63 Responses

  1. sabree hussin
    sabree hussin October 16, 2014 at 2:15 pm | | Reply

    Pergh tempoh pembacaan… kurang dari 2 minit. Memang laju

    1. titan
      titan October 16, 2014 at 7:54 pm | | Reply

      Haha..

      entri macam ni, tak perlu tulis panjang-panjang.

      Takat ni dah lebih dari cukup.

    2. Uncle Zuan
      Uncle Zuan October 19, 2014 at 4:20 am | | Reply

      otai tulis, lain bro. isi penuh. tak macam den, penuh eden ekau je.. 😛

    3. Jawatan Kosong Kerajaan
      Jawatan Kosong Kerajaan November 9, 2014 at 11:41 am | | Reply

      Hebat, bolehlah intai-intai nanti.

  2. Rizkyzone.com
    Rizkyzone.com October 16, 2014 at 2:17 pm | | Reply

    iklan mobicow di blog saya, saya lepas cik, gak banyak menghasilkan, lagi pun blog saya juga masih sikit visitornya, tak sampai seratus, selamat dah payment ke 3, jadi tambah semangat

    1. titan
      titan October 17, 2014 at 12:57 pm | | Reply

      Takpe.

      Kasi tambah aje bilangan pengunjung ramai-ramai.

      Nanti senang la mau dapat.

    2. Uncle Zuan
      Uncle Zuan October 19, 2014 at 4:21 am | | Reply

      tambahan sekarang ni ramai suka baca blog guna smartphone. memang berbaloi den tengok.

  3. blogger lelaki
    blogger lelaki October 16, 2014 at 2:23 pm | | Reply

    salji tu buat pembaca blog jadi sejuk bro..selepas baca ayat lu yang berapi..hahaha

    1. titan
      titan October 17, 2014 at 11:06 am | | Reply

      Haha..

      dah hujung tahun. Kena kasi sejuk sikit blog ni.

      Panas aje. Tak bagus gak. 😆

  4. Abdfatah
    Abdfatah October 16, 2014 at 2:30 pm | | Reply

    Trafik tak byk sangat. Tapi bleh try test tengok dulu ramai ke tak ramai yg jenguk blog aku yg hentah hapah hapah.. Hehehh..

  5. Abdfatah
    Abdfatah October 16, 2014 at 2:31 pm | | Reply

    Blog ini dibaca dgn hp c2 nokia.. Blog aku trafik tak byk sangat. Tapi bleh try test tengok dulu ramai ke tak ramai yg jenguk blog aku yg hentah hapah hapah.. Hehehh..

  6. Fauzi Blues
    Fauzi Blues October 16, 2014 at 2:37 pm | | Reply

    Ooo..patutlah ada blog yg terus keluar iklannya kalau baca blog guna smartphone

    1. titan
      titan October 16, 2014 at 7:47 pm | | Reply

      Ada banyak company macam mobicow nih.

      Tapi mobicow ni ok la sikit bagi aku.

  7. reezluv
    reezluv October 16, 2014 at 2:43 pm | | Reply

    dah tiga rupanya..ok selalu tinggal belakang plak..ahaha

    1. titan
      titan October 16, 2014 at 7:40 pm | | Reply

      Oklah tu.

      Hang kan lagi terar dari aku. :mrgreen:

  8. Mohd Azuan
    Mohd Azuan October 16, 2014 at 3:22 pm | | Reply

    wah dah masuk 3 kali, nie tengah tunggu first payment lagi….. 🙁

    1. titan
      titan October 16, 2014 at 7:34 pm | | Reply

      tak apa.

      Usaha lagi.

  9. Tehr
    Tehr October 16, 2014 at 4:04 pm | | Reply

    lama aku tak datang sini
    datang2 je dah jumpa tips bagus

    1. titan
      titan October 16, 2014 at 7:28 pm | | Reply

      Haa..

      sila cuba. Sila cuba. haha

  10. Khairul Zamri
    Khairul Zamri October 16, 2014 at 10:46 pm | | Reply

    Tahniah bro, ko laa satu-satunya idola blogger yang tidak pernah jemu mencuba satu persatu buat duit. Semoga murah rezeki bro 🙂

    1. titan
      titan October 17, 2014 at 11:05 am | | Reply

      Cuba aje.

      Bukan susah mana pun.

      Nak atau tak nak aje sebenarnya.

  11. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 16, 2014 at 11:11 pm | | Reply

    Itu dia dapat duit, mudahnya buat duit.

    1. titan
      titan October 17, 2014 at 11:04 am | | Reply

      Tak mudah sebenarnya.

      Tetap kena usaha kuat dulu. Baru leh dapat hasilnya.

  12. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 16, 2014 at 11:44 pm | | Reply

    Wah duit masyuk pun dah tak perasan ni…memang rezeki murah tuan kita ni…

    1. titan
      titan October 17, 2014 at 11:01 am | | Reply

      kalau kuat usaha..

      in-sha Allah akan ada hasilnya. 😳

  13. HARIMAU MALAYA
    HARIMAU MALAYA October 16, 2014 at 11:50 pm | | Reply

    Camane nak join Mobicow ni ye tuan?

    1. titan
      titan October 17, 2014 at 10:51 am | | Reply

      Boleh mula dengan baca artikel ini –> http://ahmadfaizal.com/2014/08/16/buat-duit-dengan-mobicow/

  14. akubiomed
    akubiomed October 17, 2014 at 1:39 am | | Reply

    Boleh intai-intai nanti. Tanniah bro 🙂

    1. titan
      titan October 17, 2014 at 10:51 am | | Reply

      Ya.

      Cubalah intai kalau berkesempatan ye. :mrgreen:

  15. jaymiee
    jaymiee October 17, 2014 at 3:39 am | | Reply

    cubaan terbaiklah bro….. :mrgreen: :mrgreen:

    1. titan
      titan October 17, 2014 at 10:49 am | | Reply

      Ya.

      Harap cubaan seterusnya membuahkan hasil.

  16. suri
    suri October 17, 2014 at 6:14 am | | Reply

    usaha hingga berjaya mana tahu pas ni dpt sandnag jawatan pengetua plk 😉

    1. titan
      titan October 17, 2014 at 10:48 am | | Reply

      Awal sangat tu nak jadi pengetua.

      haha..

      1. Abdfatah
        Abdfatah October 18, 2014 at 4:11 am | | Reply

        Takper kena ada target jugak utk ke nex level sbg pengetua. Mana tahu rezeki anak jika ada. Tup2 jadi pengetua.. Hahaa

  17. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 17, 2014 at 7:49 am | | Reply

    Cuba jangan tak cuba. Tambahkan keuntungan anda di paypal..:)

    1. titan
      titan October 17, 2014 at 10:47 am | | Reply

      Ya.

      Kasi tebal sikit poket paypal masing-masing. Hehe

  18. SayaWinnie
    SayaWinnie October 17, 2014 at 12:22 pm | | Reply

    Wahh.. bnyk jug tuh… tidak jejas nuffnang ka? terasa nk juga try.. 😉

    1. Kereta Sewa Shah Alam
      Kereta Sewa Shah Alam October 18, 2014 at 4:59 am | | Reply

      Nak tau gak.. nuffnang x efek ke?

  19. SuperNifz
    SuperNifz October 17, 2014 at 3:12 pm | | Reply

    Lahh.. curah2 salji saja?? wah nak cuba gaks nih… WALAUPUN trafik okok aja….

    http://supernifzvitamin.com/vitamin-untuk-kulit-cantik-tak-perlu-make-up-lagi/

  20. SuperNifz
    SuperNifz October 17, 2014 at 3:43 pm | | Reply

    TOLONG..>TOLONG… macammana nak buat nih?? tak berjaya nih,…

    1. titan
      titan October 17, 2014 at 3:51 pm | | Reply
  21. lankapo
    lankapo October 17, 2014 at 4:27 pm | | Reply

    😈 😈 mmg annoying mobicow ni klu bukak kat smartphone.
    tapi nk tuntut ilmu punya pasa dari sifu titan terpaksa la klik close laju2 hehe

    1. titan
      titan October 18, 2014 at 4:02 am | | Reply

      haha..

      sape suruh baca blog guna handpon. Baca guna laptop maa. Baru puas.

      1. Abdfatah
        Abdfatah October 18, 2014 at 4:08 am | | Reply

        Kena guna hp rerupanya mobicowwa neh.. C2 nokia takder kuar pulok. Rugi pulok jadinya.. Hahaa..

  22. siti hazreen
    siti hazreen October 17, 2014 at 4:42 pm | | Reply

    alhamdulillah, murah rezeki 😉

  23. Manan Qayyim
    Manan Qayyim October 18, 2014 at 1:23 am | | Reply

    tak boleh bukak plak link tu.. die tulis “504 Gateway Time-out”

    🙁

    1. titan
      titan October 18, 2014 at 4:01 am | | Reply

      kekadang memang macam tu.

      hang search aje kat google dan taip mobicow. keluar site dia nanti.

  24. Abdfatah
    Abdfatah October 18, 2014 at 3:43 am | | Reply

    Mesti cuba dan gemukkan akaun paypal kepuk2..

  25. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam October 18, 2014 at 4:58 am | | Reply

    Patutla tgk kat hp selalu ada iklan keluar.. bila kt pc xde plak. Yang tu mobicow rupanya..

    1. titan
      titan October 19, 2014 at 5:24 am | | Reply

      kat pc memang takkan keluar punya.

      dah memang settingnya begitu.

  26. Azam Mohamad
    Azam Mohamad October 18, 2014 at 9:36 am | | Reply

    mobicow saya belum kaw-kaw lagi tapi alhamdulillah dah capai $3+ bolehla buat makan rojak pantai klebang hua hua

    1. titan
      titan October 19, 2014 at 5:24 am | | Reply

      takpe.

      nanti lama-lama dapatlah hasilnya tu.

  27. Hafizul
    Hafizul October 18, 2014 at 1:54 pm | | Reply

    Sekurang2nya akaun pay pal tak sunyi sangat kan..tahniah encik titan ye..huhu

  28. Pahan
    Pahan October 19, 2014 at 4:22 am | | Reply

    amboi.hehe. hebat ni.hehe. tak pyh entri panjang2.haha

    1. titan
      titan October 19, 2014 at 5:22 am | | Reply

      haha..

      pendek-pendek pun dah cukup sebenarnya kalau kena cara.

  29. Raudzah
    Raudzah October 19, 2014 at 4:56 am | | Reply

    Thanks for sharing ya…nanti kita cuba walaupun trafik blog kita tak lah hebat macam blog artiskan…he..he

    1. titan
      titan October 19, 2014 at 5:25 am | | Reply

      Ya.

      Cuba aje.

      Kalau blog artis, memang senang-senang buat duit dengan benda nih.

  30. Khadeejah Hasmad
    Khadeejah Hasmad October 19, 2014 at 7:06 am | | Reply

    Salji adalah kelihatan comel. Ok. Nak daftar mobicow.

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:55 pm | | Reply

      Okeh.

      Sila daftar dengan sepantas angin berlalu.

  31. mohdridzwan
    mohdridzwan October 19, 2014 at 4:28 pm | | Reply

    ALhamdulillah…wan dah cuba. Skrg tgh bermain-main kot di semat fon. Hehehe…

  32. Ismail N
    Ismail N October 22, 2014 at 3:21 am | | Reply

    Tahnih lagi. Wah! taip kali kawe komen kat blog ni, perkataan “tahniah” saja yg keluar. Lu betul2 hebat lah bro. Well done. Bila nak belanja cendol ni? :mrgreen:

  33. Mohd Norzali
    Mohd Norzali October 28, 2014 at 7:55 am | | Reply

    Tahniah bro. Banyak cara nak buat duit. Cuma lambat atau cepat jer.

  34. Arieon
    Arieon November 17, 2014 at 3:02 am | | Reply

    Syukurlah dah tiga kali kena bayar. Saya setakat ini dah masuk ke 8 kali. Hari ini tengah tunggu komisen mobicow yang kesembilan pula. Boleh la belanja cendol ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.