46 Responses

  1. reezluv
    reezluv October 8, 2014 at 3:22 am | | Reply

    err..rasanya ada lagi satu kot ko tertinggal? Panduan VCC tu ko gak kan?hehe

    1. titan
      titan October 8, 2014 at 3:25 am | | Reply

      Ahaaa…

      tertinggal plak yang itu.

      Lupa plak. Jualan ebook banyak gak. Tapi jualan dari servis dah lebih dari 1 ribu kali.

      1 kali servis = rm40.

      Best gila masa tu jual vcc. Haha..

      1. reezluv
        reezluv October 9, 2014 at 4:28 am | | Reply

        masa tu memang ngah layan Ebay..ramai gak yang layan..skang ni menyepi plak ramai..haha :mrgreen:

    2. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:48 pm | | Reply

      saya dapat jual ebook sikit jer komisyen dari affiliate 🙁 – kedaionlinemy.com

  2. akubiomed
    akubiomed October 8, 2014 at 3:27 am | | Reply

    Tidak sangka pula ebook Kitab Teknik SEO Merah Jambu antara yang produk terhangat. Serius pada mula sudah hampir putus asa dan tidak percaya ebook ini boleh dijual. Bila sudah nampak duit mengalir masuk memang terduduk.

    1. titan
      titan October 8, 2014 at 3:54 am | | Reply

      Mula-mula memang tak nampak.

      Tapi bila dah terjebak..PAYAH nak berhenti. Haha.. 😈 😈

  3. onlajer
    onlajer October 8, 2014 at 4:14 am | | Reply

    oh banyak benar ebook yang kau tulis ni ya

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki October 8, 2014 at 6:17 am | | Reply

    sapa yang cakap macam tu bro…hahaha..masyukkk belanja cendol satu

  5. suri
    suri October 8, 2014 at 6:35 am | | Reply

    eh ada ebook yang hancur ker hurm….pikir..pikir…

  6. mohdridzwan
    mohdridzwan October 8, 2014 at 7:06 am | | Reply

    Terkagum juga ni.
    Wan baru berjaya buat sales dari 2 affiliate melalui ashadee baru2 ni.
    Terkejut juga la.
    Memang tak ada yang mustahil. Kalau kena teknik yang betul mesti leh dapat lagi byk kan.

    1. titan
      titan October 8, 2014 at 10:47 am | | Reply

      Tak apa.

      Biala dah dapat kali pertama, biasanya kali kedua dan ke seratus akan jadi lebih mudah.

      1. mohdridzwan
        mohdridzwan October 9, 2014 at 1:58 am | | Reply

        Insya Allah…akan cuba pelan-pelan.

  7. Mohd Azuan
    Mohd Azuan October 8, 2014 at 7:09 am | | Reply

    Wah, bisnes ebook memang masyukkk kalau fokus betul-betul..
    hehe…

  8. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 8, 2014 at 7:42 am | | Reply

    Wah respect tuan..dah berjaya hasilkan profit yang banyak melalui penjualan ebook ni..berkat kesabaran dan kepakaran serta pengalaman telah mendewasakan kita untuk lebih gigih dan seterusnye mengecapi kejayaan yang luar biasa ni…

  9. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 8, 2014 at 7:47 am | | Reply

    Baru dapat 1 sales…:( 🙁 🙁 InsyaAllah tetap berusaha…terima kasih tuan admin di atas info yang sgt membantu ini..

    1. titan
      titan October 8, 2014 at 10:46 am | | Reply

      Tak apa.

      Lama-lama nanti dapat la nanti banyak-banyak.

  10. Abang Ensem Berketak
    Abang Ensem Berketak October 8, 2014 at 8:29 am | | Reply

    Ebook tu apa Bro? Kat MPH ada jual tak?

    1. titan
      titan October 8, 2014 at 10:45 am | | Reply

      MPH takkan jual punya.

      Harga ebook aku mahal. Haha..

  11. sabree hussin
    sabree hussin October 8, 2014 at 9:22 am | | Reply

    Banyak nya senarai ebook ko. Aku follow !

  12. Siti travelog
    Siti travelog October 8, 2014 at 2:03 pm | | Reply

    Rasa nak tulis ebook jugak lah. **cari idea**
    Titan, kau nak kena tulis “panduan tulis ebook” pulak lepas ni. Haha

  13. MNH
    MNH October 8, 2014 at 5:08 pm | | Reply

    Saya ada juga tulis novel dalam bentuk ebook cuma x siap lagi dan mcm x yakin boleh jual.

  14. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 8, 2014 at 5:57 pm | | Reply

    Tuan tak buka ke kelas utk jualan laris e-book ni?

  15. Abdfatah
    Abdfatah October 8, 2014 at 11:12 pm | | Reply

    Aku nak buat ebook laa nak jual dkt pts… Ebook bercetak? Boleh tak? Boleh tak boleh?

  16. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 8, 2014 at 11:18 pm | | Reply

    betul caranya memang untung, hebat banyak juga ebook yang telah dihasilkan.

  17. fazrol
    fazrol October 8, 2014 at 11:30 pm | | Reply

    Masih banyak lagi aku kena belajar…
    he he he

  18. Cikgu Hairul
    Cikgu Hairul October 9, 2014 at 1:06 am | | Reply

    Yang nampak potensi ni memang akan rebut peluang. Lagi2 zaman lapar maklumat sekarang ni.

  19. suri
    suri October 9, 2014 at 2:16 am | | Reply

    semua boleh berkat sabar dan usaha kuat boleh punyalah

  20. sohoque
    sohoque October 9, 2014 at 3:24 am | | Reply

    gua pon tgh nak buat ebook skrg ni. ada beberapa tajuk dan content sudah siap. cuma nak tulis jer lg. bab gaya bahasa nak tulis ebook ni gua kurang pandai sikit. karang kalau org baca tertido terus.. hahahah

  21. Mohd Norzali
    Mohd Norzali October 9, 2014 at 4:25 am | | Reply

    Suatu hari nanti den pun nak ada ebook sendiri 😛

  22. daddydee
    daddydee October 9, 2014 at 7:27 am | | Reply

    Tulisan yang jujur dan ikhlas pasti mempunyai harga yang lebih tinggi.

  23. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 9, 2014 at 7:28 am | | Reply

    Tapi malangnya bukan semua orang boleh..:(

  24. jannah ps low
    jannah ps low October 9, 2014 at 8:40 am | | Reply

    Dah lama idam nak hasil ebook sendiri. Tapi idea sendirian berhad 😥

  25. Hero Borneo
    Hero Borneo October 9, 2014 at 10:50 am | | Reply

    dah puas tulis dan jual ebook..tulis buku bro..royalti dapat makan sehingga 25 tahun

  26. ahmadyani
    ahmadyani October 9, 2014 at 12:56 pm | | Reply

    Seperti kata Tuan Aqif Azizan daripada penelitiannya dan fakta terkini, trend jualan ebook semakin meningkat di Malaysia….

  27. Fadhil
    Fadhil October 9, 2014 at 2:03 pm | | Reply

    yang penting kena rajin dan berdisiplin tinggi. tiada jalan pintas nak berjaya. tapi boleh potong queue jika orang depan kita tak bergerak-gerak.

  28. Eshamz Halim
    Eshamz Halim October 9, 2014 at 3:49 pm | | Reply

    Dah cuba wat satu ebook tp xde sambutan…maybe nak kena cuba lagi dan lagi dan lagi dan lagi…. 😀

  29. Zolkie
    Zolkie October 10, 2014 at 7:14 am | | Reply

    Fuh! Dahsyat tu Kitab Teknik SEO Merah Jambu (2013-2014) – 528 sales!!! Memang sah ler kitab ni berkualiti tinggi kalau tak mana ada yang sanggup laburkan RM120 beli barang yang tak boleh nak pegang. Bestnya follow blog En Titan ni pasal penyampaiannya jujur dan brutal :mrgreen: tapi penuh dengan isi berisi..

  30. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 10, 2014 at 10:44 am | | Reply

    Tuan blh saya tau ape blog untuk top keyword harian?

  31. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 10, 2014 at 10:45 am | | Reply

    Ape hot ebook sekarang ye?

  32. Hafizul
    Hafizul October 10, 2014 at 1:34 pm | | Reply

    Huhu..seronokmya bila dah berjaya macam ni..rasa nak berjaya macamEncik Titan gak..tapi bukan senang ni haaa…jelesnyaaaa…

  33. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 10, 2014 at 3:06 pm | | Reply

    Bukan senang untuk senang dan bukan susah untuk susah…

  34. Mr. Zul
    Mr. Zul October 10, 2014 at 9:27 pm | | Reply

    Ahmad Faizal a.k.a En. Titan adalah otai yang tidak didendangkan (the unsung hero). 🙂

  35. myrujukan
    myrujukan October 11, 2014 at 1:31 pm | | Reply

    terbaiklah titan, banyak juga ebook ko tulis, tu yang laju buat ebook tuh, teknik pun kena power tu sebab jualan dapat banyak

  36. Md Ridzuan
    Md Ridzuan January 14, 2015 at 7:01 pm | | Reply

    Assalamualaikum semua… Encik Titan… kenapa tarik diri dari jualan amal mangsa banjir untuk 14 – 15 Januari 2015…Sebelum ni tuan join kan… 🙂

    1. titan
      titan January 14, 2015 at 11:25 pm | | Reply

      Dah tak larat nak urus.

      Sibuk dengan kerja sekolah.

      Jadi, terpaksa tarik diri.

      Itu sahaja.

      Harap maklum.

  37. suhiminain
    suhiminain January 30, 2015 at 4:43 am | | Reply

    Buat produk sekali, untung berkali-kali. kalau kena caranya, hasilnya lebih lumayan berbanding hantar manuskrip ke syarikat penerbitan. lebih2 lagi dgn adanya sistem affiliate dan jv dgn otai2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.