38 Responses

  1. abdfatah
    abdfatah September 29, 2014 at 10:07 am | | Reply

    wah… ada promosi rupanya… beli jangan tak beli. borong pun boleh laa…

    1. titan
      titan September 29, 2014 at 1:39 pm | | Reply

      Beli ke borong ke..sama aje.

      Nak beli. Tak nak..tolong promosikan ehh? hehe..

      1. Abdfatah
        Abdfatah September 30, 2014 at 12:17 pm | | Reply

        Tolong promosi pun dah tentu pasti. Esok last promosi 1 oktober.

  2. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 29, 2014 at 10:09 am | | Reply

    Masyuk ribu2 beli tu je ke en.titan, kedekutnya..keh keh

    1. titan
      titan September 29, 2014 at 10:11 am | | Reply

      aku dah kata, aku ni KEDEKUT orangnya.

      haha.. 😈

      1. Abdfatah
        Abdfatah September 30, 2014 at 12:19 pm | | Reply

        Kedekut biar berpada pada.. Jgn kedukut papa kedana dah laa. Hahaa

  3. blogger lelaki
    blogger lelaki September 29, 2014 at 11:25 am | | Reply

    macam best la plak OTG ni..pendrive aku pun dah uzur sangat ni..hehehe

    1. titan
      titan September 29, 2014 at 1:20 pm | | Reply

      banyak orang jual sekarang on the go ni.

      Tapi aku pilih yang MAHAL sikit. SONY ni ok la sikit.

      Brand lain pun ok. Tapi SONY ni aku dah terbiasa beli produk diorang sejak dah dapat gaji sendiri nih. Haha..

  4. Fadhil
    Fadhil September 29, 2014 at 3:04 pm | | Reply

    gua minat bener dengan hypergear tu weh! sesuai untuk aktiviti lasak tu.

  5. Aishah Ahmad
    Aishah Ahmad September 29, 2014 at 10:26 pm | | Reply

    la…kalau tak umpan entry encik titan sampai ke sudah AA tak tau ada pendrive utk smartphone.nak beli jugakalh.nasib baik barang yg order semamalm tak checkout lagi.tq for info

  6. akubiomed
    akubiomed September 30, 2014 at 1:43 am | | Reply

    Akhirnya tercapai juga hajat nak capai bag HyperGear. Sudah lama juga idamkan.

  7. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin September 30, 2014 at 2:57 am | | Reply

    Apasal la iPhone tak boleh pakai Pendrive OTG tu. Kalau tak mesti wa dah rembat satu.

    1. titan
      titan September 30, 2014 at 7:58 am | | Reply

      iphone kan barang RARE..sebab tu tak sesuai maa.. haha

  8. Hafizul
    Hafizul September 30, 2014 at 7:55 am | | Reply

    Wahhh..seronok la habiskan duit komisen tu..saya tak leh buat macam ni lagi..duit komisen pun ciput aje…wak lekat celah gigi jer kalau shoping kat lazada ni..sejujurnya la..memang lama gak termenun kat web lazada..tengok barang2 yang berkenan di hati…tenun punya lama…kot barang tu keluar dan jatuh atas keyboard..hahaha..nak beli tak mampu lagi ha..uhhh…smartphone tu pakai jenama SONY gak ke??? Mujurlah nama isteri bukan nama SONY…hahaha

    1. titan
      titan September 30, 2014 at 9:11 am | | Reply

      kena yakin.

      kena usaha.

      baru leh lu “nampak” apa yang lu cita-citakan itu akan tercapai. 😉

  9. ismail Ahmad
    ismail Ahmad September 30, 2014 at 7:55 am | | Reply

    Nampak mcm cantik je sony tu..ok ke servis lazada tu bro..

    1. titan
      titan September 30, 2014 at 8:36 am | | Reply

      setakat ni ok je servis diorang.

      tahun depan aku tak tahu. haha..

  10. reezluv
    reezluv September 30, 2014 at 7:58 am | | Reply

    takpe..gua dapat free je pendrive tu..heee

    1. titan
      titan September 30, 2014 at 4:57 pm | | Reply

      best la hang.

      dapat free aje tuh.

  11. sabree hussin
    sabree hussin September 30, 2014 at 12:08 pm | | Reply

    ko masih panjat gunung lagi ke titan?

    1. titan
      titan September 30, 2014 at 12:28 pm | | Reply

      sekarang main bukit-bukit aje. takde geng nak panjat gunung. haha..

  12. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul September 30, 2014 at 1:18 pm | | Reply

    Aku pun terjebak juga bro. Terbeli iron stim la pulak untuk bini tercomel aku tu.

    1. titan
      titan September 30, 2014 at 4:56 pm | | Reply

      haha

      harga tengah murah. beli aje mana yang patut.

  13. Hero Borneo
    Hero Borneo September 30, 2014 at 2:13 pm | | Reply

    promosi tengah hangat sekarang ini..jangan lepaskan peluang tau!

  14. rokiah
    rokiah September 30, 2014 at 3:19 pm | | Reply

    memang rare..tapi orang lelaki yg banyak rembat tu

    1. titan
      titan September 30, 2014 at 4:50 pm | | Reply

      benda-benda gini..memang mainan orang laki. hehe..

  15. aishah ahmad
    aishah ahmad September 30, 2014 at 5:09 pm | | Reply

    AA dah selamat beli USB OTG dan iron steamer.puas hati senyu, sampai telinga. Bila barng sampai bolela tayang kt kawan2 lab…AA mmg legend bab2 shopping online ni.

    1. titan
      titan September 30, 2014 at 5:30 pm | | Reply

      Amboi.

      Memang lagenda la gamaknya nih rupanya ye..

  16. amirnawawi
    amirnawawi September 30, 2014 at 5:35 pm | | Reply

    Pendrive untuk smartphone? Pertama kali dengar nih.. Apa besa dengan SD card jer?

  17. daniel
    daniel October 1, 2014 at 12:19 am | | Reply

    memang mahal pun. baru lepas beli pendrive otg jgk 16gb rm45 je

  18. Ismail N
    Ismail N October 1, 2014 at 1:37 am | | Reply

    Kenapa blog ni jadi gelap jer?
    Payahnya nak baca? sengaja ke? :mrgreen:

  19. ema
    ema October 1, 2014 at 2:46 am | | Reply

    tak kan dua benda jer…tak ada barang utk si isteri ke? hehehe

  20. Mohd Norzali
    Mohd Norzali October 1, 2014 at 5:50 am | | Reply

    Masa promosila masa yang sesuai untuk berbelanja. Den tengok-tengok barang bayi jer kat lazada ni.

  21. Nizarazu
    Nizarazu October 1, 2014 at 9:29 am | | Reply

    Aku pun mcam berminat nak beli barang rare nombor 1 tu lah.. macam best je.. hahaha

  22. Hannyabdullah
    Hannyabdullah October 1, 2014 at 1:26 pm | | Reply

    Alahaiii…tak nyempat makcik nak menyoping tadi..tak apa lah, byk lagi sale yang ada kan..:)

  23. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 4, 2014 at 5:51 pm | | Reply

    Wah cantik pendrive Sony, unik!

  24. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam October 7, 2014 at 12:41 pm | | Reply

    pendrive tu boleh guna untuk pc gak ke? kalau boleh, sennag nak transfer data atr pc and phone. skang ni payah gila. huhuhu

    bag tu menarik. boleh bawak untuk next travel

  25. Khadeejah Hasmad
    Khadeejah Hasmad October 7, 2014 at 3:17 pm | | Reply

    Kategori murah juga la tu sebenarnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.