47 Responses

  1. Muaz
    Muaz November 13, 2014 at 10:01 am | | Reply

    tahniah bro, memang terbaik !

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 10:54 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan dapat lebih banyak lagi tahun depan.

    2. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:07 pm | | Reply

      untungnya , jualan laku ajer kat sini,, jeles tgok – kedaionlinemy.com

  2. SentiasaPanas
    SentiasaPanas November 13, 2014 at 10:24 am | | Reply

    Hebatlah en.titan, dok memain pun blh dapat duit banyak..hehe

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 10:58 pm | | Reply

      mana ada main-main.

      memang aku serius maa. haha

  3. Abdfatah
    Abdfatah November 13, 2014 at 11:13 am | | Reply

    Sibuk kemain lagi hujung tahun. Tahun depan sibuk lagi.. Tetap Mahsyuk biarpun sibuk dgn kerja2 harian..

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 11:01 pm | | Reply

      bila benda dah separa auto. memang tunggu hasil je. hehe..

  4. faizuddin fuad
    faizuddin fuad November 13, 2014 at 11:22 am | | Reply

    lama x sibuk-sibuk dekt blog bro .. huh
    600 tu banyak laa tu , itu baru 1 sumber blom yang lain lagi .. hehehe
    pwer 😛 😛

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 11:03 pm | | Reply

      Hehe..

      bolehlah kan.

      Semoga dapat lebih banyak lagi..

  5. blogger lelaki
    blogger lelaki November 13, 2014 at 2:13 pm | | Reply

    baiklah perut gua pulak yang sedang nyanyi lagi let it go nie bro..k bai

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 11:08 pm | | Reply

      haha..

      let it go la sangat..

  6. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin November 13, 2014 at 11:10 pm | | Reply

    dapat duit dan dan makan sedap. Memang senang hati

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 10:51 pm | | Reply

      Ya.

      Memang senang hati bila dapat makan kek tiraimisu tu. HOho..

  7. sabree hussin
    sabree hussin November 14, 2014 at 2:12 am | | Reply

    Ahhh silau aku tengok angka tu haha aku punya peram sikit lagi

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 10:42 pm | | Reply

      Aku tak main peram-peram nih.

      Cukup amount , automatik cashout. haha.. :mrgreen:

  8. TehR
    TehR November 14, 2014 at 7:32 am | | Reply

    sekolah yang buat sukan hujung tahun lagi la
    terlebih sibuk jadinya

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 10:35 pm | | Reply

      Haha..

      sebab tu sekolah gua buat awal tahun. Sebab tahu hujung tahu memang banyak gila kerjanya..

  9. reezluv
    reezluv November 14, 2014 at 4:37 pm | | Reply

    tetiap minggu dari Ashadee..ciss sungguh jeles

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 10:34 pm | | Reply

      Bolehlah sikit-sikit.

      Haha..

  10. ringantangan
    ringantangan November 15, 2014 at 6:11 am | | Reply

    Bini buat kek tiramisu? Tahniah! 😀

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 10:25 pm | | Reply

      Tak la.

      Wat sendiri je. Bukan susah pun.

  11. Skrinaku
    Skrinaku November 15, 2014 at 7:05 am | | Reply

    berderet je komisen masuk
    nampak sangat aku kena banyak belajar lagi

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 10:22 pm | | Reply

      hang kurang praktik je.

      bukan kurang ilmu pun. hoho..

  12. Safiya
    Safiya November 15, 2014 at 7:17 am | | Reply

    Alhamdulillah.. Moga Allah murahkan rezeki yg halal

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 10:21 pm | | Reply

      Mudah-mudahan begitulah ye. hehe..

  13. FaizAlias
    FaizAlias November 15, 2014 at 2:12 pm | | Reply

    Jom buat duit dengan blog…hoho

    1. titan
      titan November 15, 2014 at 10:18 pm | | Reply

      Ya.

      Jom buat duit dengan blog hari-hari.

  14. Kakiblog
    Kakiblog November 15, 2014 at 10:34 pm | | Reply

    ya..menang sibuk juga jadi cikgu ini..banyak masa untuk kerja-kerja sekolah..

  15. eyriqazz
    eyriqazz November 16, 2014 at 2:35 am | | Reply

    Fuhh, tunjuk ajari sifu…

    1. Jawatan Kosong Kerajaan
      Jawatan Kosong Kerajaan November 16, 2014 at 4:10 am | | Reply

      Sifu titan memang hebat… 😛

  16. nikkhazami
    nikkhazami November 16, 2014 at 7:54 am | | Reply

    sedap pulak tiramisu tu

  17. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 16, 2014 at 9:13 am | | Reply

    Bz sungguh tuan kita ni..em ada ape2 kenaikan ke?

  18. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 16, 2014 at 9:14 am | | Reply

    Apa pun saya doakan agar tuan sihat walafiat sentiasa ye…

  19. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 16, 2014 at 9:17 am | | Reply

    Cikgu akhir tahun memang sebuk memanjang selagi tak cuti kan tuan? Oleh itu siapkan ape yang patut semoga cuti tiada deringan tepon suruh masuk kerja balik….

  20. Saimi Ramlan
    Saimi Ramlan November 16, 2014 at 3:39 pm | | Reply

    Terbaik. Program apa tu erk..Boleh tahan juga masyuk nya. Tahniah cikgu.

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 9:26 am | | Reply

      Program biasa-biasa aje.

      haha..

  21. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 17, 2014 at 3:55 am | | Reply

    Tahniah tuan…memang hebat…penulisan bersahaja dan amat menarik…steadylah, sukar untuk daku memfollownye..

  22. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 17, 2014 at 4:06 am | | Reply

    Kalau buat kelas ni..pasti ramai newbie yang datang ni..

  23. puteri kasih
    puteri kasih November 17, 2014 at 4:07 am | | Reply

    dapat juga, tapi tak sebanyak tu. Kena makan kek tiramisu kot…hehe 😀

  24. onlajer
    onlajer November 17, 2014 at 5:17 am | | Reply

    haha minggu ini baru ashadee bayar aku untuk komisen pertama

  25. Hafizul
    Hafizul November 17, 2014 at 12:05 pm | | Reply

    Tak banyak macam tu??? Bangga dah setengah tahun kalau saya dapat banyak tu dari ashadee..haha..tahniah encik titan…

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 9:28 am | | Reply

      Tak banyak.

      Aku nak lagi banyak-banyak maa. haha..

  26. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan November 21, 2014 at 5:32 pm | | Reply

    Aku dapat sikit2 je dari Ashadee ni sbb tak ada produk sendiri aku leh promotekan .. kalau ada memang masyuk la. Tapi memang best buat duit dengan affiliate ni, santai2 sambil makan cendol leh buat income ..

  27. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan November 21, 2014 at 5:33 pm | | Reply

    Kek tu mesti beli guna duit ashadee ni .. haha

  28. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 5:59 pm | | Reply

    Mak aih… 😯 terbjntang biji mata akak tengok amount tu ha… Chayyalah sifu. Blogger part time pun… kita serupa sama kerjaya. Jika sifu boleh. Pasti akak pun boleh! Moga akak dpt jumpa jln ke seminar tu nnt. Tak pernah sensorg pi shah alam… :mrgreen:

  29. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 6:01 pm | | Reply

    *terbuntang pagi2 ni typo plak… :mrgreen:

  30. ProfHariz
    ProfHariz October 15, 2015 at 8:07 am | | Reply

    Rindu nak dapat komisen lagi dan lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.