40 Responses

  1. Fyda Noh
    Fyda Noh October 29, 2014 at 6:50 pm | | Reply

    Saya lagi berkenan tiramisu dalam gelas tu.. HIhi

    1. Abdfatah
      Abdfatah October 30, 2014 at 11:24 am | | Reply

      Kena cari tu kalo dah berkenan.. Hehee

  2. abdfatah
    abdfatah October 29, 2014 at 9:33 pm | | Reply

    tahniah banyak2 dapat komisen lagi…

  3. Yana Yani
    Yana Yani October 30, 2014 at 1:39 am | | Reply

    wah2, tayang kek tiramisu nampak? mujur tak suka
    idaklah meleleh ayer liur…hehe

  4. akubiomed
    akubiomed October 30, 2014 at 2:06 am | | Reply

    Fuh gambar terakhir memang mengodakan.

  5. Noriza Rahman
    Noriza Rahman October 30, 2014 at 3:22 am | | Reply

    Sekarang dah banyak komisen dari Ashadee makan kek tiramisu sorang2 dalam bilik gelap tak share ngan orang πŸ˜†

  6. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 30, 2014 at 6:31 am | | Reply

    Memang terbaik en.titan. Tak penat ke dapat komisen ni..hehe

    1. Abdfatah
      Abdfatah October 30, 2014 at 11:28 am | | Reply

      Mana nak penatnya.. Duk kira komisen aje.. kan? Tiramesu taknak bagi dah sambil2 kira lembu sampai tertidur lena.. Hahaa

  7. ismail ahmad
    ismail ahmad October 30, 2014 at 7:46 am | | Reply

    fuh..memang mengiurkan tiramisu tu

  8. ctfand
    ctfand October 30, 2014 at 7:47 am | | Reply

    Tahniah encik titan.

    Bukan cendol lagi sedap ke πŸ˜†

  9. Suriya
    Suriya October 30, 2014 at 8:21 am | | Reply

    wohoo sedap tu tiramisu..cantik terletak dalam gelas..mane nak cari nie?

  10. zool
    zool October 30, 2014 at 9:01 am | | Reply

    belum merasa lagi ashadee ni.. masih belum cukup minimum payout tu..

  11. Mohd Azuan
    Mohd Azuan October 30, 2014 at 9:07 am | | Reply

    tahniah…

    bila nak update pasal komisen Lazada pulak?

    haha….. πŸ™‚

  12. TehR
    TehR October 30, 2014 at 10:40 am | | Reply

    mintak sikit tiraimisu tu, cikgu
    air liur dah meleleh ni

  13. sabree hussin
    sabree hussin October 30, 2014 at 1:54 pm | | Reply

    Okeh nak kejar… 31 kali eh… πŸ˜›

  14. blogger lelaki
    blogger lelaki October 30, 2014 at 2:12 pm | | Reply

    gua tak pernah makan tiraimisu..itu sejenis roti canai ke bro

  15. achie
    achie October 30, 2014 at 3:15 pm | | Reply

    waaa mesti bestkan dapat income dari blog ni..wa ni dari awal main blog tak dapat2 lagi duit ni..hehe

  16. Myliferia
    Myliferia October 31, 2014 at 1:27 am | | Reply

    Sanggup tu duk lam gelap sebab takmo kongsi tiramisu….hahaha

    Lepas ni try lah pavlova pulak, memang best sangat2, juga macaroon. Pernah buat sekali jer dulu.

    1. titan
      titan October 31, 2014 at 11:35 pm | | Reply

      Pavlova tak best.

      Tiraimisu lagi best.

      haha..

  17. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 31, 2014 at 3:55 am | | Reply

    Tuan sangat hebat…

  18. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 31, 2014 at 3:56 am | | Reply

    bile le nak dapat begini…

  19. siti travelog
    siti travelog October 31, 2014 at 4:20 am | | Reply

    hehe aku pun baru dapat komisen dr ashadee jugak. lebih kurang yg titan dapat. rezeki. jom cendol

    1. titan
      titan October 31, 2014 at 11:31 pm | | Reply

      Tak dapat banyak kali nih.

      Tapi dah recover balik.

      Harap-harap lagi 2 minggu dapat banyak sikit.

  20. Izan
    Izan October 31, 2014 at 7:04 am | | Reply

    mujur izan bukan penggemar tiramisu..kalau tidak leleh ler..hikhikhik

    1. titan
      titan October 31, 2014 at 11:22 pm | | Reply

      Takpe.

      Janji kena minat cendol. Hehe.. πŸ˜†

  21. Mrs. A
    Mrs. A October 31, 2014 at 8:51 am | | Reply

    Salam kenal.
    First time singgah sini.

    1. titan
      titan October 31, 2014 at 11:27 pm | | Reply

      Salam berkenal-kenalan. 😳

  22. MNH SASTERA MELAYU
    MNH SASTERA MELAYU October 31, 2014 at 8:58 am | | Reply

    Bertambah kaya la Encik Titan kita ni… hahaha

  23. siti hazreen
    siti hazreen October 31, 2014 at 2:21 pm | | Reply

    tahniah…murah rezeki πŸ™‚

  24. calrase patrick
    calrase patrick November 1, 2014 at 5:43 am | | Reply

    tahniah bro :)…

  25. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin November 1, 2014 at 10:27 pm | | Reply

    seronok betul dapat duit dan makan

  26. hafizi
    hafizi November 2, 2014 at 9:21 am | | Reply

    wau semua ni kena waktu dan masa yang ckup kan hehehe

  27. reezluv
    reezluv November 2, 2014 at 3:39 pm | | Reply

    malas sangat aku nak pndang Ashadee ni..buat pening aku je..ada sales..erm..ok le.. :mrgreen:

  28. Azlan
    Azlan November 3, 2014 at 10:10 am | | Reply

    πŸ™„ πŸ™„ πŸ™„
    saya memang tengah menghadamkan kitab pink seo tuan titan.

    klu tak dapat jugak sale, nk rebus pastu minum hehe

  29. Wira Merah
    Wira Merah November 3, 2014 at 1:35 pm | | Reply

    Banyaklah duit encik Titan nak pegi legoland masa cuti ni…..

  30. Hafizul
    Hafizul November 4, 2014 at 4:46 am | | Reply

    Huhu..jujurnya la..saya nak bagitau..susah nak dapat komisen dari ashadee ni..mungkin tak kena gaya lagi kot..hari-hari duk tunggu komisen ashadee ni…haha

  31. duniafarisya
    duniafarisya November 4, 2014 at 8:59 am | | Reply

    tahniah sifu.saya pun tengah ikut jejak sifu ni.sekarang rhythm sekali sebulan.akan datang usaha untuk 3 kali pulak sebulan πŸ˜†

  32. Jawatan Kosong Kerajaan
    Jawatan Kosong Kerajaan November 7, 2014 at 4:15 am | | Reply

    wow, tahniah banyak2. gambar terakhir tu cukup mengodakan

  33. Norhayati Suaib
    Norhayati Suaib November 12, 2014 at 3:57 am | | Reply

    kini hari-hari boleh makan kek tiramisu.

  34. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 7:05 pm | | Reply

    haddoih… terliurnya… nk cari gak tiramitsu nih nnt… cendol banting masih relevan lg tak sifu? :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.