42 Responses

  1. faizuddin fuad
    faizuddin fuad September 3, 2014 at 7:09 pm | | Reply

    ilmu selagi di cari selagi tu tak habiz …

    1. titan
      titan September 3, 2014 at 8:28 pm | | Reply

      Ya.

      Gua memang rajin membaca. Mak gua pun suka.

  2. SentiasaPanas
    SentiasaPanas September 4, 2014 at 1:46 am | | Reply

    Nak download yang free je boleh ke en.titan..hehe

    1. titan
      titan September 4, 2014 at 2:25 am | | Reply

      Lepas beli.

      Leh download FREE banyak-banyak kali.

  3. nornazliana
    nornazliana September 4, 2014 at 4:19 am | | Reply

    wahh rajin cikgu cari income luar hihiii

    1. titan
      titan September 4, 2014 at 8:14 pm | | Reply

      Ehh..

      ini bukan income luar lahh.. ๐Ÿ˜†

  4. Mazni Azmi
    Mazni Azmi September 4, 2014 at 4:24 am | | Reply

    Memang banyak ilu kat luar sana

    Nak amalkan je yang ambil masa

    1. titan
      titan September 4, 2014 at 8:16 pm | | Reply

      Ya.

      Rajin-rajinlah membaca ye.

      Membaca itu jambatan ilmu. :mrgreen:

  5. Hasnul Mutawif
    Hasnul Mutawif September 4, 2014 at 4:27 am | | Reply

    ๐Ÿ˜‰ Memang bagus tambah ilmu.

    Nak berjaya didunia pakai ilmu

    Diakhirat juga dengan ilmu.

    Rm20 kira murah tu

    1. titan
      titan September 4, 2014 at 8:21 pm | | Reply

      Ya.

      RM20 tu, memang kira murah sangat. Hoho ๐Ÿ˜Ž

  6. Hafizul
    Hafizul September 4, 2014 at 4:35 am | | Reply

    Untungnya orang suka membaca ni kan…baik pula hati encik titan buat review percuma…hahaha… ๐Ÿ˜ˆ

    1. titan
      titan September 4, 2014 at 8:30 pm | | Reply

      Memang hari-hari aku baik. :mrgreen:

  7. Hairul Azni
    Hairul Azni September 4, 2014 at 5:12 am | | Reply

    Gua nak beli….nanti..

  8. Nurul
    Nurul September 4, 2014 at 5:13 am | | Reply

    Menarik ni…bagus untuk tambah ilmu.

  9. akubiomed
    akubiomed September 4, 2014 at 5:17 am | | Reply

    Belum sempat buat ulasan lagi tetapi sudah baca.

  10. Azam Mohamad
    Azam Mohamad September 4, 2014 at 6:24 am | | Reply

    ingat plan nak buat affiliate produk nih

    hihi…sambil jual sambil cedok ilmu baru…

  11. muhammad fakhruddin
    muhammad fakhruddin September 4, 2014 at 6:51 am | | Reply

    Lawa minisite dia.

    Kena susun keutamaan, kitab pink tu pun tak habis amal lagi. ๐Ÿ˜ณ

  12. Syami
    Syami September 4, 2014 at 9:04 am | | Reply

    baru je beli…tgh nak hadam lagi ๐Ÿ™‚

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:35 pm | | Reply

      Hah..

      Hadam la mana yang patut ye. Hehe..

  13. blogger lelaki
    blogger lelaki September 4, 2014 at 10:58 am | | Reply

    sempat lagi tu promote ebook dia..

  14. Hero Borneo
    Hero Borneo September 4, 2014 at 11:00 am | | Reply

    sangat sesuai untuk dibeli meraka yang ingin berjaya

  15. Mus
    Mus September 4, 2014 at 1:43 pm | | Reply

    saya dah beli..
    jangan-jangan melalui affliate bro .. hihihihi

  16. sabree hussin
    sabree hussin September 4, 2014 at 2:47 pm | | Reply

    Memang patut baca ebook macam ni, baru tak sakit mata tengok orang buat promosi yang banyaknya macam nak cari gaduh, bukan nak cari pelanggan

  17. Arman
    Arman September 4, 2014 at 3:22 pm | | Reply

    Bookmark dulu โ€ฆ.

  18. Stuwie
    Stuwie September 4, 2014 at 5:09 pm | | Reply

    Orang Malaysia dah kena ubah trend la..kena guna ecommerce site yg betul. penat dah tengok newsfeed penuh barang jualan..

  19. yusri
    yusri September 4, 2014 at 7:14 pm | | Reply

    molek e-book ni…
    harus kena beli ni ๐Ÿ™‚

  20. amir zahari
    amir zahari September 4, 2014 at 11:22 pm | | Reply

    Saya pun dh beli ebook ni.. cara penyampaiannya mudah..

  21. reezluv
    reezluv September 5, 2014 at 12:12 am | | Reply

    nanti la gua baca..ohho..takde masa lagi sebab nak setelkan album kawen ๐Ÿ˜‰

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:11 pm | | Reply

      Berapa banyak daa album kawen kene siapkan daaa..

  22. PTD
    PTD September 5, 2014 at 12:20 pm | | Reply

    Ni Syed Ikhwan owner dia kan bos?

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:10 pm | | Reply

      Yap.

      Dialah penulis panduan nih.

  23. Ismail N
    Ismail N September 6, 2014 at 5:42 am | | Reply

    Blueprint boleh print pakai printer hitam putih tak? ๐Ÿ˜€
    Boleh lah kawe baca2 nanti. Sifu pun dah rekomen

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:29 pm | | Reply

      Print je la untuk bacaan peribadi.

      Hohp.

  24. ahmadyani
    ahmadyani September 6, 2014 at 8:04 am | | Reply

    Kena praktik, baru berbaloi. Walau pun murah, kalau tak diamalkan kira merugikan juga…

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:14 pm | | Reply

      Yap.

      Murah ke..mahal ke..kena praktikkan. Kena buat keje. Kena konsisten

      Barulah ada hasil yang cemerlang.

  25. sobrimanssor
    sobrimanssor September 7, 2014 at 11:32 am | | Reply

    Memang berbaloi RM20 dgn ilmu yang dapat

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:09 pm | | Reply

      Ya.

      Memang murah la gak.

      Beli je kalau berminat. Hehe

  26. mohdridzwan
    mohdridzwan September 7, 2014 at 6:57 pm | | Reply

    Dalam banyak-banyak ayat, yg paling best ialah part Siapa rasa dia miskin sangat, tak yah beli. Kalau rasa macam kaya, baru beli.

    Kahkahkah…

    1. titan
      titan September 12, 2014 at 2:06 pm | | Reply

      Haha..

      Betul apa. Kan..kan?

  27. yandi
    yandi September 9, 2014 at 11:14 pm | | Reply

    wow pasti manjur ya jurus seonya, minta link download yang gratis dong he he he :), terima kasih sudah berbagi informasi yang menarik

  28. Faris Osman
    Faris Osman October 13, 2014 at 6:37 pm | | Reply

    First time singgah,
    Rupanya ahmad faizal itulah encik titan kaspersky.. haha

    1. titan
      titan October 13, 2014 at 6:47 pm | | Reply

      kaspersky mendanya wehh..

      haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.