46 Responses

  1. saljuhumairah
    saljuhumairah October 10, 2014 at 7:09 pm | | Reply

    Tahniah.

    Dulu tak percaya bro….

    Sekarang bila dah masyuk diam jer lah… Tak tipu – semuanya hasil hasutan pengarang kitab merah jambu…

    Belum mampu nak berkongsi macam lu yang dah jadi sifu…

    Tak reti nak cerita. Baca jer Kitab Merah Jambu, InsyaAllah berjaya…

    Bro bila free? nak belanja lu Cendol Banting. Sebab nanti ada Highway direct dari Taiping ke Banting.

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:42 pm | | Reply

      saya nak beli kitab pink,, tapi tunggu dapat gaji heeh – kedaionlinemy.com

      1. mrhanafi
        mrhanafi April 15, 2017 at 1:39 pm | | Reply

        pengaruh kitab merah jambu memang hebat…semua orang nak beli..

  2. Mr. Zul
    Mr. Zul October 10, 2014 at 9:20 pm | | Reply

    Nak berjaya dalam affiliate perlu:

    1. Ada ilmu.
    2. Pilih produk yang betul.
    3. Plan strategi.
    4. “Test” strategi. Ubah jika tak menjadi.
    5. Gunakan strategi yang menjadi dan perbaiki lagi.
    6. Ulangi langkah 4 dan 5.
    7. Dapat komisen bolehlah pergi makan cendol puas-puas. :mrgreen: 😆

    1. Wira Merah
      Wira Merah October 11, 2014 at 3:07 am | | Reply

      Thank bagi tips Zul..

  3. abdfatah
    abdfatah October 10, 2014 at 9:26 pm | | Reply

    ooo… kena baca kitab pink eh?

  4. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 10, 2014 at 10:44 pm | | Reply

    belajar terus belajar, apa jenis perniagaan pun boleh hasilkan rm6500 sebulan dengan usaha yang betul

  5. ringantangan
    ringantangan October 11, 2014 at 12:43 am | | Reply

    Hehe.. isteri-isteri kena banyak bersabar bila suami asyik berkepit dengan komputer, demi sesuap nasi. Sekarang ni, elaun RM6500 pun kena ikat perut kan.. 😀

  6. hafiz hafizol
    hafiz hafizol October 11, 2014 at 1:04 am | | Reply

    Bro ramai orang duk befcakap pasal kitab pink tu. I should have one .

  7. ahmadyani
    ahmadyani October 11, 2014 at 1:27 am | | Reply

    Senang bagi orang yang memulakan langkah pertama. Kalau belum mulakan langkah memang kelihatan susah.

  8. Afiq
    Afiq October 11, 2014 at 1:28 am | | Reply

    Aku pun baru tahun ni berjaya buat duit dengan affiliate ni. Masih banyak yang perlu aku belajar. Nak dapat tu tak susah mana, nak maintain tu susah “nak mampos!” huhu

  9. Abdfatah
    Abdfatah October 11, 2014 at 1:50 am | | Reply

    Kena buat target rm2500 dgn target rm6500 pulok lepas ni… Hahaa

  10. Hafizul
    Hafizul October 11, 2014 at 1:53 am | | Reply

    Ok..terima kasih encik titan…nak jadi suoer hebat macam ni gak la….huhu

  11. zool
    zool October 11, 2014 at 2:07 am | | Reply

    super duper best artikel ni.. gua akan cuba dapat RM1K dulu

  12. hani
    hani October 11, 2014 at 2:21 am | | Reply

    melangkah untuk maju… duit banyak suke sangattt hihi :mrgreen:

  13. mohd rasul
    mohd rasul October 11, 2014 at 3:01 am | | Reply

    blog skg ni masih belum sesuai untuk pasang affiliate sebab trafik ciput je. tgh usaha nak naik trafik baru main affiliate ni 🙂

  14. Wira Merah
    Wira Merah October 11, 2014 at 3:07 am | | Reply

    Aku nak capai target Rm2500 dulu sebulan 🙂 pastu nak target RM6500 sebulan….adakah misi ini akan tercapai….

  15. blogger lelaki
    blogger lelaki October 11, 2014 at 5:06 am | | Reply

    tu dia banyak punya tips bro bagi

  16. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 11, 2014 at 5:53 am | | Reply

    Tuan memang hebat…gebang2 pun duit masyuk jugak..agak2 berapa lama kene sabar untuk mencapai tahap sebegini ye?

  17. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 11, 2014 at 5:55 am | | Reply

    Blog ni dah wajib aku lalu…mula2 ingat nak blogwalking je tapi bila baca entri artikel tuan, memang sy mula jatuh cinta dah dengan blog ni…harap tuan tak buang le nama saya selama2nye ye…terima kasih tuan titan yang hebat…

  18. Hairul Azni
    Hairul Azni October 11, 2014 at 6:16 am | | Reply

    Gua baru baca separuh itu kitab…pun dah dapat buat duit..

  19. Ismail N
    Ismail N October 11, 2014 at 7:28 am | | Reply

    Boleh buat full time mcm tu..
    Tak payah makan gaji lagi ehhh

  20. sabree hussin
    sabree hussin October 11, 2014 at 7:36 am | | Reply

    wah sekarang dah main nombor kat tajuk artikel, ada sesuatu di situ

    1. blogger lelaki
      blogger lelaki October 12, 2014 at 3:47 am | | Reply

      nombor2 tu ada makna tu..ada makna..hehehehe

  21. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 11, 2014 at 7:43 am | | Reply

    Terima kasih diatas panduan hebat en.titan..:)

  22. akubiomed
    akubiomed October 11, 2014 at 1:11 pm | | Reply

    Berusaha dan tidak kenal putus asa. Duit mengalir masuk memberikan semangat untuk menulis.

  23. myrujukan
    myrujukan October 11, 2014 at 1:29 pm | | Reply

    hang memang superb lah titan, aku skrg tgh nak overhaul blog lama “wanwidget”, transfer artikel pi blog myrujukan ni, x tau apa nak buat ngan blog lama ni, ke nak jadikan affiliate pusat yer.. :mrgreen:

  24. eyriqazz
    eyriqazz October 11, 2014 at 1:57 pm | | Reply

    Tunjuk ajari sifu…

  25. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 11, 2014 at 8:08 pm | | Reply

    Sukar jugak nak buat duit dengan kualiti trafik yang rendah walau ramai pengunjung ke blog kite…

  26. Hero Borneo
    Hero Borneo October 12, 2014 at 1:30 am | | Reply

    terlalu ampuh tipsnya..apa yang saya dapat hadam jangan berputus asa baik belajar atau berusaha mencari duit..

  27. reezluv
    reezluv October 12, 2014 at 5:37 am | | Reply

    gua nak mempertingkatkan lagi je sales sebulan ni.huh

  28. Mohamad Alkarim
    Mohamad Alkarim October 12, 2014 at 7:11 am | | Reply

    😆 uih..selamat belum kahwin lagi..hihi entri yg menarik bos. Rugi sesapa tak join buat duit dgn affiliate

  29. jaymiee
    jaymiee October 12, 2014 at 7:49 am | | Reply

    memang best tu…rasa mcm rugi x buat affiliate ni..huhu

  30. siti hazreen
    siti hazreen October 12, 2014 at 10:33 am | | Reply

    yang penting kena rajin 😉

  31. labulabi
    labulabi October 12, 2014 at 12:03 pm | | Reply

    😛 salam.. ilmu affliate yang baik.. dah beli ebook teknikseomerahjambu encik.. ilmu yang ada dalam ebook tersebut memang terbaik..

  32. suri
    suri October 12, 2014 at 12:40 pm | | Reply

    jangan tak buat sila buat..bangun..bangun..

  33. fazrol
    fazrol October 13, 2014 at 4:05 pm | | Reply

    Bro memang jadi salah seorang idola aku dalam buat affiliate..

  34. Azam Mohamad
    Azam Mohamad October 18, 2014 at 9:33 am | | Reply

    tiada yang mudah semuanya kerja keras.

    tapi bila dah masyuk…ait mudahnye jadila pulak…hihi

  35. miera
    miera November 4, 2014 at 12:24 am | | Reply

    Bestnyer… banyak lagi yang Miera kena pelajari dari taiko taiko ini semua

  36. kie
    kie November 6, 2014 at 10:16 pm | | Reply

    bila tengok duit masuk tu yg buatkan sy tertarik nak join sistem affiliate ni.

  37. haslizam
    haslizam November 18, 2014 at 12:34 am | | Reply

    mesti kena ada ilmu dalam affiliate.. ramai yang nak buat duit online nak hasil banyak segera memang susahlah..

  38. Neu
    Neu November 18, 2014 at 2:42 am | | Reply

    banyak rm6500 sebulan tu tauke. jom lebih semangat

  39. adarain
    adarain November 18, 2014 at 3:00 am | | Reply

    btollah, nak gaji 6k ke atas usaha mesti super daboommm.

  40. haslizam
    haslizam January 17, 2015 at 6:17 pm | | Reply

    nak buat duit affiliate tak susah.. cuma banyak mana yang nak tu? kalau ada target tapi tak capai mulalah kecewa.. ramai yang baru join affiliate nak income macam orang dah lama buat susahlah..

  41. Sani Yunus
    Sani Yunus January 30, 2015 at 2:01 pm | | Reply

    Usaha mesti super super ultra serius.. <– saya suka ni..

  42. islam di dadaku
    islam di dadaku March 16, 2015 at 10:38 pm | | Reply

    begitu menginspirasi bnayak orang untuk menjadi berhasil dalam afiliasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.