22 Responses

  1. sweetkurma
    sweetkurma October 12, 2014 at 7:25 pm | | Reply

    huhu banyaknya gila

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:31 pm | | Reply

      apa yang gila ni? sy okay jer,, tk gila pun – kedaionlinemy.com

  2. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 12, 2014 at 11:53 pm | | Reply

    yang minat boleh gunakan tips ini atau dapatkan panduan yang lengkap itu

  3. reezluv
    reezluv October 13, 2014 at 3:44 am | | Reply

    tapi…satu je..modal nak pusing tu kena ada..sebabnya nanti kemungkin payment lambat tu ada..macam aku, handle LO beratus ni..kat Unit Kewangan tu ada banyak lagi yang belum setel payment.ahaa..lumayan tu memang la best.sekali dapat RM50K ke atas…lazat le.. :mrgreen:

    aku mampu tengok je la..haha

  4. Hairul Azni
    Hairul Azni October 13, 2014 at 5:52 am | | Reply

    Okeh..hari ni gua dah belajar sesuatu..kalau lu orang nak berjaya, kena buat banyak benda yang berunsur GILA..tapi ia bukan sebarang gila..ianya adalah gila bertempat dan mampu membawa hasil yang lumayan…
    Sila jangan jadi gila betul-betul..

  5. Abdfatah
    Abdfatah October 13, 2014 at 11:00 am | | Reply

    Giler punya byk gedabak begitu rupa…

  6. blogger lelaki
    blogger lelaki October 13, 2014 at 11:46 am | | Reply

    salah satu lubuk buat duit..hu3..jangan main kroni sudah la

  7. sabree hussin
    sabree hussin October 13, 2014 at 4:09 pm | | Reply

    Memang lumayan. Sesetengah kementerian/jabatan memang ada peruntukkan khas dan ada dari pengalaman aku, diorang tak tau nak guna untuk beli apa.

  8. HARIMAU MALAYA
    HARIMAU MALAYA October 13, 2014 at 5:33 pm | | Reply

    Kat sebelah Malaysia Barat ni majoriti dah lama…so mereka2 yang dah conquer tempat ni melebihi kita org melayu…tak leh masuk line…

  9. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 13, 2014 at 5:35 pm | | Reply

    Em ramai dah kaya raya kebanyakannya kerja pegawai kerajaan…mereka kaya kerna mereka berhenti keja dan jadi salah sorang kontraktor kerajaan pas tu…

  10. Homestay Malaysia
    Homestay Malaysia October 13, 2014 at 5:37 pm | | Reply

    Em susah le nak dapat Tender ni…harap2 ebook ini benar2 blh membantu kita dlm membida projek atau tender kerajaan nanti…

  11. Wira Merah
    Wira Merah October 14, 2014 at 1:14 am | | Reply

    Memang masuk kalau dapat bisnes ni. Modal kena cukup untuk memulakan bisnes jika baru bermula. Sebab tender2 macam ni. Duit sendiri mahu keluar dahulu…

  12. Hafizul
    Hafizul October 15, 2014 at 8:56 am | | Reply

    Huhu..murah rezeki korang kan bila main tender ni..hehe..

  13. myrujukan
    myrujukan October 15, 2014 at 3:47 pm | | Reply

    sekarang ni nak dapatkan tender pun orang dah tolong sharekan dalam ebook, nak x nak jer

  14. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi October 16, 2014 at 3:46 am | | Reply

    Bab ‘Hati kering’ tu memang tepat ! suka pilihan perkataan tu!

  15. AUC
    AUC October 16, 2014 at 12:21 pm | | Reply

    biasanya kroni je dpt dulu tender gini..

  16. Khadeejah Hasmad
    Khadeejah Hasmad October 19, 2014 at 7:04 am | | Reply

    Gulp. Masyuk.

    Tapi diorang tak pilih kroni ya?

  17. Datin Tyka
    Datin Tyka October 20, 2014 at 9:01 am | | Reply

    haaa ni betul. pernah jaga bahagian tender. mmg tengok bank statement je

  18. kaptenkiid
    kaptenkiid January 10, 2015 at 9:16 pm | | Reply

    banyaknya gila die 👿

  19. Shahlolacos
    Shahlolacos April 16, 2015 at 10:43 am | | Reply

    Ada lubang tender kongsi dengan saya rakan2.

  20. lyana
    lyana March 27, 2016 at 9:42 am | | Reply

    Mcm mn nk mulakn? Sy zero .sy betul2 nk .tolong sifu guide me

  21. ashraf
    ashraf July 14, 2017 at 7:24 am | | Reply

    mcm mna nak dapatkan ebook ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.