60 Responses

  1. reezluv
    reezluv October 13, 2014 at 3:47 am | | Reply

    affiliate Agoda pun dapat?hoho..ganas ni..ahaha..masa gi SBB2014 tu aku guna Agoda, silap beli, dah ada streetview ni senang sikit..ahaha..tahu le keadaan sekeliling tu..murah memang murah..terbaik

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:30 pm | | Reply

      encik faizal klau masuk apa2 affiliate pn dapat,, pa rahsia? kitab pink ker? – kedaionlinemy.com

  2. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 13, 2014 at 4:25 am | | Reply

    Nak tunggu duit blog cecah ribu riban dulu lah..hehe

  3. akubiomed
    akubiomed October 13, 2014 at 5:55 am | | Reply

    Belum pernah cuba perkhidmatan Agoda ini tetapi dengar popular.

  4. azimah mohd zainuddin
    azimah mohd zainuddin October 13, 2014 at 8:51 am | | Reply

    Harga hotel dari Agoda pun memang lebih murah berbanding website lain yang menawarkan servis yang sama

    http://www.lovehutladyvitamin.com

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki October 13, 2014 at 11:52 am | | Reply

    sejujurnya aku pun pernah guna khidmat agoda semasa bulan madu aku yang pertama beberapa tahun yang lalu..servis memang terbaik

  6. Pahan
    Pahan October 13, 2014 at 2:13 pm | | Reply

    Aku setuju ni.hehe. Pernah guna sekali dulu dan asanya harganya lebih murah dari kalau beli terus.kan.

  7. fazrol
    fazrol October 13, 2014 at 3:42 pm | | Reply

    Pernah guna masa pergi Legoland…
    memang terbaik…

  8. mohdridzwan
    mohdridzwan October 13, 2014 at 3:50 pm | | Reply

    Hahaha…tak penah guna.
    Selalu redah ajer. Atau ada orang yang setelkan.

  9. sabree hussin
    sabree hussin October 13, 2014 at 4:07 pm | | Reply

    Ok faham dah. Guna Agoda lepas tu check pakai streetview 🙂

  10. Nizam
    Nizam October 13, 2014 at 5:02 pm | | Reply

    Woowwwwww…. 😈

    Cer lu shre lak pengalaman honeymoon dgn wife lu…

    Pasti menareks sang perakus

    1. titan
      titan October 13, 2014 at 6:45 pm | | Reply

      Haha..

      biarlah gua dan bini gua aje yang tahu. 😈

  11. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 13, 2014 at 5:27 pm | | Reply

    Dulu dan kini memang Agoda service provider terbaik untuk booking hotel online

  12. Homestay Malaysia
    Homestay Malaysia October 13, 2014 at 5:29 pm | | Reply

    Dalam banyak2 booking hotel ni memang Agoda terbaik…

  13. HARIMAU MALAYA
    HARIMAU MALAYA October 13, 2014 at 5:30 pm | | Reply

    Kita kurang minta online cume bila baru2 ni tengok member tu tempah bilik hotel yang sama tempat aku pergi di Langkawi tak sama (dia murah lagi sebab booking online) terus aku beralih kepada booking online selepas2 ni…

  14. Hannyabdullah
    Hannyabdullah October 13, 2014 at 5:58 pm | | Reply

    Buat makcik yang minat melancong, Agoda salah satu yang ada dalam list makcik2 beg besar..:D

    1. titan
      titan October 13, 2014 at 6:44 pm | | Reply

      Patutlah makcik-makcik beg besar suka melancong.

      Ada agoda rupanya ye. Hehe..

  15. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 13, 2014 at 10:56 pm | | Reply

    boleh cari tempat melancong yang menarik. OK

  16. Wira Merah
    Wira Merah October 14, 2014 at 1:24 am | | Reply

    Belum pernah guna lagi perkhidmatan agoda ni. Agoda ni memang menggoda…

  17. zara
    zara October 14, 2014 at 9:01 am | | Reply

    agak murah kalau beli awal..hotel legoland pon ada promo murah di agoda..best2..yup biasanya suka baca review customer dulu..review dia uncutt kot..sebab kalau yg x elok, memang customer tulis kaw kaw..

  18. Mummy Dina
    Mummy Dina October 14, 2014 at 2:02 pm | | Reply

    hmm..ni yang rasa macam nak gi honeymoon lagi ni..hehe

  19. aimie mokhtars
    aimie mokhtars October 15, 2014 at 1:26 am | | Reply

    amy pun suka gun service agoda :mrgreen:

  20. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim October 15, 2014 at 5:24 am | | Reply

    ko patut try hotelclub gak bro. tu pun ok gak. pun ada affiliate. 2 dalam 1. hehehe

  21. Hairul Azni
    Hairul Azni October 15, 2014 at 5:32 am | | Reply

    Pernah sekali dua guna Agoda..memang bagus servis dia..

  22. amir
    amir October 15, 2014 at 5:57 am | | Reply

    ingatkan pagoda

  23. nasslimdiet2
    nasslimdiet2 October 15, 2014 at 8:00 am | | Reply

    Nak try cari kat agoda la lepas ni. Sebelum ni guna kad diskaun pelancongan, diskaun sikit je rupanya.

  24. Hafizul
    Hafizul October 15, 2014 at 8:55 am | | Reply

    Eh-eh..laman agoda ni ke yang masuk iklan TV tu? Patutla macam pernah dgr aje nama agoda ni..

  25. jaymiee
    jaymiee October 15, 2014 at 9:45 am | | Reply

    baru tahu harini yg agoda lebih baik dari yg lain…hehe

  26. Bahrain
    Bahrain October 15, 2014 at 2:27 pm | | Reply

    Memang servis agoda terbaik, kalau nak pergi luar negara tempah hotel mesti through agoda. Jimat skit.

  27. Aishah Ahmad
    Aishah Ahmad October 15, 2014 at 2:28 pm | | Reply

    hampir setiap bulan search hotel kat agoda tp haram tak pernah booking sebab cadangan di tolak!

  28. myrujukan
    myrujukan October 15, 2014 at 3:48 pm | | Reply

    dulu aku pernah buat website untuk perlancongan dan agoda ni salah satu yang aku buat affiliate, tp malangnya aku sibuk, banyak benda nak buat dan projek terbengkalai, salah satu sebab adalah kerana aku bukan kaki jalan, so memang xder lah nak ada artikel baru tempat menarik, hehehe, tp itu pengalaman, aku cuma leh cakap agoda terbaik..

  29. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi October 16, 2014 at 3:25 am | | Reply

    Memang terbaik pung! aritu tersilap haribulan buat tempahan terpaksa batalkan, lesap RM50 hehe

  30. Homestay Shah Alam
    Homestay Shah Alam October 16, 2014 at 7:47 am | | Reply

    Servis Agoda memang terbaik.. senang dan murah untuk tempah hotel.

    Homestay kitorang pon ada tersenarai dalam Agoda ni.. boleh la usha2 kalau cari homestay kat area shah alam. 🙂

  31. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam October 16, 2014 at 7:51 am | | Reply

    biasa gak guna agoda ni untuk dapat harga hotel murah. simple je. kalau ada ape2 masalah, boleh je call agoda untuk dapatkan penjelasan.

  32. AUC
    AUC October 16, 2014 at 12:10 pm | | Reply

    memang murah melalui agoda ni
    baru try sekali….

  33. Kamil Salleh
    Kamil Salleh October 16, 2014 at 12:48 pm | | Reply

    Agoda tak pernah dengar, kalau pengoda memang tiap hari ada ingat jgk. Dah lama kahwin, nak honeymoon jgk tapi dgn mem barulah.

  34. rajadel
    rajadel October 16, 2014 at 2:42 pm | | Reply

    Agoda mmg bagus dan cekap tp x tau camne dia buat untung. mgkn komisen rate dia tinggi to hotels

  35. Siti travelog
    Siti travelog October 16, 2014 at 8:41 pm | | Reply

    Rasanya booking.com dll pun lagi baik. Sebabnya, Agoda ni dia caj full masa booking, in case kalu cancel pun dia caj dah. Cam booking.com/expedia dll tu dia caj dekat-dekat kita nak sampai. In case nak cancel, sempat lagi cancel tanpa caj.

  36. myliferia
    myliferia October 16, 2014 at 9:41 pm | | Reply

    hahaha….memang berinformasi walaupun baca entri ni asyik gelak jer…kiki

  37. Norhayati Suaib
    Norhayati Suaib October 17, 2014 at 2:44 am | | Reply

    Biasa review yang ada memang membantu.Kalau banyak yang komen positif kira sesuai untuk tidur.

  38. Kereta Sewa Selangor & KL
    Kereta Sewa Selangor & KL October 17, 2014 at 3:36 am | | Reply

    Biase kalu booking ikut agoda ni memang murah banyak, better kalu kluar negara. Dah try sekali mesti nak cuba lagi hehe

  39. fadzly
    fadzly October 17, 2014 at 6:04 am | | Reply

    Aku dah guna 2x servis agoda ni. Memang terbaik dan dapat menjimatkan wang anda. Berbaloi2..

    1. titan
      titan October 19, 2014 at 5:31 am | | Reply

      memang jimat sikit la kalau kena gayanya. haha

  40. Cheq Eem
    Cheq Eem October 17, 2014 at 3:38 pm | | Reply

    agoda selalu bagi discount banyak woo… org pompuan mmg terer bab carik hotel guna agoda… haha…

  41. Oja Samid
    Oja Samid October 18, 2014 at 5:35 am | | Reply

    agoda best!! selalu guna agoda je kalau nak carik hotel. hehe

    1. titan
      titan October 19, 2014 at 5:29 am | | Reply

      nampaknya, memang boleh tahan ramai juga yang pernah cuba servis agoda nih ye.

  42. Azam Mohamad
    Azam Mohamad October 18, 2014 at 9:42 am | | Reply

    agoda ni konsep dia sama dengan alibaba. canggih tul konsep minda otak bisnes ni. komisen je target dia.

    pasal tempah hotel oh setakat ni masih guna booking.com

    1. titan
      titan October 19, 2014 at 5:28 am | | Reply

      booking.com pun ok gak.

      mana-mana pun boleh cuba. :mrgreen:

  43. Raudzah
    Raudzah October 19, 2014 at 5:01 am | | Reply

    Memang terbaik…Agoda ni selalu menjadi reference kita..discount yang di beri pun hebat…

  44. Khadeejah Hasmad
    Khadeejah Hasmad October 19, 2014 at 7:01 am | | Reply

    Kami pun pengguna tegar Agoda. Plus points, kalau book bilik di Grand Bluewave Shah Alam dengan Agoda,kita dapat privilege untuk rate signature dish diorang.

    Tak sure masih berjalan ke promo ni. Kenyang jugak lah makan.

    Dan kalau kita rajin reply email Agoda yang tanya feedback kita, kita boleh kumpul points. Point ni nanti boleh redeem kalau nak bermalam kat hotel yang cukup dengan point kita tu. Cuma nak bagi feedback ni guna laptop je boleh, kalau mobile macam tak boleh.

    Apa-apa pun, Agoda memang terbaik.

  45. Nurul
    Nurul October 19, 2014 at 9:03 pm | | Reply

    Setuju sangat…saya pun pernah guna servis ni sewaktu berjalan ke Penang

  46. Datin Tyka
    Datin Tyka October 20, 2014 at 8:56 am | | Reply

    xpernah cuba agoda. slalu redah je

  47. Uncle Zuan
    Uncle Zuan October 20, 2014 at 2:19 pm | | Reply

    ok, den ada rasa nk travel skrang ni. mayb akan gunakan servis dari agoda.

  48. Miracle Vitamins
    Miracle Vitamins October 22, 2014 at 12:48 pm | | Reply

    Agoda ni memang best buat reservation.Pernah try sekali

  49. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 22, 2014 at 4:35 pm | | Reply

    Agoda blh cancel dan tak perlu pra-bayaran, itu saya setuju tuan..

  50. Mohd Norzali
    Mohd Norzali October 28, 2014 at 8:04 am | | Reply

    Den pun book hotel pakai agoda masa honeymoon dulu. Memang terbaik.

  51. Abahomestay Shah Alam Ahnaf
    Abahomestay Shah Alam Ahnaf November 24, 2014 at 9:41 pm | | Reply

    Tempahan hotel @ homestay melalui Agoda memang murah. Tapi pemilik kena mark up harga sikit terutamanya pemilik homestay

  52. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan December 30, 2014 at 9:28 am | | Reply

    Hmm biasa juga guna Agoda ni. Aku pun syorkan sesiapa nak bercuti, usyar dulu Agoda untuk online booking hotel … serius harganya lebih murah daripada yang ada kat hotel tu sendiri.

  53. suhiminain
    suhiminain January 30, 2015 at 4:35 am | | Reply

    Kalau nak harapkan harga diskaun dr laman web hotel memang payah. D agoda, harga lg murah sebab hotel2 ni kena bersaing dgn hotel2 lain.

  54. Grabatel
    Grabatel May 28, 2015 at 6:15 am | | Reply

    Agoda memang best, walaupun ada banyak website macam ni. Saya lebih selesa dengan Agoda.

    Banyak kali beli bilik hotel dengan Agoda. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.