56 Responses

  1. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 1, 2014 at 12:27 pm | | Reply

    Mantap giler kentang blog cikgu Titan ni 😆

    1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:15 pm | | Reply

      baru tahu ker? bukan dah lama ker – kedaionlinemy.com

  2. imran
    imran November 1, 2014 at 1:13 pm | | Reply

    ada dalam senarai jugak blog ahmadfaizal.com ni haha

  3. adarain
    adarain November 1, 2014 at 1:18 pm | | Reply

    beberapa blog personal je yang berada dalam top 18. kira power tu. .. tgk tiramitsu naik lapo plak.

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki November 1, 2014 at 1:25 pm | | Reply

    HH dan potong DH rupanya…abis tu mana blog aku

  5. hafiz hafizol
    hafiz hafizol November 1, 2014 at 1:47 pm | | Reply

    saya lebih tertarik dengan kek tiramisu tu lagi drp senarai yg bro buat tu wahahahaha… :”)

  6. diana
    diana November 1, 2014 at 2:31 pm | | Reply

    Kena kerap2 tengok rank alexa la kalau gitu..boleh menaik kan semangat nak berblog..kan??

  7. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim November 1, 2014 at 2:33 pm | | Reply

    Aku kadang2 tak reti gak nak maintain alexa ni. So biar je mana dia nak duduk. hehehe

  8. myrujukan
    myrujukan November 1, 2014 at 2:43 pm | | Reply

    mantap betul rank hang ni titan, aku hari tu dapat 550, tp ni dah jauh jadi 1000 plak, yang blog copy pasta tu rasanya x perlu kot… :mrgreen:

  9. salimharmanain
    salimharmanain November 1, 2014 at 2:55 pm | | Reply

    Blog kopipes boleh campak jauh jauh hahaha aku punya ranking berjuta – juta hahahaha

  10. MrZamri
    MrZamri November 1, 2014 at 3:39 pm | | Reply

    alexa blog aku ke laut. Biorlah.. bukan pentng sangat untuk waktu sekarang.

  11. akubiomed
    akubiomed November 1, 2014 at 3:57 pm | | Reply

    Sekarang ini blog semakin tambah angka. 🙂

  12. Adib Site
    Adib Site November 1, 2014 at 5:12 pm | | Reply

    alexa rank blog saya pun dh kelaut juga huhu.. btw hebat rank blog tuan titan..

  13. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 1, 2014 at 6:31 pm | | Reply

    Tahniah Pahang….memang juara bertahan sungguh…tinggal 10 orang steady je blh sumbat 1 gol lagi…

  14. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 1, 2014 at 6:33 pm | | Reply

    Hehe terasa jgk tu ayat Tuan Titan…yang penting buat baik kat masyarakat dgn cara betul ye…yang jahat tu, kita terajang jauh2 ye..

  15. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 1, 2014 at 6:47 pm | | Reply

    Semoga tuan terus menulis dan menjadi inspirasi kepada kami new blogger ni…

  16. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 1, 2014 at 6:51 pm | | Reply

    Cara penulisan tuan bersahaja dan ikhlas…antara faktor saya sentiasa datang sini…terima kasih tuan..

  17. hasrul hassan
    hasrul hassan November 1, 2014 at 6:55 pm | | Reply

    Memang susah nak maintain. Naik naik senang jadi top. Nak turun jadi tak berapa nak top lagilah senang.

    Nombor aku pun suka, tapi aku tak main nombor ekor …haram tu.

  18. Abdfatah
    Abdfatah November 1, 2014 at 10:59 pm | | Reply

    Mana entah pergi rank blog aku.. Rank juto2 ado laa.. Entah ke laut china selatan agaknya blog aku. Hahaaa..

  19. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin November 1, 2014 at 11:15 pm | | Reply

    itu dia senarai blog yang hebat belaka. belajar dari mereka semua

  20. Fyda Noh
    Fyda Noh November 1, 2014 at 11:43 pm | | Reply

    Kita ikut apa yang baik & bersaing secara sihat

  21. jakzaizzat
    jakzaizzat November 2, 2014 at 1:02 am | | Reply

    Wow. blog2 legend tu

  22. emalinmohd
    emalinmohd November 2, 2014 at 1:19 am | | Reply

    Blog copy pasta pun tinggi rank juga..respect pada blog personal yang tinggi rank nya tu..

  23. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 2, 2014 at 5:22 am | | Reply

    Kalau rajin dan berusaha keras tak mustahil boleh belah uncle Paul Tan…tapi tak leh lawan Bahasa Inggerisnye…

  24. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 2, 2014 at 5:23 am | | Reply

    Tuan Titan nampak santai2 je dan maintain walau sekali sekala menulis…ada petua ke selain SEO?

  25. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 2, 2014 at 5:26 am | | Reply

    Blogserius..blogspot je dan nampak flat…tapi pics gallery nye adalah yang terbaik dan unik..

  26. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 2, 2014 at 5:39 am | | Reply

    Tak silap saya yang jahil ni..utk laman web paling popular dari Malaysia, Maybank masih menjadi web no.1 negara diikuti dengan sinar harian, harakah dan lain2…

  27. reezluv
    reezluv November 2, 2014 at 3:36 pm | | Reply

    skang ni malas plak aku nak tengok Alexa..aku duk tengk keywords + sales masuk je..ehehe

  28. ikhwan
    ikhwan November 2, 2014 at 4:05 pm | | Reply

    betul, senang nak turun berbanding nak naik 🙂

  29. daniel
    daniel November 3, 2014 at 10:24 am | | Reply

    alexan ni cuma nak ukur visior je. takde kene mengena dgn serp.
    boleh je nak abaikan. 😆

  30. Hero Borneo
    Hero Borneo November 3, 2014 at 10:30 am | | Reply

    nak turunkan angka itu susah. tetapi nak besarkannya senng je..

  31. Wira Merah
    Wira Merah November 3, 2014 at 12:40 pm | | Reply

    Masih berusaha nak kecilkan angka alexa ni. Sampai satu tahap nak menten dan fokus dengan yang lain pula. Bolehlah lepak2 kat blog 18 top alexa ni nanti…

  32. sensasi2020
    sensasi2020 November 3, 2014 at 11:21 pm | | Reply

    Tahniah bro…, moga terus naik lagi. Cukup menarik untuk dikupaskan.

  33. sabree hussin
    sabree hussin November 4, 2014 at 4:33 am | | Reply

    Berapa banyak stok kek tiramisu hang simpan nih … macam banyak je

  34. Hafizul
    Hafizul November 4, 2014 at 4:44 am | | Reply

    Laaa kenapa tak senaraikan blog Pondok Kecil…tak ingat yer??? 😈

  35. onlajer
    onlajer November 4, 2014 at 8:51 am | | Reply

    oh nak kena tengok balik ranking alexa aku nih

  36. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam November 4, 2014 at 10:45 am | | Reply

    power tul ranking blog. kalau tengok sendiri punye ranking, sedih je.. huhuhu

    dlm senarai tu ade je blog yg copy pasta dr blog2/website oversea kan?

  37. Afiffuddin
    Afiffuddin November 4, 2014 at 2:28 pm | | Reply

    Diorang rajin update satu hal, pastu kt SE selalu 1st page mcm HH. TheVocket baru lancar ja tp laju naik mcm roket. Hebat2 semuanya.

    1. titan
      titan November 4, 2014 at 3:29 pm | | Reply

      ada skill dan modal, semua boleh jadi maa..

  38. SentiasaPanas
    SentiasaPanas November 4, 2014 at 11:49 pm | | Reply

    Banyak yg jujur tapi lebih ramai yang bijaksana nampaknya..hehe

  39. hafizi
    hafizi November 5, 2014 at 2:11 pm | | Reply

    aku suke brother ckp tak effect prestasi hehehe

  40. puteri kasih
    puteri kasih November 5, 2014 at 2:22 pm | | Reply

    tak ingat dah tentang ranking alexa bila tengok kek tiramisu tu..hehe

  41. Jawatan Kosong Kerajaan
    Jawatan Kosong Kerajaan November 6, 2014 at 11:44 am | | Reply

    respect pada blog personal yang tinggi rank-nya tu.. 😉

  42. siti travelog
    siti travelog November 6, 2014 at 9:39 pm | | Reply

    Siakapkeli tu dah dijual murah-murah je. Tak sampai RM100k dia jual

    1. Jawatan Kosong Kerajaan
      Jawatan Kosong Kerajaan November 6, 2014 at 11:06 pm | | Reply

      dijual pada RM100k? 😯 biar betul… ❗

  43. Exbuzz Media
    Exbuzz Media November 7, 2014 at 4:30 am | | Reply

    nak dapatkan rank rendah alexa mmg mudah. nak kekalkan tu yang payah 😀

  44. Bintang Sukan
    Bintang Sukan November 8, 2014 at 5:16 am | | Reply

    tabik kepada top 18 ni …mantap belaka blog mereka ini

  45. Azman Iskandar
    Azman Iskandar November 11, 2014 at 7:07 am | | Reply

    Tahniah kpd tuan blog ni sbb senaraikan laman web atau blog ranking terbaik di msia

    Setelah dilayari, saya mendapati ada beberapa blog pastu dianggap sampah database google..sbb copy paste dri sumber akhbar on9

    Saya yakin ranking blog tersebut ni x kan kekal baik. Blog yg saya anggap sampah database google adalah

    1. Rossacalla
    2. Siakap keli
    3. Ini blogberita

    Blog informasi yg disenaraikn mmg menarik. Mrk menulis ala2 kewartawanan tema website ringkas padat dgn bahan bacaan memanfaat

    Loading site laju..

    Mungkin faktor ini blog mrk menjadi pilihan utk brada dirank terbaik serp

  46. Norhayati Suaib
    Norhayati Suaib November 12, 2014 at 4:01 am | | Reply

    Kalau mereka buat olahan berkaitan berita tuer,mesti lagi menarik.Ada nilai yang diletakkan dalam portal berita mereka.

  47. Ummi Hanie
    Ummi Hanie November 13, 2014 at 8:36 am | | Reply

    tahniah la cekgu…

  48. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 6:48 pm | | Reply

    wow!hebat tu… Chauyalh Sifu!

  49. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 6:49 pm | | Reply

    Typo lg bw dr fon ni… *Chayyalah

  50. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 6:53 pm | | Reply

    kek tiramitsu kini febret sifu selain cendol banting :mrgreen:

  51. Pendekar
    Pendekar December 25, 2014 at 6:08 pm | | Reply

    untung jdi top blogger… hahah…

  52. siti aidah
    siti aidah January 9, 2015 at 6:11 am | | Reply

    🙄 hai…jom jejaki blog saya
    saya nak jadi hebat juga…kih…kih…moga dipermudahkan….

  53. musadun
    musadun July 3, 2015 at 4:09 pm | | Reply

    tengah google rank alexa blog malaysia..dan terhumban ke pos ini..hehe..memang hebat senarai2 blog dia atas ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.