddin fuad
    faizuddin fuad September 6, 2014 at 3:23 pm | | Reply

    insyallah sales dri kawan aq ade .. cuma masa jer blum mari .. hehe
    (y) buku pink best

    1. titan
      titan September 6, 2014 at 8:09 pm | | Reply

      Ohh..

      mudah-mudahan akan dapat sales pertama la nanti ye. πŸ˜‰

  14. Arman
    Arman September 6, 2014 at 4:01 pm | | Reply

    Beli ebook ni mmg susah nak dapat diskaun, kalau nak dapat bonus tambahan tu mmg byk yang tawarkan…

    1. titan
      titan September 6, 2014 at 7:55 pm | | Reply

      Haha..

      Ebook ni..memang aku takkan kurangkan harga. :mrgreen:

  15. Hero Borneo
    Hero Borneo September 6, 2014 at 11:10 pm | | Reply

    ada ilmu yang perlu dibayar dengan harga mahal..harga kejayaan itu sendiri dan saya suka kenyataan terakhir.. banyakkan membaca. Membaca adalah nikmat dunia yang tidak terhitung nilai dan harganya.

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:55 pm | | Reply

      Ya.

      Rajin rajin la membaca ye. :mrgreen:

  16. ahmadyani
    ahmadyani September 6, 2014 at 11:11 pm | | Reply

    Macam makan untuk kenyang perut, ia perlu halal dan berkat. Begitu ilmu sebagai ‘makanan’ untuk kenyangkan akal, mestilah halal dan berkat. Paksa-paksa minta diskaun, nanti penjual ‘terpaksa’ bagi diskaun….tidak ada berkat di situ….Ilmu tak berkat payah nak diamalkan.

  17. Kamil Salleh
    Kamil Salleh September 7, 2014 at 5:22 am | | Reply

    Saya belum pernah miliki e-book pink merah jambu. Saya tak ada duit nak beli. Lihat orang lain je yang nikmati komisennya. Banyak istimewanya e-book merah ja,bu ni…hinggakan tiada diskaun.

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:57 pm | | Reply

      Ya.

      Memang takkan ada diskaun. :mrgreen:

  18. zool
    zool September 7, 2014 at 5:25 am | | Reply

    Hatimu memang keras Jal…
    Hehhee.. apapun bagus.. tak yah dengor perintah org….
    susah senang bangun sendiri.. gua salute lu

  19. Hafizul
    Hafizul September 7, 2014 at 7:33 am | | Reply

    Untung saya beli masa harga pembukaan..haha..emm betul tu..nak beli, jangan banyak songeh..kalau tak, cari dan baca aje lah kat internet tu..hehe

  20. Aishah Ahmad
    Aishah Ahmad September 7, 2014 at 9:55 am | | Reply

    Setuju. Ilmu dari pengalaman lagi mahal nk dibandingkan dengan ilmu teori semata mata

  21. Azam Mohamad
    Azam Mohamad September 7, 2014 at 10:42 am | | Reply

    kalau nak ilmu, pejam mata dan beli je…

    tapi kalau banyak alasan tu…

    maksudnya belum sedia terima ilmu la tu…

  22. Anuar
    Anuar September 7, 2014 at 2:22 pm | | Reply

    Saya belum lagi beli ebook pink tu… Sebab saya tahu, kalau saya beli sekarang ni memang tak sempat nak baca punya… Sebabnya dah ada beberpa ebook dan buku yang dalam senarai list untuk di baca… Dah beli lama, tapi sampai sekarang tak baca-baca lagi… huhuhu…

  23. mohdridzwan
    mohdridzwan September 7, 2014 at 6:19 pm | | Reply

    Logik juga alasan kenapa tak nak turunkan harga.
    Ilmu yang rare dengan penyampaian yang rare…harga pun rare jugak la.

    Psst: Ambe belum terbeli lagi ebook yg feymes tu. Kena korek tabung nampaknya ni.

  24. Denaihati
    Denaihati September 8, 2014 at 3:31 am | | Reply

    Nak cara cepat belajar dari orang lain, sifu kitab ni.

  25. karimunjawa
    karimunjawa September 8, 2014 at 5:42 am | | Reply

    saya pun juga terima permintaan mcm tu..
    jawapan skema saya dari dulu: β€œsaya kena adil dgn semua pembeli”

  26. reezluv
    reezluv September 8, 2014 at 1:33 pm | | Reply

    siyes ebook lu memang kena jual mahal..sebab sape dapat ilmu dalam tu memang amat valuable sekali…apa la masalahnya kalau lepas baca ebook tu dapat beribu-ribu lagi…kan..:D

  27. sabree hussin
    sabree hussin September 8, 2014 at 3:51 pm | | Reply

    Beli je la dengan harga yang ditawarkan tu, nak mintak diskaun pehal pulak

  28. Nurul
    Nurul September 9, 2014 at 1:27 am | | Reply

    Betul tu, harga setanding kualiti πŸ™‚

  29. TehR
    TehR September 9, 2014 at 9:13 am | | Reply

    lepas beli kena la baca dan amalkan
    kalau tak
    tak akan ada hasilnya

  30. Zali
    Zali September 9, 2014 at 3:29 pm | | Reply

    Den pun bercita-cita nak tulis E-book suatu hari nanti. Masa tu boleh la buat macam bro. :mrgreen:

  31. paeh
    paeh September 10, 2014 at 3:14 am | | Reply

    Dengan ebook TNX kau lah aku berjaya buat duit kat program tu. Sekarang TNX pun aku tahu ada lagi ke tidak. Hahaha.

    Kakaka komen lari topik.

    1. titan
      titan September 10, 2014 at 3:40 am | | Reply

      masih ada lagi TNX tu.

      Earning masih jalan walaupun ciput.

      Tips dalam ebook tu masih valid dan boleh dipakai lagi sehingga ke hari ini. hoho

  32. mai has
    mai has September 10, 2014 at 3:16 am | | Reply

    ilmu yg tinggi nilai nya pun org minta murah…isk isk iskk

  33. encikarman
    encikarman September 10, 2014 at 5:08 am | | Reply

    brg rare mmg mahal ooo…susah nak jumpa. Pusing satu malaysia belum tentu jumpa ( gebeng skit )

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:48 pm | | Reply

      Haha..

      Jauhnya sampai kene pusing satu malaysiaaaa..

  34. onlajer
    onlajer September 10, 2014 at 8:07 am | | Reply

    oh itu kitab kalu lama – lama belek boleh kembang kertas dia macam kitab lama – lama

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:45 pm | | Reply

      Takkan la dah lunyai kitab pink tuu.

      Haha

  35. Mummy Dina
    Mummy Dina September 12, 2014 at 5:29 am | | Reply

    setuju sangat.ilmu selalunya lebih dihargai bila kite kene korbankan sesuatu kalau nak dapatkannya..kalau tak memang tak dipandang la walaupun bagus macam mana pun..

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:42 pm | | Reply

      Ya.

      Benda mahal..memang kita selalu hargai.

      Benda murah..kita selalu tolak tepi kannnn..

  36. yusri
    yusri September 12, 2014 at 8:21 pm | | Reply

    typo error ke tajuk tu bro?
    Ebook awal mahal. πŸ™‚

    1. titan
      titan September 13, 2014 at 7:50 am | | Reply

      Haha.

      Aku ingatkan takde orang yang faham.

      Hoho. 😈

  37. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 13, 2014 at 3:24 am | | Reply

    Bila dah melabur sejumlah wang mesti hati mesti berkobar-kobar nak buat pelan tindakan at least nak dapat balik modal kan….

  38. wisata karimunjawa
    wisata karimunjawa May 23, 2015 at 8:32 am | | Reply

    yupp ilmu itu sangat berharga sekaliii jadi butuh modal yg banyak pula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.