32 Responses

  1. Tengku Syukri
    Tengku Syukri September 12, 2014 at 4:47 pm | | Reply

    hohoho.. byknya teknik.. hehehee :mrgreen:

  2. Arman
    Arman September 12, 2014 at 4:54 pm | | Reply

    Dapatkan satu teknik dan mahir dengan teknik yg dimiliki. Barulah di kembangkan pada teknik2 yg lain. Pilihlah antara dua teknik sanin atau blueprint Ts..

  3. Anirah Azuri
    Anirah Azuri September 12, 2014 at 4:55 pm | | Reply

    Banyak lagi panduan yang saya tak tahu ni..
    Nak usya jap nanti.. Tq En.Titan.. 😉

  4. TehR
    TehR September 12, 2014 at 5:40 pm | | Reply

    siapa yang kaki fb memang rugi la tak ambil kesempatan ni
    keluarkan sedikit duit untuk dapat banyak duit

    lagi satu, tak rugi belajar

  5. ahmadyani
    ahmadyani September 12, 2014 at 11:42 pm | | Reply

    Modalnya sedikit, untungnya banyak. Memang lebih dari berbaloi…

  6. Cheq Eem
    Cheq Eem September 12, 2014 at 11:44 pm | | Reply

    kalau guna fb tiada kepuasan untuk membebel panjang pasal produk yang kita nak jual… tak macam blog boleh 3,4 perenggan.. lebih 300 patah perkataan boleh cerita.. hahaha…

    tapi tak dinafikan guna FB memang boleh dapat sales yg banyak.. boleh dipertimbangkan untuk beli ebook ni… hihihi….

  7. sani
    sani September 13, 2014 at 3:43 am | | Reply

    Betul tu kalau beli dan simpan berkarat dalam cakeras liut..baik tak yah beli… Kalau serius bisnes mesti kena beli ni…baru jimat kos marketing…:-)

  8. Abdfatah
    Abdfatah September 13, 2014 at 5:38 am | | Reply

    Beli jgn tak beli..

  9. akubiomed
    akubiomed September 13, 2014 at 7:40 am | | Reply

    Facebook marketer perlukan ilmu yang praktikal. Kalau tidak kos iklan mahal tidak sepadan dengan jualan.

  10. Zuan
    Zuan September 13, 2014 at 5:04 pm | | Reply

    abisla semua bijū kena kawal ngan ko..hehehe

  11. Hairul Azni
    Hairul Azni September 13, 2014 at 5:50 pm | | Reply

    Sapa2 yang tak pandai teknik menjual di FB, mesti nak kena dapatkan dua2..baru tahu mana yang sesuai untuk diri anda..

  12. zool
    zool September 14, 2014 at 2:02 am | | Reply

    teknik sanin tu.. tak leh tahan.. peminat naruto juga penulis ebook tu

  13. Aishah Ahmad
    Aishah Ahmad September 14, 2014 at 8:56 am | | Reply

    Sy dh beli ebook pasal FB ads.dh pegi kelas FB ads lagi, at last FB buat algorith baru, kos iklan makin mahal.mgkn sy perlu blaja teknik sanin plak kot.

  14. sabree hussin
    sabree hussin September 14, 2014 at 11:57 am | | Reply

    Ok rasa nak try baca yang blueprint TS pulak. Nampak macam ada elemen magika disitu

  15. Mohd Norzali
    Mohd Norzali September 14, 2014 at 5:18 pm | | Reply

    Bab pemasaran kat FB ni den memang tak tahu sangat. Tapi memang ramai orang buat duit dengan FB.

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 1:15 pm | | Reply

      Haa..

      Hang kena baca ni. G beli cepat. Haha..

  16. Eshamz Halim
    Eshamz Halim September 15, 2014 at 12:26 am | | Reply

    Menarik ni dan sesuai utk wife aku yg wat bisnes online…hihihihi.. 😀

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 1:13 pm | | Reply

      Haa..

      Bsgils bini hang baca dulu. Hehe..

  17. onlajer
    onlajer September 15, 2014 at 2:47 am | | Reply

    rasanya gua nak tamk juga lah

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 1:14 pm | | Reply

      Haaa..

      Gi tamak ramai ramai. Hehe..

  18. suri
    suri September 15, 2014 at 5:49 am | | Reply

    dah beli jom buat kerja lagi hiiii

  19. blogger lelaki
    blogger lelaki September 15, 2014 at 7:44 am | | Reply

    izinkan gua nak tamak bro

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 1:12 pm | | Reply

      Boleh je.

      Dila tamak haloba ye. Hehe..

  20. MrJocko
    MrJocko September 15, 2014 at 10:30 am | | Reply

    satu benda yang baru untuk kawe ni,,,
    Tq for sharing

  21. reezluv
    reezluv September 15, 2014 at 1:48 pm | | Reply

    memacam tekniknya pun la kan

  22. Ell
    Ell September 15, 2014 at 4:49 pm | | Reply

    Nice Sharing, boleh try ni utk tambah ilmu bisnes di fb

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 1:10 pm | | Reply

      Yap. Try je.

      Bila lagi kan nak try kalau bukan sekarang.

  23. Sujaihah
    Sujaihah September 16, 2014 at 8:43 am | | Reply

    Tak rugi beli. Boleh tingkatkan skill 😉

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 1:09 pm | | Reply

      Yap.

      Tambah ilmu dan belajar skill baru.

  24. fazrol
    fazrol September 17, 2014 at 7:19 pm | | Reply

    2-2 menarik…
    Tapi peringatan yg last sempoi…

    Kalau baca tak buat, tak guna gak…

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 1:08 pm | | Reply

      Memanglah.

      Dh baca..kena praktikkan. Baru rasa berbaloi. Hoho..

  25. Hafizul
    Hafizul September 22, 2014 at 9:18 am | | Reply

    Macam pernah baca aje teknik sanin ni..tapi lupa pulak macam mana rupanya..hehe..okeh..ada masa nanti leh jenguk-jenguk..leh intai-intai..ada berkenan, leh sambar…

Leave a Reply to suri Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.