34 Responses

  1. mohdridzwan
    mohdridzwan September 23, 2014 at 5:28 pm | | Reply

    Dah baca dah.
    Ada antara entry-entry yang lepas-lepas pun menarik minat untuk teruskan menulis blog. Cuma sekarang ni rasa macam hanya nak jadik pembaca blog saja. Motibasi terganggu mungkin atas beberapa perkara. Mungkin juga ambe tak ada matlamat yg jelas utk berblog.

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 6:17 pm | | Reply

      kalau takde matlamt,,, bina matlamat kecil dahulu,,, saya pun baru belajar,, – kedaionlinemy.com

  2. Aisyah
    Aisyah September 23, 2014 at 6:06 pm | | Reply

    Rajin membaca dan usaha yang berterusan merupakan salah satu kunci kejayaan.. Pasal nak ngorat awek tu.. Anggap laa bukan jodoh ang yer.. hihihi.. enrti yang menarik..panduan TNX 2.0 tu ape menda yer?

  3. Hero Borneo
    Hero Borneo September 23, 2014 at 11:18 pm | | Reply

    awek tu cantik kan.tak pe lah bro..barang yang lepas jangan dikenang namun intipati dari cerita ini saya dapat tahu bahawa nak berjaya mesti kerja keras dan sungguh-sungguh!

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki September 24, 2014 at 12:40 am | | Reply

    terbaik bro..sekarang lu ada cari awek tu dekat fb tak bro..hahaha

  5. Hafizul
    Hafizul September 24, 2014 at 12:57 am | | Reply

    Ok encik titan…nak kena jadi bagus macam encik titan gak ni…untunglah dia ada peminat kipas haaaa…tak panas dah hari2 hadap blog..haha

  6. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 24, 2014 at 12:59 am | | Reply

    Awek tu dah kawin ke en.titan? mustahil tak tahu. ker awek tu takde fb, g+. twitter ke? blog pun takde?

  7. akubiomed
    akubiomed September 24, 2014 at 1:08 am | | Reply

    Masa disekolah dahulu selalu nampak kata-kata semangat ini ditulis pada dinding sekolah. “Membaca jambatan ilmu”.

  8. BM
    BM September 24, 2014 at 2:20 am | | Reply

    Kalau nak berjaya mesti ada usaha. Kesungguhan pasti beroleh kejayaan. Dari pengalaman mengajar kita akan haluan dan arah yg betul. Selebihnya…doa dan tawakal. Namun, tidak semuanya boleh kita miliki…sesungguhnya semua itu ada hikmah disebaliknya.

  9. encikarman
    encikarman September 24, 2014 at 4:54 am | | Reply

    uish.. menarik nih kisah2 lama2 cam nih.. bongkar kisah lain plak bro.

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 29, 2014 at 3:39 pm | | Reply

      Betul tu. Nanti boleh dengar cerita sifu yang lain pula.

  10. Adam
    Adam September 24, 2014 at 8:09 am | | Reply

    Ai see. Dah sampai ayat last sekali baru faham kisahnya. Kekekeke. 😉

  11. reezluv
    reezluv September 24, 2014 at 8:11 am | | Reply

    lejen weh ebook TNX tuh..ehehe

  12. amirulfaiz
    amirulfaiz September 24, 2014 at 9:23 am | | Reply

    Aku pasti ini kisah benar, mungkin dengan sedikit olahan gaya cerita novel. haha..

  13. onlajer
    onlajer September 24, 2014 at 10:49 am | | Reply

    okeh malam ini aku nak tulis lagi, coc stop disini kikikiiki

  14. Denaihati
    Denaihati September 24, 2014 at 10:56 am | | Reply

    awek yg pindah terengganu tu jadi apa sekarang…heee

    1. Pokok Manggis Depan Rumah
      Pokok Manggis Depan Rumah September 29, 2014 at 3:46 pm | | Reply

      betul tu DH. :mrgreen: Ada sana lagi ker> hehehe..

  15. Arman
    Arman September 24, 2014 at 12:29 pm | | Reply

    Masih ada sisa2 cinta ke ngan awek tu Titan, atau sekarang ni Isteri kau tu awek yg kau suka masa tahun 6…

  16. Wafi
    Wafi September 24, 2014 at 1:33 pm | | Reply

    Wah, sebulan lebih je dah ingat surah al-Baqarah. Ada potensi besar untuk habiskan hafalan seluruh surah dalam AlQuran ni…InsyaAllah

  17. mohd rasul abu hanipah
    mohd rasul abu hanipah September 24, 2014 at 2:04 pm | | Reply

    kalau tak baca kita xkan tahu apa yang ingin disampaikan. btw aku ada gak pengalaman camni. tp xde la sampai bab menghafal tu. tub2 awek tu pindah ke luar negara. sedih gak time tu 😀

  18. sabree hussin
    sabree hussin September 24, 2014 at 2:58 pm | | Reply

    Aik ni cerita betul ke cerita karut nih 😛

  19. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI September 24, 2014 at 6:57 pm | | Reply

    Alhamdulillah kalau sekarang boleh hafal macam dulu2 tu…

  20. Mohd Norzali
    Mohd Norzali September 25, 2014 at 2:10 am | | Reply

    Menarik cerita bro. Baca dan tulis memang teknik hafalan yang berkesan dalam semua bidang. Cuma jiwa den ni tak berapa suci sangat tu ilmu susah nak lekat tu.

  21. TehR
    TehR September 25, 2014 at 9:10 am | | Reply

    awek aku dulu hilang tanpa jejak gak
    ntah kat mana sekarang ni
    ho ho

  22. Abdfatah
    Abdfatah September 25, 2014 at 1:31 pm | | Reply

    Baca jgn tak baca. Tulis jgn tak tulis. Lama dah tak updates pasal tnx. Blog yg buh skrip tnx pun entah ke mana dah.. tinggal nama domain aje duk maintain renew. Hahaa

  23. Mummy Dina
    Mummy Dina September 25, 2014 at 2:40 pm | | Reply

    dah baca dan memang sangat terhibur dengan kisah cinta tak kesampaian bro titan ni..hehe

  24. Hanny Abdullah
    Hanny Abdullah September 25, 2014 at 4:09 pm | | Reply

    Uitttt…punyalah banyak kisah cinta ya..boleh buat satu buku ni..lepas cinta pertama kedua dan seterusnya..
    Pasti makcik2 beg besar suka baca..hehehe

  25. Eshamz Halim
    Eshamz Halim September 26, 2014 at 12:15 am | | Reply

    hahahahahaa… kisah yang penuh tragik…. hebat giler ilmu hafalan bro titan ni…. 😀

  26. MNH
    MNH September 26, 2014 at 5:05 am | | Reply

    Sumpah lawak pasal awek 6 Abu Bakar tu. Tapi ada ilmu yang saya dapat hari ni iaitu cara nak menghafal dengan baik.

  27. Suriya
    Suriya September 26, 2014 at 3:14 pm | | Reply

    agak-agak kalau terserempak dengan awek 6 abu bakar tu, kenal lagi tak?

  28. ahmadyani
    ahmadyani September 28, 2014 at 8:05 am | | Reply

    Kalau nak hafal boleh baca dan tulis apa yang dibaca. Tapi kalau nak tulis di blog, boleh baca tapi kena tulis lain…kena jaga isu plagiat ni…

  29. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin September 29, 2014 at 4:10 am | | Reply

    Punyalah khusyuk baca rupanya cerita awek UPSR yang tak kesampaian, ceh 😎

    Sebut pasal tulis dan baca ini, masa sekolah menengah ada seorang cikgu ini wajibkan semua murid tulis diari. Tiap minggu dia check. Sampai hari ini kami ingat dia lagi.

  30. amirnawawi
    amirnawawi September 30, 2014 at 5:34 pm | | Reply

    Aiyooo! Ye ke ni. Dah macam drama plak baca cerita nih..

  31. nikkhazam
    nikkhazam March 11, 2015 at 1:26 pm | | Reply

    yang penting. titan ada tabung gambar kartun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.