24 Responses

  1. akubiomed
    akubiomed October 28, 2014 at 12:53 pm | | Reply

    Untung Smartphone dan Tablet yang ada fungsi OTG.

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:19 pm | | Reply

      perghh beli dari jauh tu – kedaionlinemy.com

  2. Abdfatah
    Abdfatah October 28, 2014 at 1:07 pm | | Reply

    Jauh jugak perjalanan nak sampai.. Pinjam bleh?

  3. Abdfatah
    Abdfatah October 28, 2014 at 1:25 pm | | Reply

    Aku pun ada terbeli dua produk dari lazada. Derang hantar secara berasingan.. Ada satu produk yg aku nak beli tu aku taip nama produk tu dan tak semena2 dapat detect 1 item dgn harga yg berbeza. Dan dah tentu dari pihak syarikat yg lain2. Dgn lancarnya aku terpaksa buat pilihan dgn harga yg berpatutan. Hahaa

  4. sani
    sani October 28, 2014 at 1:43 pm | | Reply

    Menarik tu Encik Titan sampai juga barang yang ditempah. Tak pernah lagi beli online dari luar cuma kat Malaysia ajer.. Yang risau barang tak sampai aje. Macam kisah di Melaka beli iphone yang sampainyer lesong batu. heh.heh.

  5. Syahril Hafiz
    Syahril Hafiz October 28, 2014 at 3:03 pm | | Reply

    Barang rare tuh..perghh sponsor ke apa ni. Mesti ada diskaun manyakk ni beli kat Lazada..hehe

    OTG memang puas hati guna kalau skrin smartphone tu 5 inci keatas, senang bawa…

  6. Shah PK
    Shah PK October 28, 2014 at 4:34 pm | | Reply

    sempoi en titan..ada setengah org penantian tu suatu penyiksaan 😛
    dulu pernah jugak beli produk dr luar negara tp guna platform ebay..nnt nak try jugak lazada ni.

  7. blogger lelaki
    blogger lelaki October 28, 2014 at 5:50 pm | | Reply

    canggih wooo..dah boleh transfer gambar dari henfon guna OTG ni..lepas ni lu beli la pulak OTG keyboard dan mouse sekali..hu3

  8. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 28, 2014 at 6:18 pm | | Reply

    Wow murah dan berbaloi beli di Lazada ye..free shipping lagi tu..

  9. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 28, 2014 at 6:20 pm | | Reply

    8 GB? Besar dah tu..berbaloi beli di Lazada…dah menjadi trend kini membeli barang secara online…

  10. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 28, 2014 at 6:28 pm | | Reply

    Meh kita pakat beli di Lazada gedung online terkemuka di Malaysia…

  11. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin October 28, 2014 at 11:04 pm | | Reply

    pembelian yang berbaloi, barang import lagi. Untung

  12. ishak
    ishak October 29, 2014 at 2:15 am | | Reply

    Aku beli camcoder hari tu RM 99.00 jer..tapi kualiti video dia memang best..giler arghh best.terima kasih lazada :mrgreen:

  13. sabree hussin
    sabree hussin October 29, 2014 at 2:58 am | | Reply

    Jauh perjalanan pendrive tu

  14. Noriza Rahman
    Noriza Rahman October 29, 2014 at 7:27 am | | Reply

    Barang rare, harga mahal design pun cantik. Fuh! SERBA lemngkap pakej dia mai noh 😉

  15. ema
    ema October 29, 2014 at 7:47 am | | Reply

    seorang pembeli yang memahami ni

  16. TehR
    TehR October 29, 2014 at 1:37 pm | | Reply

    jauh perjalanan luas pandangan
    lambat la nak sampai ke tangan

  17. aishah ahmad
    aishah ahmad October 31, 2014 at 6:33 am | | Reply

    Memang lah lambat sbb dia tulis (IMPORT) kt description product.tempoh penghantaran plak 8-14 hari.hari ke13 baru mende ni sampai ke tangan AA.anyway,AA pun puas hati dgn pendrive SONY ni.tp yg x bestnya,x compatible dgn Windows XP.laptop buruk AA masih guna XP.ke,nk kene godeh2 lagi ek.dan lagi,port Note8 tak berapa nk ngam dgn p3ndrive ni.nk kene tekan pendrive sepanjang masa.kalau dgn note2 mmg cantek..dgn Sony Z Ultra pon cantik.mostly okay lah kecuali note8 yg gedabak tu je dia xnk kawan.

  18. siti hazreen
    siti hazreen October 31, 2014 at 2:38 pm | | Reply

    teringin juga nak beli belah kat Lazada nih 😀

  19. Hafizul
    Hafizul November 4, 2014 at 4:51 am | | Reply

    Huhu…barang rare kan..memang lagu ni la..huhhh..ingtkan kopi 1gb laju berdesup..hahaha

  20. Norhayati Suaib
    Norhayati Suaib November 13, 2014 at 8:08 am | | Reply

    Macam lighter jer.smart jugak

  21. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 7:11 pm | | Reply

    blom lg dpt mrmbeli belah di Lazada sbb bnyk sgt dgr kes tipu dan produk k.o. kurg keyakinan. mybe 1 day nk try gak sbb mls kuar n xsempat kuar bli belah ni :mrgreen:

  22. Alin Marlini
    Alin Marlini November 20, 2015 at 2:37 am | | Reply

    wow…macam tau2 je tgh cari menda ni

  23. Perodua Batu Caves
    Perodua Batu Caves September 23, 2016 at 6:52 am | | Reply

    Ada lagi tak thumb drive tu. Mcm berminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.