38 Responses

  1. faizuddin fuad
    faizuddin fuad September 16, 2014 at 6:56 pm | | Reply

    waaa… tahniah bro …
    kene ramai pembaca mobile and tab ni …

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:13 pm | | Reply

      Hahaaku pun tk tahu ramai ke tal yang baca blog aku guna tab atau smartphone nih..

  2. Aishah Ahmad
    Aishah Ahmad September 16, 2014 at 10:53 pm | | Reply

    Aceh…padanlah ada je iklan yg perlu ditepis. Buat masa ni AA lebih selesa BW gina smartphone sbb kemobilan-nya.takkan la kt lab nk bentang tikar bukak lappy, kan..

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:15 pm | | Reply

      Guna je kalsu rasa lebih selesa. Hehe

  3. amirulfaiz
    amirulfaiz September 16, 2014 at 11:02 pm | | Reply

    Mungkin phone aku ni kurang smartnya, jadi tak keluar pula iklan itu. He he. 😀

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:16 pm | | Reply

      Mungkin jugak kot.

      Haha.. 😈

  4. Hero Borneo
    Hero Borneo September 16, 2014 at 11:13 pm | | Reply

    tak pe..kita dapat duit dan pembaca pula dapat ilmu

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:24 pm | | Reply

      Ya.

      Kiranya..win-win situation la jugak.

  5. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 17, 2014 at 12:05 am | | Reply

    Bad mood ke en.titan.. Keh keh 😛 🙄

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:25 pm | | Reply

      Bila masa plak la gua bad mood ni.

      Haha.

  6. KiD
    KiD September 17, 2014 at 1:12 am | | Reply

    ooooh.. takde pulak keluar iklan kat phone aku… achaner..

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:26 pm | | Reply

      Iklan tu bukan keluar setiap masa.

      Kekadang je. Haha.. :mrgreen:

  7. ieta mat saad
    ieta mat saad September 17, 2014 at 4:09 am | | Reply

    hamboih3… sedap je ngata kita malas guna PC n laptop ye… Mmg nyampah pun… tp sebab nk nuntut ilmu, datang gakla… PC ank2 konkur takkan nk berebut pulak. Laptop xde. Guna je la fon yg ada. Ni pun nasib baik dtg tau…
    k lah. Trm kasih bg ilmu ya

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:27 pm | | Reply

      Ehhh..

      Merajuk la plakkk. Hehe

  8. Hairul Azni
    Hairul Azni September 17, 2014 at 5:33 am | | Reply

    Masyuk jugak rupanya Mobicow ni..patu la bila buka blog lu dengan smartphone, ada je popup lain keluar..

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:28 pm | | Reply

      Haha..

      Kekadang je iklan ni keluar. Bukan selalu sangat pon.

  9. Zuan
    Zuan September 17, 2014 at 10:15 am | | Reply

    cambest tuk dipasang je..hehehe

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:29 pm | | Reply

      Hehe..

      Try aje. Bukan susah sangat pon. Hehe..

  10. TehR
    TehR September 17, 2014 at 10:21 am | | Reply

    baru aku tahu ada iklan popup hanya untuk hp
    aku ni pakai hp cap ayam je sekarang

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:30 pm | | Reply

      Hp biasa memang tak keluar ikln.

      Jsngan risai. Hehe

  11. sabree hussin
    sabree hussin September 17, 2014 at 12:53 pm | | Reply

    Aku baca pakai blackberry tak ada iklan apa2 yang keluar pun

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:31 pm | | Reply

      Kalau tak keluar..bagus la tu.

      Leh baca bl9g aku dengan penuh kasih saysng tnpa gangguan.

  12. Manan Qayyim
    Manan Qayyim September 17, 2014 at 1:29 pm | | Reply

    convert ringgit, jd RM30 ++ ..
    okey la tu… boleh bayar domain setahun

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:32 pm | | Reply

      Ya.

      Kalau tetiap bulan leh dapat..itu bermakna kita lh cover untuk bsnysk domain tuhhh..

  13. mohd rasul abu hanipah
    mohd rasul abu hanipah September 17, 2014 at 1:48 pm | | Reply

    kat aku tak keluar pun. acane tu?

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:33 pm | | Reply

      Iklan tu segan kot kat hang. :mrgreen:

  14. akubiomed
    akubiomed September 17, 2014 at 3:57 pm | | Reply

    Ha..haa..memang papa Jahat. 🙂

  15. Ismail N
    Ismail N September 18, 2014 at 3:19 am | | Reply

    Yeah, Mobicow antar duit lagi. Nah ambik cow :mrgreen:

    1. titan
      titan September 18, 2014 at 12:33 pm | | Reply

      Wahh..

      Hang pon dah dapat kerrt.. :mrgreen:

  16. azam mohamad
    azam mohamad September 18, 2014 at 1:50 pm | | Reply

    best jugak…ni mesti mobile friendly tu yang banyak impression. saya punya baru je cecah $1+ sikit. impression belum sampai 1000 pun.

  17. zali
    zali September 18, 2014 at 2:40 pm | | Reply

    Den kadang2 kalau malas bukak laptop baca juga blog bro dekat hp ni. Memang ada pop up menari-nari keluar dari blog ni. 😆

    1. titan
      titan September 19, 2014 at 12:36 pm | | Reply

      Hehe..

      Terimas kasih keranabmembaca guna telefon pintar.

      ada lah sikit habuan gua kannn. 😆

  18. Yeen
    Yeen September 19, 2014 at 5:10 am | | Reply

    Menarik. Banyak betul peluang buat duit mudah dari blog ni kan? Harap-harap dapat gunakan peluang ni untuk berjaya someday.

    1. titan
      titan September 19, 2014 at 12:34 pm | | Reply

      Yap.

      Ada peluang..sambar aje.

      Jangan dok tunggu aje. Nanti terlepas la plakkk. Hehe :mrgreen:

  19. mohdridzwan
    mohdridzwan September 19, 2014 at 12:47 pm | | Reply

    Macam mana leh terlepas entry ni. Hahaha…
    Akan cuba nanti.

  20. encik cermin
    encik cermin September 20, 2014 at 2:19 am | | Reply

    Boleh tahan jugak banyak dapat tuh bro.. Masyukkkk…

  21. Hafizul
    Hafizul September 22, 2014 at 9:14 am | | Reply

    Susah nak buat ni…. kan??? 😥

  22. Uncle Zuan
    Uncle Zuan October 19, 2014 at 4:45 am | | Reply

    ok harini baru den offically mendaftar untuk mobicow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.