68 Responses

  1. fazrol
    fazrol September 25, 2014 at 4:38 pm | | Reply

    boleh tahan masyuk juga jadi affilate lazada nie…

    1. titan
      titan September 25, 2014 at 5:46 pm | | Reply

      Yap.

      Boleh tahan l jugak. Haha..

      1. Zuan
        Zuan September 28, 2014 at 1:27 pm | | Reply

        haha macam tak tertahan gak den tangok 😆

        1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
          KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 6:13 pm | | Reply

          saya pun tak tahan tengok ni,, rasa nak cuba dan nk beli kitab pink – kedaionlinemy.com

  2. TehR
    TehR September 25, 2014 at 5:19 pm | | Reply

    nampak gaya aku kena cuba juga la
    jeles tengok orang dapat banyak duit

    1. titan
      titan September 25, 2014 at 5:47 pm | | Reply

      Cuba ajela.

      Tak rugi pun sebenarnya. Hoho hooo..

  3. Siti travelog
    Siti travelog September 25, 2014 at 6:16 pm | | Reply

    Apasal dia tak pindahkan je data dari platform lama ke platform baru?

    1. titan
      titan September 26, 2014 at 10:23 am | | Reply

      Bulan OKtober nanti kot baru pindahkan.

      Diorang ada beritahu. Tapi aku tak ingat bulan berapa.

      Nanti diorang akan transfer earning platform lama ke platform baru.

      Buat masa ni, aku tumpu kat platform lama dulu. HOho

  4. Fauzi Blues
    Fauzi Blues September 25, 2014 at 6:21 pm | | Reply

    Aku nak register guna link yg kau bg..x boleh la plak.. x kluar apa2..

    1. titan
      titan September 26, 2014 at 10:22 am | | Reply

      Dah boleh masuk sekarang.

      Pihak Lazada dah bagi link yang baru.

      Haha.. :mrgreen:

  5. Hero Borneo
    Hero Borneo September 25, 2014 at 11:09 pm | | Reply

    promosi belum power 😳 belum masuk-masuk lagi

    1. Zuan
      Zuan September 28, 2014 at 1:28 pm | | Reply

      tu maksudnya belum dalami kitab pink tu lagi

  6. Eshamz Halim
    Eshamz Halim September 26, 2014 at 12:02 am | | Reply

    Wow…hebat2… aku memang dah register tapi mungkin silap teknik kot… nanti nak cuba study lagi lah…

  7. BM
    BM September 26, 2014 at 12:13 am | | Reply

    Dapat e-mail dari Lazada offer nak kerjasama… Dalam pertimbangan, tapi kalau ada bukti sales bagus, mungkin akan terima. Tq bro.

  8. blogger lelaki
    blogger lelaki September 26, 2014 at 12:25 am | | Reply

    blanje cendol la semangkuk…hahaha..bro nak tanya sikit..nape lau aku masuk blog guna telefon dia akan terus pergi ke iklan whatsapp tu…

  9. zool
    zool September 26, 2014 at 1:57 am | | Reply

    ada juga join lazada ni.. tapi masih tak paham konsepnya

  10. Sobri Mansor
    Sobri Mansor September 26, 2014 at 2:11 am | | Reply

    Baru dapat sikit tempias dari lazada nih. Takpe…. pelan-pelan aku kayuh….

    1. Zuan
      Zuan September 28, 2014 at 1:29 pm | | Reply

      wahh tahniah 😀

  11. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 26, 2014 at 3:56 am | | Reply

    Jom kita cuba lazada pula. siapa tahu ada rezeki melimpah kat sini..

  12. sabree hussin
    sabree hussin September 26, 2014 at 4:19 am | | Reply

    hah senang dapat sales? Ye ke ni? hhhe $$$$$

  13. MNH
    MNH September 26, 2014 at 4:51 am | | Reply

    Cemburunya….saya tengok. Hahaha. Rasa macam nak join pun ada

  14. Amir
    Amir September 26, 2014 at 6:05 am | | Reply

    Heran aku mcmana encik ahmad faizal ni dpt income dari lazada, aku dah berkurun tak dapat2 lagi…terer ar lu bro!! tabik spring

    1. titan
      titan September 26, 2014 at 10:21 am | | Reply

      Gua pun heran gak dengan mamat tu.

      Asyik dapat aje. Semoga mamat tu dapat lagi banyak-banyak ye..

  15. nikkhazami
    nikkhazami September 26, 2014 at 6:08 am | | Reply

    link hassoffers tu tak boleh bukak

    1. titan
      titan September 26, 2014 at 10:21 am | | Reply

      Dah betulkan.

      Boleh cuba masuk sekarang.

      Pihak Lazada dah bagi link yang baru. hehe :mrgreen:

  16. amirulfaiz
    amirulfaiz September 26, 2014 at 6:23 am | | Reply

    Pergh.. berderet dia punya email notifikasi komisen masuk.

  17. abdfatah
    abdfatah September 26, 2014 at 6:36 am | | Reply

    wah… kemah molek… komisen mahsyuk lagi…

  18. haru
    haru September 26, 2014 at 6:47 am | | Reply

    cendollll plisss 😆 😆

  19. Norfanil
    Norfanil September 26, 2014 at 7:47 am | | Reply

    Kaya nye orang ni.. bila nak balik semenanjung hahahah

  20. Ammar
    Ammar September 26, 2014 at 7:57 am | | Reply

    Bila nak belanja cendol ni? hehehe

  21. jamian
    jamian September 26, 2014 at 8:19 am | | Reply

    wow…terbaikk…masih mencuba tapi tak jadi2 haha

  22. asnida
    asnida September 26, 2014 at 9:22 am | | Reply

    kenapa tak boleh buka link tu. nak mencuba nasib juga. tapi blogger baru ni dia approve ker, fans tak ramai lagi

    ini first time nak cuba

    1. titan
      titan September 26, 2014 at 10:19 am | | Reply

      Okeh.

      Link tu dah diperbetulkan. Pihak Lazada dah bagi link yang baru.

      Boleh gi daftar sekarang kalau berminat. :mrgreen:

  23. Ismail N
    Ismail N September 26, 2014 at 10:19 am | | Reply

    Sonang ehh buat duit dgn Lazada :mrgreen:

  24. Hafizul
    Hafizul September 26, 2014 at 5:39 pm | | Reply

    Cer ajar cara-cara nak buat sales macam ni..rasa macam nak kalahkan ahmad faizal aje ni…tercabar la pulak… 😈

  25. Amirul
    Amirul September 26, 2014 at 7:39 pm | | Reply

    Baru je beli 2 powerbank dan sign up Lazada affliates

  26. Hairul Azni
    Hairul Azni September 26, 2014 at 11:36 pm | | Reply

    Aku dah daftar lama tapi tak sempat promote lagi..sibuk dengan benda lain..

  27. Zuan
    Zuan September 27, 2014 at 6:01 am | | Reply

    fuhhh masyuk gak rupanya

  28. HardFever
    HardFever September 27, 2014 at 7:55 am | | Reply

    affiliate program?
    kira tulis promotion diorang dalam entry kita?

  29. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI September 27, 2014 at 12:45 pm | | Reply

    Lama dah ada link tapi tak on lagi…rugile aku..ok terima kasih admin di atas kesedaran Lazada ni..

  30. MK Hakimi
    MK Hakimi September 27, 2014 at 3:21 pm | | Reply

    jarang bebenor wat affiliate ni tapi affiliate lazada ni nak try lah

  31. Hakim Mahmud
    Hakim Mahmud September 28, 2014 at 7:58 am | | Reply

    masyuk bro titan.. time barang murah ni la kekurangan bajet 😥 😥

  32. ahmadyani
    ahmadyani September 28, 2014 at 8:17 am | | Reply

    Kena cuba, susah tak faham pun kena cari jalan untuk faham. Rugi kalau peluang dapatkan duit dari lazada dilepaskan….

  33. akubiomed
    akubiomed September 28, 2014 at 8:40 am | | Reply

    Banyak sale yang diperolehi dari Lazada. 🙂

  34. Manan Qayyim
    Manan Qayyim September 28, 2014 at 12:08 pm | | Reply

    semakin berkembang Lazada ni… lg2 dipromote oleh sifoo Affiliate nie…

  35. Bro Framestone
    Bro Framestone September 28, 2014 at 4:35 pm | | Reply

    Aku share hang perlu jadi share holder Lazada.. kot2 Lazada lagi masyuk, dan komisen yang diberikan lagi up dari affiliate lain

    1. titan
      titan September 29, 2014 at 10:44 am | | Reply

      Tak perlu.

      Kalau diorang naikkan percent bagi setiap sales..itu lagi bagus. Haha..

  36. Harga Perodua
    Harga Perodua September 28, 2014 at 6:35 pm | | Reply

    wah! sng nye buat duit.. cmtu nk join lazada lah !! :mrgreen:

  37. ajumohit
    ajumohit September 29, 2014 at 8:12 pm | | Reply

    wahh masyukk tu, salesman mulut manis ni

  38. khairul asrol
    khairul asrol September 30, 2014 at 8:44 am | | Reply

    pergh tengaj on sale kan diorang? masyuk bebeh, nice! semoga terus murah rezeki . rezeki bini tu. hehe

    1. titan
      titan September 30, 2014 at 9:13 am | | Reply

      Ya.

      Rezeki bini gua yang lawa itu. Grr..

  39. lekatlekit
    lekatlekit September 30, 2014 at 9:37 am | | Reply

    macam menarik & macam dah tertarik.. sat2 nak pi skodeng

  40. zie fauzi
    zie fauzi September 30, 2014 at 10:08 am | | Reply

    byk jgk program affiliate yg ketinggalan sekarang…. nak kena up to date balik ni.. jauh ke belakang dah ni

    1. titan
      titan September 30, 2014 at 5:35 pm | | Reply

      lama gi bertapa nih..hehe

  41. amirnawawi
    amirnawawi September 30, 2014 at 5:31 pm | | Reply

    Alahai, tak reti la plak den nak affiliate bagai nih. Kena belajar lagi ngan sifu ni

  42. Mohd Norzali
    Mohd Norzali October 1, 2014 at 5:56 am | | Reply

    Bro Titan dah boleh mula tulis ebook buat duit dengan Lazada ni.

  43. lisa
    lisa October 2, 2014 at 5:29 am | | Reply

    ok..thanks for info

  44. Nurul
    Nurul October 2, 2014 at 5:38 am | | Reply

    Lazada ni memang kedai online yang top sekarang

  45. nikkhazami
    nikkhazami October 2, 2014 at 7:13 am | | Reply

    daftar affiliate lazada ni makan masa ke nak tunggu dia approve? dah lama dah daftar ni, tapi takde respon

  46. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 4, 2014 at 5:53 pm | | Reply

    Wow bestnya tengok sale mencanak masyuk…tahniah bro!

  47. afwaz
    afwaz October 6, 2014 at 5:26 pm | | Reply

    Menarik! Cukup membuka mata. Memang dah lama kenal Lazada. Tak tau plak ada affiliate. Terima kasih tuan.

    p/s: bila panduan buat duit dgn Lazada akan keluar ni? 😀

  48. joehaz
    joehaz October 8, 2014 at 1:38 pm | | Reply

    susah nak lekat la lazada ni. klik ada, sangkut je tak

  49. fitrijohari
    fitrijohari October 8, 2014 at 3:53 pm | | Reply

    bro..kalau letak sekali dengan iklan nuffnang dalam blog ade efek ke?

  50. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 8, 2014 at 6:06 pm | | Reply

    Lazada ni berkubur je lah kat blog aku yang sentiasa sibukni..bile le nak start Lazada ni, memang dah approve, startnye tak lagi..ishk3..

  51. abdfatah
    abdfatah October 20, 2014 at 8:30 am | | Reply

    oh terlupa nak klik link encik titan… hari nih dah terbeli dekat lazada… hehehe

    separuh harga sampai 22 oktober… bleh sambung lagi tu time gaji pulok…

  52. UmmuAyyash
    UmmuAyyash April 22, 2016 at 3:19 pm | | Reply

    nak folo sifu lah…

  53. suzana yahaya
    suzana yahaya April 26, 2016 at 7:06 am | | Reply

    kalau dah daftar kan…masa nak login dia bagi “cannot logging. account pending’ tu apa maksudnya ye…saya budak baru belajar…tolong ajarkan..

  54. Perodua Batu Caves
    Perodua Batu Caves September 22, 2016 at 3:58 pm | | Reply

    Saya pn nak cuba jgak lah

Leave a Reply to Manan Qayyim Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.