69 Responses

  1. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 27, 2014 at 1:34 pm | | Reply

    Giant pun kagum juga dengan sang kerdil ke en.titan hehe..

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:21 pm | | Reply

      saya kagum dgn cik titan jer – kedaionlinemy.com

  2. myrujukan
    myrujukan October 27, 2014 at 1:44 pm | | Reply

    semua blogger yang disenaraikan tu aku pernah singgah blog depa, yang paling jarang sekali adalah doulnat.. :mrgreen:

  3. suri
    suri October 27, 2014 at 1:59 pm | | Reply

    semua mentor yang bagus kita harus jejak mereka selalu

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki October 27, 2014 at 2:45 pm | | Reply

    semua blog lu sebut tu gua pernah singgah…hu3

  5. reezluv
    reezluv October 27, 2014 at 3:24 pm | | Reply

    nama gua kasi betul sikit..hahaa ‘REEZLUV’ 👿

    1. titan
      titan October 27, 2014 at 4:27 pm | | Reply

      tak mau aku.

      asyik salah aje.

      Menci.

    2. Sobri Mansor
      Sobri Mansor October 29, 2014 at 1:05 am | | Reply

      hahaha. typo manjang

  6. emalinmohd
    emalinmohd October 27, 2014 at 3:33 pm | | Reply

    Wajib singgah macam ni untuk lebih tahu dunia internet ni…

  7. akubiomed
    akubiomed October 27, 2014 at 3:42 pm | | Reply

    Apa bila baca perenggan pertama agak terkedu. Bro memang hebat saya hampir tersembur minum milo panas depan laptop. Mungkin saya lambat panas berbanding kerana saya perlu berkerja keras untuk paling tidak menghampiri rapat dari belakang untuk yang 6 sudah kehadapan. Terima kasih menyuntik semangat dengan menyuntik gegendang telinga ini. Lain kali makan beras panjang. Adios.

    1. titan
      titan October 27, 2014 at 4:31 pm | | Reply

      Takpe.

      Hang dah masuk gear 4 dah. Jangan mudah berputus asa.

      Masuk gear 5 terus lepas nih. 😈

  8. haru
    haru October 27, 2014 at 3:46 pm | | Reply

    emm gua mane??? rase mcm disisihkan..adakah sbb gua xminat makan cendol dan gua lebih suka abc sbb itu gua dipinggirkan? sob2 😥 😥

    1. titan
      titan October 27, 2014 at 4:25 pm | | Reply

      hah, dah tahu lagi mahu bertanya.

      gi makan cendol dulu. Tunjuk bukti sikit. 😈

    2. abdfatah
      abdfatah October 28, 2014 at 12:04 am | | Reply

      sila buktikan dengan komisen yang berkepuk2… hehehe

  9. Faizal Fredley
    Faizal Fredley October 27, 2014 at 3:55 pm | | Reply

    terbaik lah depa semua ni..otai2 ni..

  10. ctfand
    ctfand October 27, 2014 at 4:05 pm | | Reply

    ada satu blog je belum pernah masuk. lepas ni masuk senarai..

  11. onlajer
    onlajer October 27, 2014 at 4:12 pm | | Reply

    oh kena skodeng lah blog dia orang nih. Tapi tolong jangan beritahu dia orang tau

    1. titan
      titan October 27, 2014 at 4:36 pm | | Reply

      Okeh.

      Jangan risau.

      Gua cover line lu.

  12. Hanny Abdullah
    Hanny Abdullah October 27, 2014 at 4:56 pm | | Reply

    Bila lah nama makcik beg besaq yg sorg ni nak dipetik..huhuhu

  13. Zufar
    Zufar October 27, 2014 at 5:40 pm | | Reply

    ni semua otai2..terbaik..

  14. Hero Borneo
    Hero Borneo October 27, 2014 at 6:05 pm | | Reply

    memang hebat juga penangan artikel…hilang rasa mengantuk selepas baca cerita gergasi kecil tu..

  15. Nadot
    Nadot October 27, 2014 at 9:07 pm | | Reply

    hahahahaha…. hahahahaha….
    naseb baik aku dah menarik diri dari menjadi juri… pandai bodek.. i like… hohohoho…
    aku dah agak, walaupun ko genius, soalan aku boleh jadi lagi genius… hehehe..
    thanks weh join lepas kena paksa 😈
    tunggu ar cendol lagi 2 thn 1/2 😛

  16. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 27, 2014 at 11:17 pm | | Reply

    terbaik semua yang tersenarai di atas, tahniah usaha anda selama ini sehingga dipilih

  17. abdfatah
    abdfatah October 28, 2014 at 12:02 am | | Reply

    wokeh… nak gi singgah jenguk jap nak tengok komisen derang… heheh

  18. Fadhil
    Fadhil October 28, 2014 at 12:29 am | | Reply

    hmmm. blogger no 5 tu je aku tak kenal. :mrgreen:

  19. maria
    maria October 28, 2014 at 2:14 am | | Reply

    baru jinak2 nak kenal blogger…entry yg bagus untuk jejak mereka..

  20. SuperNifz
    SuperNifz October 28, 2014 at 2:35 am | | Reply

    Wahh… Small Giant tuh… walaupun small tetap GIANT ok…
    Keep up the great job semuaa…

  21. Azam Mohamad
    Azam Mohamad October 28, 2014 at 4:22 am | | Reply

    satu pengiktirafan kepada small blogger

    keep it up!

  22. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim October 28, 2014 at 5:57 am | | Reply

    Prof hariz tu memang mantap niche kerjaya ngan atkins.. gua pun jeles bro. hohoho. Yang lain2 tu, ada aura tersendiri gak. Selalu je aku masuk blog diorang.

  23. hpmurah2u
    hpmurah2u October 28, 2014 at 6:02 am | | Reply

    mereka memang blog yang hebat-hebat belaka

  24. Mohd Norzali
    Mohd Norzali October 28, 2014 at 6:11 am | | Reply

    Senarai blogger ni memang wajib singgah. Seronok baca pengalaman masing-masing. Banyak benda boleh belajar.

  25. JMR
    JMR October 28, 2014 at 6:42 am | | Reply

    small giant ko ni jenis besar besar bro haha

  26. Yuzz
    Yuzz October 28, 2014 at 8:50 am | | Reply

    Wow, semua blogger-blogger hebat tu, tak terlawan saya..hehe

  27. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD October 28, 2014 at 9:06 am | | Reply

    Semua bukan small-small blogger nie..
    Otai-otai kuasa 10 nie..
    Admirer la baca semua..
    Masing2 ada peminat masing2..

    Best la..

  28. akak vitamin
    akak vitamin October 28, 2014 at 10:47 am | | Reply

    seronok plak kenal dengan ketujuh-tujuh listed blogger ni. 😉

  29. profhariz
    profhariz October 28, 2014 at 11:35 am | | Reply

    MashaAllah terima kasih cikgu atas pengiktirafan ini.

    InshaAllah boleh plak target jadi BIG GIANT BLOGGER akan datang dengan izin Allah.

  30. Mohd Shubhi
    Mohd Shubhi October 28, 2014 at 12:05 pm | | Reply

    semuanya pakar-pakar affiliate belaka nampaknya… tentu anak murid tuan tanah ni…!

  31. Denaihati
    Denaihati October 28, 2014 at 2:26 pm | | Reply

    gua pun kagum semua ni, no.7 tu ganas le…heee

    1. Nadot
      Nadot October 29, 2014 at 12:46 pm | | Reply

      hahahaha… itu terpaksa masuk list nak meningkat chance nak menang je tu… x layak masuk list pun… hehe

  32. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz October 28, 2014 at 3:07 pm | | Reply

    Power bro depa ni lani..aku terkebil kebil nak promote affliate melalui blog ke tak..haha orang lain dah jauh kedepan, tak pe. Aku fokus lain, korang fokus hat ni ya.. :mrgreen: :mrgreen:

    Setiap blogger ada passion dia tersendiri. Do it or nay! 😉

  33. fazrol
    fazrol October 28, 2014 at 3:33 pm | | Reply

    Blogger yang selalu aku terjah gak nie… hebat diorang nie..
    Tapi takleh lawan sifu agi…

  34. eyriqazz
    eyriqazz October 28, 2014 at 4:25 pm | | Reply

    Tunjuk ajari sifu big giant blogger yang rajin dan gaya memujuk pelanggan tidak terkalah..

  35. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 28, 2014 at 6:30 pm | | Reply

    Semua blog tu sy dah lalu dan singgah sekejap…tapi encik Titan tetap terbaik…

  36. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 28, 2014 at 6:36 pm | | Reply

    Semua di atas tu dah kira otai..dan ada yang baru juga..tapi penulisan mereka menjadi igauan setiap pembacannya melekat dan pekat di blog2 tersebut..

  37. ishak
    ishak October 29, 2014 at 2:05 am | | Reply

    small giant,diorang ni nampak biasa jer..tapi boleh tahan dalam bab -bab ni, termasuk juga tuan tanah kedaung empunya blog ni hehe (sesaja jer aku bodek)

  38. sabree hussin
    sabree hussin October 29, 2014 at 2:40 am | | Reply

    Eh sama ar… aku pun panggil dia blogger donut jugak. La ni aku dah mula suka lepak kat blog dia sebab mesra pembaca 🙂

  39. ema
    ema October 29, 2014 at 7:51 am | | Reply

    baru tahu nama manja blogger bro biomed tu..kebanyakkan macam blogger lelaki memang hebatnya….jauh lagi ketinggalan…. tanda kertas ujian murid tahun berapa tu?

  40. Wira Merah
    Wira Merah October 29, 2014 at 12:25 pm | | Reply

    Semua yg di senaraikan aku mmg kagum dengan mereka. Cuma aku baru dengar nama blogger nadot ni…

  41. Noriza Rahman
    Noriza Rahman October 31, 2014 at 4:13 am | | Reply

    Terkesima baca entry cikgu Titan ni, menyentuh jiwa nurani kecikku..sungguh mengancam kalbu ayat2nya 😆

  42. siti travelog
    siti travelog October 31, 2014 at 5:11 am | | Reply

    dah lama saya nak tanya, kenapa namanya doulnut dan bukan donut?

  43. Hanafi BorhANuddin
    Hanafi BorhANuddin October 31, 2014 at 1:40 pm | | Reply

    Honestly ada juga yang first time kenal..maklum lah saya pun baru je dalam dunia blogging..belajar dari kitab kejambuan en cik titan juga 😎

  44. Matt Fitt
    Matt Fitt October 31, 2014 at 2:01 pm | | Reply

    Memang sesuai dipanggil “small giant” 😉

  45. izan
    izan October 31, 2014 at 2:55 pm | | Reply

    Barisan blog2 hebat…nak jadi hebat kene follow orang2 hebat..

  46. Cheq Eem
    Cheq Eem October 31, 2014 at 4:55 pm | | Reply

    woooo…. hebat2 semua nih….

  47. fatihahfazlin
    fatihahfazlin November 1, 2014 at 12:22 am | | Reply

    perrghhh.. mereka semua hebat2! dah singgah ke semua blog yang di senaraikan.

    berimipian juga nak jadi macam mereka..

  48. calrase patrick
    calrase patrick November 1, 2014 at 5:51 am | | Reply

    blogger2 yang hebat dalam buat duit… 🙂

  49. Amir
    Amir November 1, 2014 at 10:24 am | | Reply

    okeh..bookmark utk blogwalking 🙂

  50. ikhwan
    ikhwan November 4, 2014 at 4:53 am | | Reply

    small giant tapi hebat-hebat belaka, boleh katakan sebahagian besar diaorang anak murid cikgu titan 🙂

  51. Hafizul
    Hafizul November 4, 2014 at 4:54 am | | Reply

    Selamat maju jaya buat Encik Titan…Artikel memang ada potensi untuk menang jadi juara ni…

    Tak layak rasanya Pondok Kecil dikagumi oleh Encik Titan.. Tak layak sesangat…

  52. hasrul hassan
    hasrul hassan November 5, 2014 at 7:35 am | | Reply

    Serius aku cemburu dengan profhariz tu … kejap je dah kumpul duit nak kawin .. hoho…walaupun calon tak ada lagi.

  53. Norhayati Suaib
    Norhayati Suaib November 13, 2014 at 8:08 am | | Reply

    tuan pun dah masuk kategori giant blogger.

  54. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 7:18 pm | | Reply

    wow… hebat2 eh mereka ni. ish3… ok. kuncinya : rajin bertanya dan terus amalkan teknik itu. trma kasih sifu :mrgreen:

  55. sham
    sham December 17, 2014 at 12:26 pm | | Reply

    Small Giant..Power-Power..prof hariz tu,serius memang tinggi. Saya takat bahu dia je.

  56. muja
    muja December 23, 2014 at 9:08 am | | Reply

    manalah tau saya pun masuk list nanti,,, hehe

  57. blogger bumi lasinran
    blogger bumi lasinran January 24, 2015 at 8:46 pm | | Reply

    kenal dengan prof haris dan pondok kecil saja yang lain belum

  58. mohdridzwan
    mohdridzwan February 6, 2015 at 12:35 pm | | Reply

    Patut blog ambe takder. Ambe belum beli lagi kitab pink…huhuhu.
    Review blog ambe sekali sifu legend. Plzzzzzz….heheh.

  59. @trinitar
    @trinitar January 15, 2016 at 6:51 am | | Reply

    saya suka ni. . .

  60. Wadah Info
    Wadah Info April 29, 2016 at 11:22 am | | Reply

    Sekali-kali awak lah yg masuk dalam review tu hehee

  61. Box Bayi
    Box Bayi October 27, 2016 at 11:56 am | | Reply

    Saya kagum juga dengan Cik Faizal, di sela kesibukan masih sempat mengisi blognya, semoga tetep semangat cik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.