35 Responses

  1. blogger lelaki
    blogger lelaki November 16, 2014 at 2:16 pm | | Reply

    sambung lagi sikit je bro…hahaha

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 4:24 pm | | Reply

      Nak sambung apa lagi nih?? 😕

      1. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
        KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:06 pm | | Reply

        bro tengok one piece?? – kedaionlinemy.com

  2. Norhayati Suaib
    Norhayati Suaib November 16, 2014 at 2:48 pm | | Reply

    Macam pernah baca komik dia.

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 1:44 pm | | Reply

      Dulu ada orang kedai jual komik ni.

      Tapi sekejap je. Tak sambung.

      Kena baca manga dia. Baru tau endingnya camana.

  3. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 16, 2014 at 3:08 pm | | Reply

    Ye betul…tak perlu ke negara cina nak belajar ilmu affliate ni…banyak sifu2 hebat di Malaysia yang dah mampu cemerlang dan tunjuk ajar kepada org2 di Malaysia ni…yang penting jgn give-up…

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 1:46 pm | | Reply

      Jauh sangat nak pergi negeri china tu.

      Baca manga dah cukup dah.

  4. zool
    zool November 16, 2014 at 3:21 pm | | Reply

    aku tak penah plak layan kenji ni..
    rasa cam malas plak nak layan nanti tak berenti plak.

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 1:47 pm | | Reply

      akan berhenti.

      Sebab manga dia dah tamat dah.

      Takde episode baru. Tinggal nak tak nak aje baca. Hehe :mrgreen:

  5. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 16, 2014 at 3:22 pm | | Reply

    Nak belajar Kungfu sekarang ni kena blajar kat Korea plak sebab diorang ramai pakar2 dalam kungfu berbanding negara China…

  6. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 16, 2014 at 3:41 pm | | Reply

    Baji Quan ni bawah nama persilatan kungfu2 ye…ni kira antara ilmu hebat kungfu di China…kungfu mabuk tu real ke sebenarnye?

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 1:48 pm | | Reply

      diorang memang ada kungfu mabuk tu.

      Memang ada diajar.

  7. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 17, 2014 at 1:49 am | | Reply

    Banyak pengajaran yg diselitkan utk difahamkan.. 😉

  8. onlajer
    onlajer November 17, 2014 at 5:20 am | | Reply

    ok gua nak target sapa dulu ya

  9. SentiasaPanas
    SentiasaPanas November 17, 2014 at 8:09 am | | Reply

    Nak belajar SEO dan juga Kang Fuu <–sebutan omputeh.. hait.. haiyahhh

    1. Jawatan Kosong Kerajaan
      Jawatan Kosong Kerajaan November 17, 2014 at 1:06 pm | | Reply

      sebijik cam omputeh, Kang Fuu; WHOOOOYAAAAAAA!………

      http://youtu.be/1TUlpgmsUIY

  10. Hafizul
    Hafizul November 17, 2014 at 12:01 pm | | Reply

    terharu dan tambah semangat yang dah lama remuk ni..terima kasih encik titan..rasa up sikit semangat hari ni… 😡

  11. Jawatan Kosong Kerajaan
    Jawatan Kosong Kerajaan November 17, 2014 at 1:03 pm | | Reply

    Banyak juga pengajaran diselitkan, sy tak pernah pulak layan kenji ni.. 😆

  12. Kakiblog
    Kakiblog November 17, 2014 at 11:49 pm | | Reply

    terhibur..boleh dikatakan hiburan berinfomasi..satu ilmu kung fu juga ke

  13. Mohd Norzali
    Mohd Norzali November 18, 2014 at 5:30 am | | Reply

    Tak pernah baca lagi komik ni. Boleh layan lepas ni. Cerita dia mesti macam kungfu boy.

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 9:14 am | | Reply

      Lain sikit banding kungfu boy.

      Cerita Kenji ni lebih menarik dan lebih panjang. Haha..

  14. Zul
    Zul November 18, 2014 at 5:30 am | | Reply

    aku layan naruto jer..manga pun dah nak habis dah..naruto skang dh jadi Gokage..

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 1:50 pm | | Reply

      Tunggu kisah anak naruto la lepas nih.

      Tu pun kalau rajin penulis manga tu nak buat. hehe 😈

      1. abdfatah
        abdfatah November 19, 2014 at 10:54 pm | | Reply

        son naruto pulok lepas nih sambungannya…

  15. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam November 18, 2014 at 9:20 pm | | Reply

    Manga lama ke ni? Kenal naruto n one piece je. Hehehe

  16. sabree hussin
    sabree hussin November 19, 2014 at 5:54 am | | Reply

    Tengok cara lukisan dia, memang old skool betul.

    Komik dulu-dulu memang banyak dengan pengisian. Maybe ni cara diorang didik generasi baru

  17. puteraduyong
    puteraduyong November 19, 2014 at 8:06 am | | Reply

    tiba-tiba teringat kat “Aku Budak Minang”

  18. abdfatah
    abdfatah November 19, 2014 at 10:53 pm | | Reply

    bukan kenji dalam juvana kan?

  19. Hazmin Hamudin
    Hazmin Hamudin November 20, 2014 at 8:01 am | | Reply

    Mendalam betul ko menghayati cerita kartun ni ye.

  20. Kereta Sewa Selangor & KL
    Kereta Sewa Selangor & KL November 20, 2014 at 8:27 am | | Reply

    Haha langsung terjebak dengan pantas habis kan baca, nice ada nilai2 murni…

  21. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin November 20, 2014 at 10:49 pm | | Reply

    bukan sebarangan komik, banyak nilai positif yang ada. Untung juga baca ya, ingatkan tiada apa yang dapat

  22. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim November 24, 2014 at 3:09 am | | Reply

    Point ni.. “Tak salah mempunyai guru yang berbeza, asalkan ia boleh membantu kita mencapai matlamat kita.”

    Gua memang setuju sangat. Ilmu orang lain2.. walaupun bidang sama, mesti ada sedikit perbezaan.

  23. Wira Merah
    Wira Merah November 26, 2014 at 5:10 am | | Reply

    Boleh buat ebook baru ni, Kungfu Affiliate…

  24. ishak
    ishak November 27, 2014 at 8:04 am | | Reply

    Ok…aku ada baca pakai smartphone hari tu,sampai time aku komen ni,,belum habis lagi baca..mak aaiiiii panjangnya…. 😛

  25. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 5:51 pm | | Reply

    tak minat komik tapi suka dengan kesimpulan hasil bacaan sifu ni. Terima kasih tak jemu beri ilmu. Alhamdulillah… tidak sia2 Allah lorongkan akak dlm dunia blogging dan jumpa Kitab pink tu 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.