21 Responses

  1. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 18, 2014 at 5:47 am | | Reply

    Usaha tangga kejayaan kan en.titan..:)

    1. akubiomed
      akubiomed September 18, 2014 at 10:26 am | | Reply

      Ya usaha tangga kejayaan dan jangan mudah tertewas.

    2. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 18, 2014 at 6:32 pm | | Reply

      Betul tu.. Kena belajar dari sifu insyallah berjaya.. 😆

  2. Ezad Skytech
    Ezad Skytech September 18, 2014 at 6:00 am | | Reply

    kalau tak berusaha, mana nak datang hasilnya kan…yang penting jangan cepat putus asa..cuba dan cuba lagi sampai berjaya…huhu

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 10:44 am | | Reply

      Yap.

      Kena rajin usaha.

      Barulh ada hasil yang lumayan. Hoho..

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah September 18, 2014 at 6:33 pm | | Reply

        betul tu sifu.. kena usaha.. :mrgreen:

  3. reezluv
    reezluv September 18, 2014 at 6:37 am | | Reply

    komisen bulan ni agak jatuh merudum..tapi affiliate lain plak mencanak..ehehe..nasib baik le kitab pink tu best..:D

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 10:44 am | | Reply

      Yap.

      Kitab pink tu memang best.

      Hoho..

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah September 18, 2014 at 6:36 pm | | Reply

        Betul tu. Kena dapatkan kitab pink tu jika nak belajar dengan sifu.. 💡

  4. Fadhil Husin
    Fadhil Husin September 18, 2014 at 12:06 pm | | Reply

    kalau prektis 10-15% dari kitab pink tu pun boleh buat sales. prektis semua aku tak tau la. 🙄

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:11 pm | | Reply

      Siapa usaha..memang biasanya akan membuahkan hasil. Hoho..

      1. Pokok Manggis Depan Rumah
        Pokok Manggis Depan Rumah September 18, 2014 at 6:39 pm | | Reply

        betul tu. Kena dapatkan kitab pink sifu. Buat usaha dan dapatkan hasilnya. :mrgreen:

  5. azam mohamad
    azam mohamad September 18, 2014 at 1:58 pm | | Reply

    betul tu bro. tak nak gagal teruskan usaha.

    kalau stop tu kira gagal la tu kan.

    tulis dan terus tulis.

  6. sabree hussin
    sabree hussin September 18, 2014 at 4:14 pm | | Reply

    Dah usaha, kena konsisten usaha pulak lepas tu 😳

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 18, 2014 at 6:37 pm | | Reply

      Betul tu. usaha yang berterusan. 😀

  7. blogger lelaki
    blogger lelaki September 18, 2014 at 10:29 pm | | Reply

    Masyuk..tiap kali bro masyuk mesti bro ada bagi tips..takkan tak faham lagi

  8. Pakmail
    Pakmail September 19, 2014 at 5:11 am | | Reply

    Best la Bro Titan…Moga komisen makin bertambah seri lepas kawin.. 😎

  9. encik cermin
    encik cermin September 19, 2014 at 8:25 am | | Reply

    Ada dapat jugak..berhasil akhirnya.. Kui2

  10. AUC
    AUC September 19, 2014 at 1:32 pm | | Reply

    sejak tukar ashadee ni
    saya baru sekarang dpt hasilnya kembali 🙂

  11. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI September 21, 2014 at 4:30 pm | | Reply

    Seronok tengok duit masyuk ni..terima kasih admin di atas perkongsian menarik ni..

  12. Hafizul
    Hafizul September 22, 2014 at 9:03 am | | Reply

    Kiter jer yang tak dapat-dapat lagi..ohhhh sedihnya….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.