29 Responses

  1. Abdfatah
    Abdfatah October 28, 2014 at 1:32 pm | | Reply

    Wah.. Dapat lagi.. Tahniah laa. Mengidam eh? Takper laa masih dapat lagi komisen jobdirumah biarpun tak byk. Apohal pun kitab pink memang mujarab untuk dapatkan komisen kepuk2.. Tahniah..

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:18 pm | | Reply

      saya tk dapat2 lg affiliat jobrumah ni 🙁 – kedaionlinemy.com

  2. salimharmanain
    salimharmanain October 28, 2014 at 3:15 pm | | Reply

    Waaa…seronok lah…tapi gambar rusuk kambing tu lebih menarik perhatian.hahaha

  3. nikkhazami
    nikkhazami October 28, 2014 at 3:33 pm | | Reply

    rasa macam nak daftar je job dirumah ni. tapi apa contoh job yg diorng bagi?

  4. knah
    knah October 28, 2014 at 3:39 pm | | Reply

    macam best je jobdirumah ni..

  5. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 28, 2014 at 4:07 pm | | Reply

    Wah hebatnye…kira dah tahap superb otai ni…dah kali ke 178…tahniah2..

  6. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 28, 2014 at 4:08 pm | | Reply

    Dah kira santai2 je ni…masuk jugak RM25 sehari…sebulan RM750..lepas bayo api ayo skrg ni..best2..

  7. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 28, 2014 at 4:14 pm | | Reply

    RM25 hari2 masuk tu kira buat survey dia tu ke? Kira berapa sheet tu kalau dapat price macam tu ye?

  8. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 28, 2014 at 4:28 pm | | Reply

    Berapa paling maksima tuan pernah dapat?

  9. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 28, 2014 at 5:24 pm | | Reply

    O ini kira komisyen affliate le ye..tahniah2..

  10. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 28, 2014 at 5:39 pm | | Reply

    Nak tryle…tengok mr Titan steady je…dah santai2 yang ke 178 ye..best2..

  11. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 28, 2014 at 11:11 pm | | Reply

    dapat duit banyak, mengidam pun hebat nampaknya. selera makan pun datang.

  12. sabree hussin
    sabree hussin October 29, 2014 at 3:00 am | | Reply

    Tuu dia siapa ada disclaimer… hanya khayalan sahaja hhe

  13. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 29, 2014 at 4:52 am | | Reply

    Seronoknya en.titan hari-hari kira wang..hehe

  14. Raudzah
    Raudzah October 29, 2014 at 5:47 am | | Reply

    Walaupun sikit tetap nak jealous degan en Titan..boleh tak..he..he.

    p/s: Rusuk kambing tu macam best je..

  15. Sally Yatiey
    Sally Yatiey October 29, 2014 at 6:27 am | | Reply

    Seronoknyaaaa ;D

  16. Nadot
    Nadot October 29, 2014 at 12:45 pm | | Reply

    rusuk kambing bakar tu yang lebih menggoda buat masa ni berbading komisen tu… kena beli kambing esok lusa ni.. haishh

  17. blogger lelaki
    blogger lelaki October 29, 2014 at 1:01 pm | | Reply

    belanja cendok satu bro

  18. puteri kasih
    puteri kasih October 29, 2014 at 2:28 pm | | Reply

    rusuk kambing sama menggoda macam komisen…nanti dah dapat komisen nak beli rusuk kambing gak…hehehe

  19. Syami
    Syami October 29, 2014 at 5:46 pm | | Reply

    sedap pulok tgk kambing bakar tu…

  20. akubiomed
    akubiomed October 30, 2014 at 1:54 am | | Reply

    Amboi makan bahan rusuk. Lepas nih makan rusuk rusa. 🙂

  21. zool
    zool October 30, 2014 at 9:13 am | | Reply

    memang best kalau tengok tetiba duit masuk kat akaun nni

  22. calrase patrick
    calrase patrick November 1, 2014 at 5:53 am | | Reply

    wah macam menarik ja jobdirumah nhe

  23. hasrul hassan
    hasrul hassan November 1, 2014 at 6:57 pm | | Reply

    Aku pun dapat gak komisen Jobdirumah ni walaupun tak sekencang dulu. Macam lu cakap la, gua pun bergantung artikel lama je ni. Seronok dapat komisen Jobdirumah ni … tapi sejak akhir2 ni cam lambat je bayor, lagi lepas satu bumbung AgenAffiliate.

  24. Wira Merah
    Wira Merah November 4, 2014 at 1:30 am | | Reply

    Murah rezeki…

  25. Hafizul
    Hafizul November 4, 2014 at 4:48 am | | Reply

    hahaha..tak payah kira la..baik kira lembu kat langit aje lagi best..emm rusuk kambing… nam makan macam mana..tulang aje…

  26. Jawatan Kosong Kerajaan
    Jawatan Kosong Kerajaan November 7, 2014 at 9:48 am | | Reply

    murah rezeki.. 😉 belanja Ngidam Rusuk Kambing satu bro

  27. Mohd Norzali
    Mohd Norzali November 15, 2014 at 8:33 am | | Reply

    Waa hebat la bro Titan 😮

  28. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 7:07 pm | | Reply

    hebatnya… huhu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.