47 Responses

  1. KiD
    KiD September 25, 2014 at 3:13 pm | | Reply

    Demmmm haji betoii… bila lu nak blanje cendol 5 mangkuk ni…?

    1. Azri Johan
      Azri Johan September 25, 2014 at 3:22 pm | | Reply

      wah ada open table cendol ke? nak semangkuk bulih dak

    2. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 6:14 pm | | Reply

      brapa banyak traffic naik tu?? – kedaionlinemy.com

  2. Fauzi Blues
    Fauzi Blues September 25, 2014 at 3:31 pm | | Reply

    Merasa gak dpt habuan dari Denaihati.. rasa best sbb boleh pekena cendol bermangkuk mangkuk hasil dari habuan tu..

    1. titan
      titan September 25, 2014 at 10:35 pm | | Reply

      ohh..

      makan cendol tak ajak pun ye..

  3. Alongxp
    Alongxp September 25, 2014 at 3:54 pm | | Reply

    lama tak makan cendol… kalau lah dapat, orang blanje lak tu, blogger lak tu… cendok banting lak tu(malas nak jalan jejauh) memang sedap… kan? hehehehe

    1. titan
      titan September 25, 2014 at 8:12 pm | | Reply

      Memang sedap.

      Aku ni kira testimoni hidup la kiranya nih. haha

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki September 25, 2014 at 3:54 pm | | Reply

    haha..ala ayat last mesti nak suruh abang ensem letak link blog lu dalam entry blog dia esok

    1. titan
      titan September 25, 2014 at 8:10 pm | | Reply

      haha..

      dia mana berani letak punya. :mrgreen:

  5. Tg Syukri
    Tg Syukri September 25, 2014 at 3:55 pm | | Reply

    tahniah bro.. hehehee. lu legend cendol :mrgreen:

    1. titan
      titan September 25, 2014 at 8:08 pm | | Reply

      yang legend, bapak gua.

      gua no.2 je kat banting nih.

  6. Hafizul
    Hafizul September 25, 2014 at 4:06 pm | | Reply

    Ohhhh…yang ni rupanya..Tuan DH, jangan lupa blog picisan saya juga..nak etek..hahaha

    1. titan
      titan September 25, 2014 at 8:06 pm | | Reply

      Haha..

      gi la kacau denaihati hari-hari ye. :mrgreen:

  7. JAWATAN KOSONG TERKINI
    JAWATAN KOSONG TERKINI September 25, 2014 at 4:14 pm | | Reply

    Jangan minta2 esok mati bro…malaikat amin apa yang tuan cakap tu…minta panjang umur dan murah rezeki slalu bro..

  8. Hanny Abdullah
    Hanny Abdullah September 25, 2014 at 4:16 pm | | Reply

    Wahhhh…tahniah tahniah..ummm bila lah turn makcik2 beg besar ni pulak kan

    1. titan
      titan September 25, 2014 at 7:19 pm | | Reply

      Turn makcik-makcik beg besar biasanya lambat sikit.

      Haha.. :mrgreen:

  9. fazrol
    fazrol September 25, 2014 at 4:22 pm | | Reply

    waa.. untung laa…
    Bila turn aku nie… ha ha ha..

    1. titan
      titan September 25, 2014 at 7:18 pm | | Reply

      Manalah aku tahu.

      Itu Kena tanya pihak denaihati la.

      haha..

  10. Hero Borneo
    Hero Borneo September 25, 2014 at 11:06 pm | | Reply

    blog ini lejen buat duit..blogger besar pun kalah punya!

  11. Eshamz Halim
    Eshamz Halim September 26, 2014 at 12:06 am | | Reply

    Wah seronok nyer kalau dapat trafik camni hari-hari… blog En. Titan ni pun femes gak sebenarnya…. aku pun nak menumpang trafik dr sini lah…ahahahahaha…. 😀

  12. AISHAH AHMAD
    AISHAH AHMAD September 26, 2014 at 12:22 am | | Reply

    blog picisan ke ni? rasa macma blog otai2 jerk

  13. amiroulfaiz
    amiroulfaiz September 26, 2014 at 12:47 am | | Reply

    Ooo. kena kacau blogger besar punya blog.. He he.. Akan dipraktikkan. 🙂

  14. JMR
    JMR September 26, 2014 at 1:00 am | | Reply

    bila otai cendol buat entri penghargaan..

  15. Sobri Mansor
    Sobri Mansor September 26, 2014 at 2:29 am | | Reply

    hahaha…. Demm Eji. Jeles aku dapat link dari blogger ternama nih….hehehe

  16. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 26, 2014 at 3:55 am | | Reply

    Jadi, apa kata kita pakat ramai ramai ‘kacau’ denaihati hehe..

  17. sabree hussin
    sabree hussin September 26, 2014 at 4:16 am | | Reply

    ok aku gi baca artikel kat blog denai hati pulak. kasi balas trafik yang masuk kat blog ni

    1. titan
      titan October 1, 2014 at 8:48 pm | | Reply

      Haa..

      gi la cuba. Mana tahu leh dapat trafik lepas nih.

  18. MNH
    MNH September 26, 2014 at 4:58 am | | Reply

    Huntungnya dapat kawan dengan Denaihati. Hahahah

  19. sweetkurma
    sweetkurma September 26, 2014 at 7:21 am | | Reply

    😎 kool lah sangat yer….
    ok tu rezeki bertikek tikek

  20. TehR
    TehR September 26, 2014 at 7:27 am | | Reply

    abang ensem merajuk?
    apasal bro?
    aku tak tahu la pulak

  21. Cheq Eem
    Cheq Eem September 26, 2014 at 8:20 am | | Reply

    teruk juga di’kerjakan’ oleh team denaihati… sampai trafik mencanak2 naik…. 😀

    1. titan
      titan September 26, 2014 at 10:28 am | | Reply

      Itulah.

      Penat gua tangkis serangan padu maut nih. haha

  22. Ismail N
    Ismail N September 26, 2014 at 10:14 am | | Reply

    Free advertorial tu :mrgreen:
    Bila lah Denaihati nak tulis pasal blog kawe lak… please please adehh..

    1. titan
      titan September 26, 2014 at 10:27 am | | Reply

      kena rajin cucuk diorang.

      Paling senang, gi belanja diorang sorang satu mangkuk cendol. haha :mrgreen:

  23. rokiah
    rokiah September 26, 2014 at 10:54 am | | Reply

    tahniah… sambil berkongsi ..sambil buat duit..rezeki jangan ditolak

  24. Zuan
    Zuan September 27, 2014 at 6:03 am | | Reply

    haha untung la ada nama.. ada lagi tak dlm rank top70 komentar denaihati? den dah berhari2 tak komen ni..

  25. Pendekar
    Pendekar September 27, 2014 at 9:23 am | | Reply

    ELEH…lu nak gebang lebih plak… kesah pulak gua lu dapat promo dari beliau…
    (baca : dalam hati dengki bak setan !)

    lu jaga2 je bro… sikit masa lagi blog lu pulak gua serang dengan artileri dan jet hornet…. Horse Power…

    jejaga bro…jejaga…

    apa barang diri sendiri jadi top komentator kat blog sendiri… ceh…

    1. titan
      titan September 30, 2014 at 8:40 am | | Reply

      blog gua, gua punya pasal la.

      haha. 😈

  26. Manan Qayyim
    Manan Qayyim September 28, 2014 at 2:48 am | | Reply

    Denaihati & En Titan sama hebat nye….

  27. ahmadyani
    ahmadyani September 28, 2014 at 8:13 am | | Reply

    Blog Bro Titan ni pun Besar juga….

  28. akubiomed
    akubiomed September 28, 2014 at 8:44 am | | Reply

    Memang seronok dapat trafik beribu-beribu lemon. 🙂

  29. Hairul Azni
    Hairul Azni September 28, 2014 at 8:56 am | | Reply

    Sampai skrg gua tengah fikir macam mana la agaknya rupa makcik beg besar tu..

  30. khairul asrol
    khairul asrol September 30, 2014 at 8:34 am | | Reply

    uish nak jugak trafik free dari denaihati. please dengarlah permohonanku. haha.

  31. nord
    nord September 30, 2014 at 2:35 pm | | Reply

    bila la saya nak merasa trafik beribu-ribu sehari ni

  32. Mohd Norzali
    Mohd Norzali October 1, 2014 at 5:59 am | | Reply

    Banyaknya trafik masuk blog ni. Nasib baik tak jem. 😛

    1. titan
      titan October 1, 2014 at 8:51 pm | | Reply

      itulah.

      nasib baik tak habis bandwdith. haha

  33. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam October 7, 2014 at 12:46 pm | | Reply

    terbaik.. bila la otai2 nak promote blogku plak. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.