62 Responses

  1. TehR
    TehR October 24, 2014 at 1:33 pm | | Reply

    seronok bila hari2 dapat surat cinta
    hari2 dapat duit cinta

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:38 pm | | Reply

      Hehe..

      tipu la kalau tak seronok. 😎

    2. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:22 pm | | Reply

      rasa nak beli kitab pink jugk lah,, nk study jugak, – kedaionlinemy.com

  2. blogger lelaki
    blogger lelaki October 24, 2014 at 1:51 pm | | Reply

    untung la bro ada banyak awek

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:24 pm | | Reply

      Itulah masalahnya.

      Hari-hari dapat email cinta. 😈

  3. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 24, 2014 at 1:58 pm | | Reply

    Ciss..ingatkan en.titan dapat surat saman dari lazada keh keh..

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:23 pm | | Reply

      Nak saman bendanya.

      Tapi kalau depa tak bayar, siaplah. haha

  4. Scha Nazri
    Scha Nazri October 24, 2014 at 4:45 pm | | Reply

    Woahh. masyuk gak dgn lazada ni. hehe

    eh bang,

    salam 5-0 🙂

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:21 pm | | Reply

      Yehh..

      Pahang menang!

  5. Faizal Fredley
    Faizal Fredley October 24, 2014 at 5:32 pm | | Reply

    wahhh masyukkk lah bro…

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:20 pm | | Reply

      Biasa-biasa aje.

      Lepas ni..aku nak setiap 12 jam..masuk aje komisen baru. haha..

  6. Nadot
    Nadot October 24, 2014 at 7:37 pm | | Reply

    Kalau Amirul Hadi main untuk pahang lagi, aku dah sokong pahang dah. Dah takde, x sokong dah.. haha

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:15 pm | | Reply

      Haha.

      Aku report kat Dude nanti, baru ko tau.

  7. Nurul
    Nurul October 24, 2014 at 8:12 pm | | Reply

    Seronoknya hari-hari dapat rezeki hasil jualan

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:10 pm | | Reply

      Bolehlah.

      Seronok la juga sikit-sikit. 😆

  8. Hero Borneo
    Hero Borneo October 24, 2014 at 9:06 pm | | Reply

    memang tidak dinafikan sangat seronok kalau dapat email yang ada duit masuk..

    1. titan
      titan October 24, 2014 at 9:39 pm | | Reply

      Hehe..

      biasalah tu. Dah biasa nanti, lain benar seronoknya nanti.

  9. ringantangan
    ringantangan October 24, 2014 at 10:28 pm | | Reply

    Fuhh.. masyuk.. Karipap sardin ke kentang?

  10. ahmadyani
    ahmadyani October 24, 2014 at 11:56 pm | | Reply

    Gol masuk, duit pun masuk. Itukah nikmat hidup?

  11. Abdfatah
    Abdfatah October 25, 2014 at 12:55 am | | Reply

    Nak komisen lazada jugak laa.. Lalalalaaa

  12. Rossa Calla
    Rossa Calla October 25, 2014 at 1:14 am | | Reply

    hari-hari masyuk duit 😉

  13. akubiomed
    akubiomed October 25, 2014 at 2:07 am | | Reply

    Berselera nampak karipap gulung. 🙂

  14. Oja Samid
    Oja Samid October 25, 2014 at 3:45 am | | Reply

    uwah, tatau pulak boleh buat duit dengan lazada. kalau `perabis duit` memang saya tau sangat. :mrgreen:

  15. Denaihati
    Denaihati October 25, 2014 at 4:39 am | | Reply

    memang hebat lah…. bola malam ni lagi panas…heee

  16. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 25, 2014 at 5:32 am | | Reply

    Bilele nak dapat mcm ni…jeles I…agak2 berapa lama tuan Titan menceburi bidang blogging ni ye..

  17. HARIMAU MALAYA
    HARIMAU MALAYA October 25, 2014 at 5:40 am | | Reply

    Lovely letter from LAZADA..really amazing payment…congratute to admin..

  18. Homestay Malaysia
    Homestay Malaysia October 25, 2014 at 5:42 am | | Reply

    Hehe ada masa singgah homestay saye, kongsi rahsia dengan cek ye..

  19. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 25, 2014 at 6:09 am | | Reply

    Boleh buka kelas tak untuk ajar kami bagaimana nak bercinta dengan LAZADA ni…?

  20. asnida
    asnida October 25, 2014 at 7:25 am | | Reply

    petang2 gini lapo karipap le juga.

    memang lazada rancak promosinya, nanti saya pun nak belek le juga

  21. eyriqazz
    eyriqazz October 25, 2014 at 7:59 am | | Reply

    Peegh, terbaikla la sifu ,,….

  22. Mohd Zulfadhli
    Mohd Zulfadhli October 25, 2014 at 9:15 am | | Reply

    tahniah, sy dah daftar. belum promosi kaw2 je. 😀

  23. ishak
    ishak October 25, 2014 at 11:27 am | | Reply

    Pergh…! aku baru dapat 20 henget jer… :mrgreen:

  24. Uncle Zuan
    Uncle Zuan October 25, 2014 at 11:55 am | | Reply

    dah lupa pw lazada den.. adoi

  25. lia
    lia October 25, 2014 at 12:03 pm | | Reply

    saya pun suka karipap..nyum nyum

    Semoga berjumpa JDT di final yer

  26. Abdfatah
    Abdfatah October 25, 2014 at 12:06 pm | | Reply

    Nak kena promote jugak lazada neh.. Sambil shopping sambil habiskan duit kutip komisen sambil sambilan.. Hehehee

  27. tutyrahiza
    tutyrahiza October 25, 2014 at 3:03 pm | | Reply

    patutlah blog ni penuh dengan banner lazada..itu tujuannya yea..

  28. aimie mokhtars
    aimie mokhtars October 25, 2014 at 4:26 pm | | Reply

    untung la awek hari2x anto email 😛

  29. irra
    irra October 26, 2014 at 12:55 am | | Reply

    Nak jugak surat cinta. Haha

  30. reezluv
    reezluv October 26, 2014 at 1:11 am | | Reply

    memang best..tapi LAzada bukan keutamaan aku skang ni..nak target lain dulu..korang gi la sana jejauh.ahahaa

    1. Abdfatah
      Abdfatah October 26, 2014 at 2:08 am | | Reply

      Eh iyer kah? nak kena lariiik jauh2 neh… Hahaa

  31. Abdfatah
    Abdfatah October 26, 2014 at 2:06 am | | Reply

    Ooo hari2 bercinta dgn lazada eh?

  32. Matt Fitt
    Matt Fitt October 26, 2014 at 4:17 am | | Reply

    Saya pun suka karipap. Karipap yg paling saya suka ialah yg cik Lazada buat :mrgreen:

  33. Azam Mohamad
    Azam Mohamad October 26, 2014 at 6:20 am | | Reply

    lazada oh lazada ….. i’m coming hehe

  34. Yuzz
    Yuzz October 26, 2014 at 7:17 am | | Reply

    Nak jana pendapatan dari Lazada ni kita kena konsisten, kena ambil masa yang agak panjang. Saya pun baru saja join affiliate Lazada ni, buat masa sekarang belum ada sebarang income..

  35. Hafizul
    Hafizul October 26, 2014 at 10:33 am | | Reply

    huhu..mau tak seronok kn..emm tahniah encik titan..sy mampu jeles aje nihhhh…

  36. Shah PK
    Shah PK October 26, 2014 at 3:03 pm | | Reply

    Terima kasih..saya nak try jugaklah..

  37. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 27, 2014 at 12:07 am | | Reply

    memang hebat teknik pink yang digunakan. duit dapat makan dapat tengok tv pun dapat

  38. zik
    zik October 27, 2014 at 1:34 am | | Reply

    Hari2 aku dapat email. Suruh beli itu ini…tapi tang komisen tuh.. Keh3x

  39. Nurhalawa Md Yusof
    Nurhalawa Md Yusof October 27, 2014 at 4:45 am | | Reply

    Tak lepas-lepas lagi nak beli meja kat Lazada.
    sedapnya karipap pusing tu!

  40. Ummi Hanie
    Ummi Hanie October 27, 2014 at 8:14 am | | Reply

    tahniah le bro… rezeki bini… ehh…

    den belum berjaya dgn lazada ni. satunya sbb baru daftar, pastu sibuk lak gi haji. tak sempat nak fokus. tunggulah sikit masa lg. insyaAllah

    apa kaitan dgn karipap ek??

  41. Miracle Vitamins
    Miracle Vitamins October 27, 2014 at 10:03 am | | Reply

    Hari-hari dapat email cakap wang masyuk sapa tak syok noh? 🙂

  42. sabree hussin
    sabree hussin October 27, 2014 at 11:46 am | | Reply

    Kiranya dah tanya si Tanya la ye

  43. KiD
    KiD October 27, 2014 at 11:55 am | | Reply

    aku hantar emel kat Lazada aritu, ada sekali dua balas.. tu lah emel lazada cinta aku.. hehehe.. sifu pawer!!

  44. Zufar
    Zufar October 28, 2014 at 4:40 am | | Reply

    baru aku tau lazada pun ada affiliate..bila lah amazon nak masuk malaysia..lagi syok income dia..

  45. Mohd Norzali
    Mohd Norzali October 28, 2014 at 7:32 am | | Reply

    Penuh mailbox bro dengan surat cinta 😆

  46. Yana
    Yana October 29, 2014 at 9:06 am | | Reply

    karipap tu mmg tak tahan bila tengok.. sabar je la..

  47. MrZamri
    MrZamri October 30, 2014 at 2:00 pm | | Reply

    Baru register lazada bro.

    Nih baru tangkap kitab pink bro.
    Tengah nak hadam dan follow.

    Anyway thanks for your ilmu. 😉

  48. Jawatan Kosong Kerajaan
    Jawatan Kosong Kerajaan November 7, 2014 at 9:52 am | | Reply

    Dapat email hari2 kata wang masyuk, fuh, syok gile…

  49. hpmurah2u
    hpmurah2u November 10, 2014 at 3:00 am | | Reply

    masyukk…tahniah..bila la aku nak buat lazada affiliate ni

  50. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD November 10, 2014 at 5:00 am | | Reply

    masyuk rupanya bro…
    mcm nak kena gali2 lagi pasal affliate nie..
    Tapi apa kaitan dengan karipap lak..
    Hahahaha…layan

  51. Norhayati Suaib
    Norhayati Suaib November 13, 2014 at 8:11 am | | Reply

    Dah macam amazon jadinya.boleh buat produk review nanti.

  52. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 7:22 pm | | Reply

    ish3… jellyyy.. bila ek nk dpt cengfini? xpe3… kasi mantap ilmu affiliate ms 13 hbln ni nnt. kitab pink lom khatam2 lg… huhu… patutlh aaik pendng je payment…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.