29 Responses

  1. blogger lelaki
    blogger lelaki October 19, 2014 at 2:18 pm | | Reply

    semoga murah rezeki bini bro..mana tau dapat jadi PTD nanti

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:28 pm | | Reply

      saya pnah pegi,, tapi fail adehhh – kedaionlinemy.com

  2. Nurul
    Nurul October 19, 2014 at 8:52 pm | | Reply

    Semoga berjaya 🙂

  3. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 19, 2014 at 10:43 pm | | Reply

    cepat bagi nama dan email, peluang ini tidak tunggu kita

  4. RedLinda
    RedLinda October 20, 2014 at 2:10 am | | Reply

    huh! untunglah dh xde esei BM BI…masa sy dulu, 3x amik exam bertulis ni, mmg sakit jiwa nak karang esei. maklumlah..last tulis esei ms spm 2003.haha..sakit jiwa nak karang esei lepas hampir 8 9 tahun kmudian. kan senang kalau tulis point aje.keh3

  5. Hafizul
    Hafizul October 20, 2014 at 3:20 am | | Reply

    Huhu..untung bini Encik Titan dapat lelaki yang baik hatinya..hehehe..semoga berjaya buat isteri tu…

    1. titan
      titan October 20, 2014 at 10:22 am | | Reply

      Bini gua memang beruntung.

      Tahniah kepada bini gua. :mrgreen:

      1. Pahan
        Pahan October 20, 2014 at 3:45 pm | | Reply

        suami yang bertuah kena belanja member makan tau 🙂

      2. Abdfatah
        Abdfatah October 26, 2014 at 1:46 am | | Reply

        Suami yg baik kpd isteri memang beruntung sakan..

  6. Kereta Sewa Selangor & KL
    Kereta Sewa Selangor & KL October 20, 2014 at 4:12 am | | Reply

    Cepat2 download bagi yang nak amik exam, kira soklan bocor ni hehe

  7. suri
    suri October 20, 2014 at 5:18 am | | Reply

    jom ambil pekse kata nak kerja kerajaan

  8. abdfatah
    abdfatah October 20, 2014 at 8:32 am | | Reply

    selamat maju jaya berdepan dengan exam ptd…

  9. onlajer
    onlajer October 21, 2014 at 10:07 am | | Reply

    ramai yang cari panduan ini nih

  10. Abdfatah
    Abdfatah October 21, 2014 at 1:39 pm | | Reply

    Memang terhangat masa kini carian panduan exam ptd

  11. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 22, 2014 at 5:58 am | | Reply

    PTD banyak tapisan….kalau dah lepas yang pertama kena g yang kedua dan ketiga…last sekali g INTAN untuk latihan PTD…yang berjaya, tahniah diucapkan…yang tak berjaya…cube lagi…

    1. Abdfatah
      Abdfatah October 26, 2014 at 1:54 am | | Reply

      Tu pasal laa.. Byk tapisan.. Lulus exam tapis dgn temuduga.. Temuduga pun debaran jugak. Tapis lagi.. 2,3 kali kena cuba laa napok gayanya kalo tak lulus tapisan..

      1. JAWATAN KOSONG TERBARU
        JAWATAN KOSONG TERBARU October 26, 2014 at 6:07 am | | Reply

        Saya lepas tahap pertama pastu ke peringkat seterusnye suruh bawa baju dan sluar jog le plak..bab2 ni yang tak minat tu…terus cancel tak jadi g sbb dah ada job lain.

  12. HARIMAU MALAYA
    HARIMAU MALAYA October 22, 2014 at 5:59 am | | Reply

    Banyak kali cube, selalu gagal kat peringkat pertama…bagus dapatkan ebook ini…

  13. HOMESTAY MALAYSIA
    HOMESTAY MALAYSIA October 22, 2014 at 6:08 am | | Reply

    Em…last skali duk kampung macam aku ni…nasib baik ada homestay..

  14. Miracle Vitamins
    Miracle Vitamins October 23, 2014 at 12:31 am | | Reply

    Memang beruntung dapat laki macam tuan Titan kita nih 😉

  15. Syami
    Syami October 24, 2014 at 9:47 am | | Reply

    Semoga berjaya calon exam PTD, mintak2 takde masalah server macam exam kastam lepas, jangan lupa dapatkan panduan ni 🙂

  16. Abdfatah
    Abdfatah October 26, 2014 at 2:00 am | | Reply

    Kalo server problemo mcm kastam dulu naya laa.. Moga kelajuan server dipertingkatkan lagi…

  17. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 26, 2014 at 5:52 am | | Reply

    PTD Assessment dah takde tahun ni? Em takyah nak jogging sangat le ye sebab bab uji stamina dah takde..hehe

  18. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 26, 2014 at 5:57 am | | Reply

    Jom pakat2 beli…panduan ebook terbaik..

  19. zik
    zik October 27, 2014 at 1:28 am | | Reply

    Nampak macam senang, tapi kalau study last minit, memamg susahla nak lulus.. Kena dapatkan beb panduan nih..sebelum lu orang menyesal

  20. sabree hussin
    sabree hussin October 27, 2014 at 12:16 pm | | Reply

    berita buruk buat yang tak download panduan ni lagi. Soalan exam PTD memang susah

  21. Hero Borneo
    Hero Borneo October 27, 2014 at 6:11 pm | | Reply

    semoga berjaya kepada calon-calon yang bakal menduduki peperiksaan..teringat saya tentang Sejarah Negara China..para pegawai mereka perlu lulus periksa dulu sebelum berkhidmat dengan Maharaja China

  22. Mohd Norzali
    Mohd Norzali October 28, 2014 at 5:42 am | | Reply

    Member den pun ada gak yang dapat peluang jawab soalan online ni. Selamat maju jaya kepada bini bro.

  23. tiq athikah
    tiq athikah November 7, 2014 at 9:36 am | | Reply

    sy berjaya lulus exam ptd online 2014 bru2 ni..1st time exam ptd even sy xsempat beli ebook online ptd..alhamdulillah..skrg debaran mnunggu tmuduga, xtau la bile….hope berjaya n lulus tmuduga plak, doakan sy yer semua…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.