30 Responses

  1. sabree hussin
    sabree hussin September 16, 2014 at 4:01 pm | | Reply

    Baca tips temuduga tu yang paling penting, dan kalau kena beli sekalipun, beli je la. Apa ada hal

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:35 pm | | Reply

      Kalau perlu..barulah beli.

      Kalau rasa tak perlu..tsk yah beli. Hoho..

    2. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy December 30, 2014 at 3:22 am | | Reply

      terima kasih atas idea yang dikongsikan – kedaionlinemy.com

  2. fazrol
    fazrol September 16, 2014 at 4:44 pm | | Reply

    Nice tips…
    Aku rasa aku dah tau sebab apa aku tak dapt dulu.. he eh

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:36 pm | | Reply

      Ha.. sebab apa hang tak dapat dulu?

  3. puteri kasih
    puteri kasih September 16, 2014 at 4:54 pm | | Reply

    dah ada tips lulus temuduga ni dapatlah calon calon lebih bersiap sedia 🙂

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:36 pm | | Reply

      Ya. Semoga ini dapat bsntu calon lebih bersedi kali in8. 😉

  4. Hero Borneo
    Hero Borneo September 16, 2014 at 11:23 pm | | Reply

    memang puas hati dengan tip ini terbaik..

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:37 pm | | Reply

      Ya.

      Mpga banyk membantu calon ysng memerlukan.

  5. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 17, 2014 at 12:08 am | | Reply

    Dan jgn lupa mesti ada org dalam..;)

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:38 pm | | Reply

      Haha..

      Kalau ada orang dalam..memang best la gak.

  6. Fadhil Husin
    Fadhil Husin September 17, 2014 at 12:44 am | | Reply

    aku buat 9/10 tips hang masa apply kerja kat jabatan aku sekarang. Syukur berjaya juga. hehe.

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 1:01 pm | | Reply

      Semoga berjaya dalam tmuduga yang akan dayang. Hoho..

  7. encikarman
    encikarman September 17, 2014 at 10:40 am | | Reply

    alamak… tip tebaik nih… nak dpt keje bagus, kena melabur skit.. skit jer pun.

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 1:02 pm | | Reply

      Yap.

      Sekali srkala..kene gak melabur ilmu macam ni..

  8. Khairul Zamri
    Khairul Zamri September 17, 2014 at 2:37 pm | | Reply

    Apa-apa pun perlukan persediaan yang rapi kalau rasa tak cukup lagi persediaan perlulah bersiap sedia

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 1:03 pm | | Reply

      Yap.

      Lebih persediaan itu lebih afdal.

  9. ikhwan
    ikhwan September 17, 2014 at 5:37 pm | | Reply

    dah 5 tahun di pasaran 🙂

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 1:05 pm | | Reply

      Dh berthun rasanya. Cuma ini edisi yang ke 5 dan yang terlatest.

  10. faizuddin fuad
    faizuddin fuad September 17, 2014 at 8:36 pm | | Reply

    rakan2 lain tengah duk kalut pasal exam SPA ni .. sebb masing2 tengah busy dengan show konvo dekAT upsi .. hahaha

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 1:04 pm | | Reply

      Biasalah tu.

      D
      H nak abis berlajar kann..

  11. zali
    zali September 18, 2014 at 2:36 pm | | Reply

    Terima kasih bro di atas tips tersebut. Den pun nak cuba juga kerja kerajaan ni.

  12. RedLinda
    RedLinda September 19, 2014 at 1:02 am | | Reply

    Hari ni genap 3 tahun saya bekerja sbg penjawat awam..eeh?apa kaitan?haha..kerja kerajaan ni mmg banyak faedah boleh dapat, especially bab cuti.hehe. semoga adik anda berjaya tmuduga nanti..:-)

  13. Hafizul
    Hafizul September 22, 2014 at 9:16 am | | Reply

    No 6 tu memang selalu buat..seronok datang awal…minda tengah fresh lagi..sebelum dikotori dengan gosip-gosip kat luar bilik temuduga..hahaha

  14. cik aznoot
    cik aznoot November 10, 2014 at 7:16 am | | Reply

    Saya siap temuduga haritu ckp dapt..nk tmpat bhgian koprat…tp dapat result. gagal

  15. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan November 21, 2014 at 5:38 pm | | Reply

    Jangan senyum kat penemuduga yang cun je .. hoho

  16. kaptenkiid
    kaptenkiid January 10, 2015 at 8:55 pm | | Reply

    terima kasih ya kongsikan tips..bru senang nak rujuk sebelum pergi temuduga

  17. Farid Laham
    Farid Laham February 21, 2015 at 9:27 am | | Reply

    Bagus tips ni 🙂

  18. Humaira az zahra
    Humaira az zahra October 11, 2017 at 11:09 am | | Reply

    Trima ksih atas tips2 tersebut
    Bdebar tngu 7/11/17 untk tmudaga

  19. hafizmd
    hafizmd November 19, 2017 at 1:39 am | | Reply

    Hujung tahun ni musim org kene temuduga.

    Teringat masa first temuduga dulu2..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.