43 Responses

  1. SentiasaPanas
    SentiasaPanas October 31, 2014 at 3:04 pm | | Reply

    Memang murah sangatlah jimat RM5..hehe

    1. titan
      titan October 31, 2014 at 11:06 pm | | Reply

      Ya.

      Murah lima ringgit.

      Kira murah gak la tu.

      Hehe.. :mrgreen:

    2. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:16 pm | | Reply

      rasa nak pegi, tp tak pegi lagi,, tungu sampai masa – kedaionlinemy.com

  2. sabree hussin
    sabree hussin October 31, 2014 at 3:53 pm | | Reply

    Eh boleh pulak diorang jual dengan harga lagi murah pulak ye

    1. titan
      titan October 31, 2014 at 10:58 pm | | Reply

      Diorang keluar duit sendiri kot.

      Hoho..

  3. Uncle Zuan
    Uncle Zuan October 31, 2014 at 4:33 pm | | Reply

    dah ada anak nanti la baru de nak ke legoland (bila la agaknya tu.. )

    1. titan
      titan October 31, 2014 at 10:09 pm | | Reply

      Kahwin la cepat-cepat.

      Kemudian, buat anak cepat-cepat.

      Pastu, baru gi legoland cepat-cepat ye. hehe

  4. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU October 31, 2014 at 4:42 pm | | Reply

    Nak murah lagi buat Legoland sndiri…

    1. titan
      titan October 31, 2014 at 10:07 pm | | Reply

      Itu lagi mahal kosnya maa..haha :mrgreen:

  5. siti travelog
    siti travelog October 31, 2014 at 6:47 pm | | Reply

    Oh Travel ni anak syarikat Oh Media jugak ke??

    1. titan
      titan October 31, 2014 at 9:57 pm | | Reply

      Entah.

      Yang tu aku tak pasti la pulak.

      Tak tanya lagi. Haha..

  6. zool
    zool November 1, 2014 at 1:16 am | | Reply

    nak pegi ke sana pun tak termampu

  7. Denaihati
    Denaihati November 1, 2014 at 1:55 am | | Reply

    tambah sikit lagi, ambik annual pass, puas lah masuk sana tiap2 hujung…..kalau orang dekat situ lah…

  8. blogger lelaki
    blogger lelaki November 1, 2014 at 3:30 am | | Reply

    adeh..bapak mahal tiket dia…baik amin lego anak aku je la

    1. titan
      titan November 1, 2014 at 7:39 am | | Reply

      barang RARE..memang harganya macam gitu. hoho..

    2. titan
      titan November 1, 2014 at 7:46 am | | Reply

      Haha…

      beli je la banyak-banyak.

      Tempat ni memang mahal belaka. Air yang jual kat situ pun..harga dia mahal belaka.

  9. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 1, 2014 at 3:58 am | | Reply

    RM165 kira dah murah le…jom pakat2 g cuti legoland cuti ni…

  10. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 1, 2014 at 4:20 am | | Reply

    Nanti ye kita beli…terima kasih Mr Titan…

  11. TehR
    TehR November 1, 2014 at 6:46 am | | Reply

    aku yang duduk jauh ni camno?
    ada tikit bas murah jugak ke?

    1. titan
      titan November 1, 2014 at 7:57 am | | Reply

      Erkk..tumpang kawan la macam tu. hehe..

  12. Wira Merah
    Wira Merah November 1, 2014 at 6:52 am | | Reply

    Mahalnya tiket. Kalau kami sekeluarga pegi tiket legoland je dah RM745. Blm lagi tambang dari Sarawak ke johor. Tiket boat eksp pun dah naik RM5.00 dari Kapit to Sibu. hu..hu..hu…mahu ribu2 juga habis kalau nak melancong dlm Msia je….

    1. titan
      titan November 1, 2014 at 7:50 am | | Reply

      Pehhh..

      Baik hang gi danga bay wehh. Piknik kat sana dan buat BBQ. Lagi banyak manfaat duit banyak tu.

      Tak yah gi Legoland. Haha.. 😈

  13. Norliza Osman
    Norliza Osman November 1, 2014 at 7:08 am | | Reply

    teringin gak nak g legoland.tp lum sampai waktunya.hihihihi…ank kecik lagi.besar sikit baru g baru puas dia org main kat legoland.

    1. titan
      titan November 1, 2014 at 7:54 am | | Reply

      Harap masa tu tike legoland jadi lebih murah. hehe

  14. Raudzah
    Raudzah November 1, 2014 at 7:19 am | | Reply

    Highly recommended untuk yang nak bercuti sambil berhibur ni…

  15. Khairil Mazri
    Khairil Mazri November 1, 2014 at 10:14 am | | Reply

    baru nak tempah tiket ke legoland.

    nak letgo pun dapat kurang 5 hinggit. ingatkan 50 hinggit.

    well, mata pun dah pening.

  16. ahmadyani
    ahmadyani November 1, 2014 at 12:13 pm | | Reply

    Kalau buat gerai cendol depan pintu LEGOLAND, mesti banyak untung….boleh jadi jutawan…..

    1. Arham Md Ali
      Arham Md Ali November 2, 2014 at 4:09 am | | Reply

      Jiran saya dia bukak kiosk hotdog dalam Legoland ni, dia cakap sebulan untung kasar hampir 5 angka jugakla. Tapi memang penat gila kerja.

  17. Oja Samid
    Oja Samid November 1, 2014 at 5:51 pm | | Reply

    rengah aim gak nak gie nie..anak2 nak tengok miniland star wars katanya. haih. tapi makan minum memang mahal, nak jimat sikit boleh keluar kejap, makan kat medini tue je. banyak kedai situ kan. pastu bawak air kosong sendiri, dapat jimat daripada beli air kt dalam legoland. :mrgreen:

  18. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin November 1, 2014 at 11:19 pm | | Reply

    bawa anak cuti sekolah ini pasti keseronokan tidak terhingga. Harga pun boleh tahan juga. Fikir sebelum pergi

  19. emalinmohd
    emalinmohd November 2, 2014 at 1:22 am | | Reply

    Kalau saya tak amik pakej water Park tu. Kurang sikit rega. Theme Park tu pun dah cukup 1 hari dok situ.lagilah skng Ada Star Wars plak..

  20. akubiomed
    akubiomed November 2, 2014 at 4:48 am | | Reply

    Memang ada promosi diskaun tiket untuk ke Legoland. Terbaru dari pemilik kad reward Petron. 🙂

  21. reezluv
    reezluv November 2, 2014 at 3:38 pm | | Reply

    nak gi sana jauh..tetap mahal..ahahaa

  22. Hafizul
    Hafizul November 4, 2014 at 4:45 am | | Reply

    Nak ikut jugakkkk…. Nak main itu gelongsong sama air pancut-pancut….boleh???

  23. duniafarisya
    duniafarisya November 4, 2014 at 8:52 am | | Reply

    murah dalam ‘mahal’.kena fikir banyak kali sebelum nak beli tiket.Hehehe. :mrgreen:

  24. onlajer
    onlajer November 4, 2014 at 8:55 am | | Reply

    haha selalu lalu je, tapi tak pernah singah lagi

  25. Norhayati Suaib
    Norhayati Suaib November 12, 2014 at 3:58 am | | Reply

    Kalau beli seminggu awal pun dapat murah rasanya.

  26. suri
    suri November 12, 2014 at 10:42 am | | Reply

    waaa..mahal tahap gaban..kalau ada rezeki insyallah ya

  27. dinsblog
    dinsblog November 16, 2014 at 1:23 pm | | Reply

    Dah beli..tak tau lak ada yg murah..5 ringgit pun kalau ada 5 org dah 25 ringgit save..ok la tuh.

  28. jaymiee
    jaymiee November 17, 2014 at 2:22 pm | | Reply

    murah sangat tiket tu…haha..jenuh aku ingat special diskaun tadi…

  29. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 20, 2014 at 4:31 am | | Reply

    Ingat g legoland masa memula siap dulu ambik gambo kat pintu gerbang ja sebab tiket mahal :mrgreen:

  30. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 7:02 pm | | Reply

    tuddia… harga tiket legoland tu dh mcm harga segram emas. kalo akak better akak beli emas hehe… :mrgreen:

  31. Yeen
    Yeen February 9, 2015 at 11:56 pm | | Reply

    Wooo ade pun website jual tiket legoland murah! Aritu duk carik tak jumpa-jumpa.. tenkiulah bro! Balik cuti raya ni nak masuk kali ke 3 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.