30 Responses

  1. akubiomed
    akubiomed September 10, 2014 at 7:16 am | | Reply

    Baca kemudian tiada tindakan susulan tak ada gunanya.

    1. titan
      titan September 11, 2014 at 8:49 pm | | Reply

      Ya.

      Sebab itulah kena buat kerja selalu.

    2. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy December 30, 2014 at 3:23 am | | Reply

      dah beli panduan buat duit blog,,, dari ahmad faiz,, terbaik! – kedaionlinemy.com

  2. onlajer
    onlajer September 10, 2014 at 7:58 am | | Reply

    lepas baca dan beli kena buat hari 2 ya

  3. myrujukan
    myrujukan September 10, 2014 at 8:41 am | | Reply

    kitab pink memang benda RARE. Aku setuju. Nama dah unik. Pengisian pula memang ditulis dengan jiwa hasil dari pengalaman sebenar yang terbukti berjaya. Benda rare mesti harga tetap. tawar menawar x best la, nak ilmu mesti sedia berbelanja.. 🙂

  4. Arman
    Arman September 10, 2014 at 9:04 am | | Reply

    Ebook yang di cadangkan semuanya ditulis oleh otai. Memang berbaloi untuk di miliki dan di amalkan….

  5. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 10, 2014 at 9:19 am | | Reply

    Dah baca jangan lupa share kat sini..hehe

  6. Hafizul
    Hafizul September 10, 2014 at 10:47 am | | Reply

    Kalau yang dah ada kitab pink tu,harus beli ke tak lagi yang senarai 4 tu? haha.. 😈

    1. titan
      titan September 10, 2014 at 12:10 pm | | Reply

      Basic dia..lebih kurang sam je.

      Cuma pendekatan..teknik..strategi dan kaedah je yang berbeza.

  7. nikkhazami
    nikkhazami September 10, 2014 at 12:38 pm | | Reply

    teringin jugak buat duit dgn affiliate ni.. kena belajar dengan otai la ni.

  8. blogger lelaki
    blogger lelaki September 10, 2014 at 1:19 pm | | Reply

    terbaik bro..lu tetap bagi pilihan kepada dorang nie…ada share jugak ke..hahaha

  9. Zuan
    Zuan September 10, 2014 at 2:56 pm | | Reply

    ramai masih berkira kira untuk beli kitab tu..

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 11, 2014 at 6:51 am | | Reply

      Kena beli baru boleh ilmu.. 😆

  10. reezluv
    reezluv September 10, 2014 at 3:08 pm | | Reply

    faham konsep dan beberapa trik..dah ok dah 😀

  11. Kamil Salleh
    Kamil Salleh September 10, 2014 at 3:44 pm | | Reply

    Setiap yang murah atau mahal ada kelebihannya. Mungkin Kitab Merah lebih mahal lagi. Mungkin jugak…..

  12. Kamil Salleh
    Kamil Salleh September 10, 2014 at 3:46 pm | | Reply

    Setiap orang ada pilihan masing-masing. Kalau ada yang murah boleh je beli, jika ada yang mahal, boleh beli jika berkemampuan. Kitab Pink memang mahal kerana teknik itu adalah pengalaman daripada tuan dia sendiri.

  13. sabree hussin
    sabree hussin September 10, 2014 at 5:27 pm | | Reply

    ni semua ilmu buat duit ni

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 11, 2014 at 6:50 am | | Reply

      betul tu. Semuanya ilmu ni. :mrgreen:

  14. Hairul Azni
    Hairul Azni September 11, 2014 at 2:41 am | | Reply

    Ok2..faham2..nanti aku beli semua tu..:-)
    Banyak lagi yang nak kena belajar ni..

  15. Pokok Manggis Depan Rumah
    Pokok Manggis Depan Rumah September 11, 2014 at 6:47 am | | Reply

    Nak kena beli dah belajar semua ni. Terima kasih sifu 😆

  16. Zali
    Zali September 11, 2014 at 3:29 pm | | Reply

    Kena teruskan membaca kitab pink tu dan amalkan.

  17. Mummy Dina
    Mummy Dina September 12, 2014 at 5:34 am | | Reply

    ilmu tanpa tindakan memang tak ke mana..kalau baca lepas tu buat bodoh je..memang rugi sesangat la..

  18. Syami
    Syami September 12, 2014 at 1:44 pm | | Reply

    kalau tak tau nak beli mane, beli semua terus..dah beli tu..kena amal dan berdisiplin, nak buat duit ni kena konsisten

  19. TehR
    TehR September 12, 2014 at 5:54 pm | | Reply

    molek sangat
    sediakan persaingan yang sihat untuk semua

  20. yusri
    yusri September 12, 2014 at 8:03 pm | | Reply

    no. 1 dah ada…lagi 3 tu try utk dptkan juga…satu persatu…

  21. hazman aka species1980
    hazman aka species1980 September 13, 2014 at 3:01 am | | Reply

    buat permulaan mungkin boleh cuba dapatkan yang ebook ekonomi lepas tu tambah pulak dengan ebook yang rare dan unik tu kan….

  22. Abdfatah
    Abdfatah September 13, 2014 at 5:45 am | | Reply

    Beli aje yang rare tersebut. Keep calm n beli teknik seo jambu. Tq.

  23. saljuhumairah
    saljuhumairah September 17, 2014 at 5:44 pm | | Reply

    terus terang cakap – saya dah lama terima pulangan hasil dari kaedah mudah dengan kitab merah jambu ni. Thanks kepada penulis yang sudi kongsikan teknik sangat mudah yang beliau gunakan dalam menjana pendapatan online melalui affiliate.

    Thanks bro. Tak sia-sia beli kitab berharga ni dulu. Nilai kitab ni dah bagi pulangan berkali-kali ganda dah. tak padan dengan harga dulu.

    (bukan pengampu ye – kenyataan)

  24. CikguNorazimah
    CikguNorazimah September 19, 2014 at 7:16 am | | Reply

    tunggu gajila baru beli kitab pink tu 😉

  25. islam di dadaku
    islam di dadaku May 15, 2015 at 2:16 am | | Reply

    kalau dah beli kitab pink mestilah banyak rahasia tamabahan yng akan memberi jalan menjadi affiliate yang berhasil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.