39 Responses

  1. aslam
    aslam October 4, 2014 at 11:36 am | | Reply

    Selamat Hari Raya Aidiladha bro titan. πŸ˜€

  2. paly
    paly October 4, 2014 at 11:48 am | | Reply

    mohon bro kasi ulasan sikit pasal kisah ‘kelab’ tu, teringin gak nak tau.. hehehe πŸ‘Ώ

    samat hari raya bro

    1. Pendekar
      Pendekar October 5, 2014 at 4:30 pm | | Reply

      entahnya…asyil bagi hint aje…
      kasi bagi la huraian sikit…
      apa daaaa…

    2. blogger lelaki
      blogger lelaki October 5, 2014 at 11:12 pm | | Reply

      kelab apa plak tu bro….hehehe

  3. Rokiah
    Rokiah October 4, 2014 at 1:34 pm | | Reply

    Selamat hari raya aidiladha tuan..semoga kehidupan lepas ini lebih baik

  4. ahmadyani
    ahmadyani October 4, 2014 at 1:51 pm | | Reply

    Bagi duit raya hasilan blog atau ebook?

  5. sabree hussin
    sabree hussin October 4, 2014 at 2:05 pm | | Reply

    Beberapa hari ni duk hint hint pasal kelab… kelab apa ni?

  6. mizi
    mizi October 4, 2014 at 2:44 pm | | Reply

    selamat hari raya..

  7. Nadot
    Nadot October 4, 2014 at 4:40 pm | | Reply

    woohoo.. gila best statement bank macam ni every month… i is very the jeles!.. hehe..
    Selamat hari raya ye! πŸ™‚

  8. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 4, 2014 at 4:50 pm | | Reply

    Suasana raya zaman sekarang sudah berubah….dulu kalau esok raya, malam ni dah meriah tapi sekarang kekadang tu sunyi sepi je tambahan raya haji ni..sedih pun ada…apa2 pun salam aid adha buat semua jemaah haji dan rakyat beragama Islam di Malaysia…

  9. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 4, 2014 at 5:54 pm | | Reply

    Zaman sekarang ni ada ke lagi org bagi duit raya haji? Mungkin ada tapi tak ramai atau hanya utk kanak2…aku di zaman kanak2..disuruh balik lepas makan lempeng aje, ada ke patut??

  10. Hairul Azni
    Hairul Azni October 5, 2014 at 7:25 am | | Reply

    Wah..rajin lu ekk..selamat hari raya bro!

  11. siti hazreen
    siti hazreen October 5, 2014 at 9:09 am | | Reply

    Wahhhh bestnya tgk akaun bank mcm tu πŸ˜‰

    1. Pendekar
      Pendekar October 5, 2014 at 4:29 pm | | Reply

      bodek beliau untuk jadikan awak sebagai anak murid…
      confirm boleh jadi macam beliau.. eh !

  12. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 5, 2014 at 10:42 am | | Reply

    Selamat Hari Raya Aidil Adha buat e.titan dan para blogger sekalian..:)

  13. akubiomed
    akubiomed October 5, 2014 at 3:48 pm | | Reply

    Lebat duit Raya Kurban. Patutlah ajak jemput makan cendol. πŸ™‚

    1. Pendekar
      Pendekar October 5, 2014 at 4:28 pm | | Reply

      gua tak merasa lagi cendol banting… demmm…

  14. Pendekar
    Pendekar October 5, 2014 at 4:16 pm | | Reply

    ceh…mentang2 masyuk dia punya duit raya haji… sedarlah sikit lu tu dah tua… takkan nak mintak duit raya lagi ? chooiii…

    1. titan
      titan October 6, 2014 at 5:02 am | | Reply

      dah orang bagi.

      gua kena ambil dengan penuh sopan.

      kang tak ambil..kecik hati plak diorang. haha

  15. Kamil Salleh
    Kamil Salleh October 5, 2014 at 5:35 pm | | Reply

    Salam Aidilfitri buat bro dan keluarga semua. Lebat sakan income dekat raya haji ini. Moga terus mencanak. Hebat….hebat…. tak terkalah beb..

  16. Kamil Salleh
    Kamil Salleh October 5, 2014 at 5:37 pm | | Reply

    Maaf bro… bukan Aidilfitri tapi Aidiladha… tersasul pula ketuk keyboard ni…walhal dah bergantang banyaknya tulis di blog bab Hari Raya Aidiladha tapi masih salah lagi.Harap makklum..

  17. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 5, 2014 at 11:02 pm | | Reply

    Selamat hari aidil adha dari saya. hebat penyata duit masuk bank

  18. blogger lelaki
    blogger lelaki October 5, 2014 at 11:14 pm | | Reply

    blanje r bro..xnak cendok gua nak makan lemang sama itu rendang…

    p/s: pergahh.. town hall dah naik level 10 ke bro

  19. Nizam
    Nizam October 6, 2014 at 5:36 am | | Reply

    Wowowow siok la dpt duit raya haji…

    😈 😈

  20. jaymiee
    jaymiee October 6, 2014 at 11:45 am | | Reply

    best arr…raya2 dpt duit….

  21. lekatlekit
    lekatlekit October 6, 2014 at 1:29 pm | | Reply

    untung dapat laki macam en titan… hahahaha bab kelab tet tu tak perlu jadi masalah sebenarnya… matang sudah. kekeke

  22. Abdfatah
    Abdfatah October 6, 2014 at 1:45 pm | | Reply

    Nak duit rayo jugok. Nak duit rayo lalalalaa..

  23. sweetkurma
    sweetkurma October 6, 2014 at 6:34 pm | | Reply

    alhamdulillah rezeki bertambah bila dah berbini dan suka tolong bini, jangan tambah bini udah ler huhu

  24. Denaihati
    Denaihati October 7, 2014 at 12:29 pm | | Reply

    banyak duit raya, macam ni tiap2 bulan boleh honeymoon….

  25. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam October 7, 2014 at 12:50 pm | | Reply

    Raya haji pun dapat duit raya.. best.. best..

    ape2 pon Selamat Hari Raya AidilAdha.

    p/s.. kelab apekah itu?

  26. Khadeejah Hasmad
    Khadeejah Hasmad October 7, 2014 at 2:54 pm | | Reply

    Wah duit raya!

    Boleh belanja isteri honeymoon 5 bintang gini

  27. Kamil Salleh
    Kamil Salleh October 7, 2014 at 10:26 pm | | Reply

    Salam Aidiladha En Titan, rezeki murah- murah, lagi betisteri lagi murah, kalau dapat anak nanti lagi murah lagi rezeki.

  28. Norliza Osman
    Norliza Osman October 8, 2014 at 9:07 am | | Reply

    wah best la dpt wet raya..leh ajak isteri p shopping. πŸ˜‰

  29. nord
    nord October 9, 2014 at 12:02 am | | Reply

    Selamat Aidiladha Tuan Titan πŸ˜‰

  30. Mohd Norzali
    Mohd Norzali October 9, 2014 at 4:44 am | | Reply

    Masyuk duit raya. Boleh tumbang lembu sekor. 😎

  31. reezluv
    reezluv October 9, 2014 at 7:22 am | | Reply

    yang 3k tu gua jeles..pehh

  32. Eshamz Halim
    Eshamz Halim October 9, 2014 at 4:00 pm | | Reply

    ahahahahaha… makcik makcik geng beg besar yang legend tuuu… aku tau siapakah mereka2 semua…. selamat hari raya aidil adha bro titan

  33. Hafizul
    Hafizul October 10, 2014 at 1:38 pm | | Reply

    Huhu..jelesnya saya hoooo…bila la nak dapat duit raya macam ni gak..hehe

  34. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 11, 2014 at 8:10 pm | | Reply

    Duit raya banyak keluar dari masuk…raya haji mesti korban…raya puasa mesti sedia angpow…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.