26 Responses

  1. Norfanil
    Norfanil September 20, 2014 at 5:20 am | | Reply

    bawak bini pergi en titan.. hehehe

  2. titan
    titan September 20, 2014 at 7:02 am | | Reply

    Memang la kena bawa bini.

    Takkan la nak bawa orang lain plak.

    Haha.. 😈

  3. ahmadyani
    ahmadyani September 20, 2014 at 8:00 am | | Reply

    Spa untuk leaki tak de ke? Lelaki pun nak relex juga selepas letih bekerja.

    1. titan
      titan September 20, 2014 at 10:25 am | | Reply

      Ada.

      Tapi spa lain la.

      Bukan spa yang satu ni. Hoho..

  4. Hairul Azni
    Hairul Azni September 20, 2014 at 9:54 am | | Reply

    Tahniah buat pihak Spa Aishah Radhiah..lepas ni buat jugak la Spa untuk kaum lelaki macam kami ni untuk bermanja-manja diri.. 😉

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki September 20, 2014 at 1:17 pm | | Reply

    spa saje bro..bila nak belanja pakej best bro

  6. TehR
    TehR September 20, 2014 at 2:19 pm | | Reply

    molek hantar bini gi spa time siaran langsung epl
    cukup rasanya 2 jam

  7. myliferia
    myliferia September 20, 2014 at 4:30 pm | | Reply

    Kalau buka kat Putrajaya pun best!

    Padahal boleh g yang Bangi…hehehe

  8. Oja Samid
    Oja Samid September 20, 2014 at 5:42 pm | | Reply

    ini best. thanks for sharing ya. moga makin banyak spa utk muslimah dibuka di sana sini..hehe

  9. Cheq Eem
    Cheq Eem September 21, 2014 at 4:56 am | | Reply

    bertambah lagi cawangan spa radhiah nih…. tahniah kepada pengasas… makin berkembang bisnesnya…

  10. mohd rasul abu hanipah
    mohd rasul abu hanipah September 21, 2014 at 5:45 am | | Reply

    yang tuk laki xde ke? huhu

  11. Bahrain
    Bahrain September 21, 2014 at 6:58 am | | Reply

    Untuk lelaki tak ada?. hehe

  12. Adele
    Adele September 21, 2014 at 7:42 am | | Reply

    spa ni dekat depan rumah abang aku je di Seri Bangi. Kiranya kalau setiap kali ke umah abang aku, aku nampak spa ni tapi aku biarkan je berlalu pergi. tak ada perasaan sgt nak pergi spa..hahaha

  13. Adele
    Adele September 21, 2014 at 7:44 am | | Reply

    tak boleh bayang kalau spa untuk lelaki. lelaki tak perlu spa. spa kat rmh je cukup. baru macho.mih2

  14. Izzuddin Fauzi
    Izzuddin Fauzi September 21, 2014 at 8:56 am | | Reply

    Jangan si dia nampak post nie… Kering poket den sat g… -_-

  15. mohdridzwan
    mohdridzwan September 21, 2014 at 8:06 pm | | Reply

    Orang pompuan suka la spa-spa ni.
    Kalau buat treatment kat luar mungkin rasa puas kot berbanding layan buat sendiri guna produk-produk yang dibeli kat umah.

  16. MamaBard
    MamaBard September 22, 2014 at 3:54 am | | Reply

    sejak ada anak ni dah tak sempat la nak ber spa-spa…huhu

  17. Hafizul
    Hafizul September 22, 2014 at 8:39 am | | Reply

    Ohhh untuk ladies ang girl aje ni… boboy tak laku ekk??
    Haha…

    Emmm… Liyana mardiana…cantik nama tu…dah kawin ke belum? 😉

  18. zik
    zik September 22, 2014 at 9:36 am | | Reply

    Teringat pulak cerita spa q tv3 tuh.. Keh keh. Nak ajak orang umah kang aku pun terjebak nanti. Kui3x..

  19. ajumohit
    ajumohit September 22, 2014 at 2:06 pm | | Reply

    bestnya dapat memanjakan diri di spa

  20. Tg Syukri
    Tg Syukri September 22, 2014 at 3:28 pm | | Reply

    spa laki takde ke? heheeh

    btw.. testimoni2 tu comel2 la.. alahai.. hahahaa :mrgreen:

  21. Sobri Mansor
    Sobri Mansor September 22, 2014 at 4:22 pm | | Reply

    Terbaekkkk juga spa ni yer. Blogger terkenal pun pernah datang.

  22. eyriqazz
    eyriqazz September 23, 2014 at 5:36 am | | Reply

    Bila nak buka cawangan di setapak pula?

  23. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI September 23, 2014 at 6:31 am | | Reply

    Minta tuan admin membuka SPA utk lelaki juge suatu hari nanti..

  24. azimah mohd zainuddin
    azimah mohd zainuddin September 24, 2014 at 7:06 am | | Reply

    Memang bagus spa untuk muslimah sahaja. pakej yang ditawarkan juga affordable

    http://www.lovehutladyvitamin.com

  25. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam January 31, 2015 at 3:39 am | | Reply

    Spa macam ni tak boleh memanjakan diri, tapi boleh memanjakan bini, hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.