47 Responses

  1. Calrase Patrick
    Calrase Patrick November 18, 2014 at 12:48 pm | | Reply

    Wah tahniah dapat rezeki… semoga rezeki terus datang mencurah-curah..

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 4:21 pm | | Reply

      Ya.

      Mudah-mudahan akan bertambah lebih banyak lagi lepas nih. 😎

    2. Kakiblog
      Kakiblog November 20, 2014 at 12:57 am | | Reply

      saya pun doakan demikian juga maa…

    3. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:04 pm | | Reply

      memang blog ni blog lubuk emas ni – kedaionlinemy.com

  2. nikkhazami
    nikkhazami November 18, 2014 at 12:49 pm | | Reply

    juling jap tengok income affiliate tu

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 4:18 pm | | Reply

      Wahh..

      cian dia. Sampai juling mata ye..

  3. blogger lelaki
    blogger lelaki November 18, 2014 at 1:39 pm | | Reply

    wah terbaik bro..masyukkk

  4. Amran
    Amran November 18, 2014 at 2:47 pm | | Reply

    Okey, 5.73 bloeh beli cendol 15 mangkok. Belanja anak murid yg dapat A. πŸ˜†

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 4:16 pm | | Reply

      Belanja cendol tu..dah biasa dah budak-budak ni dapat.. πŸ˜†

  5. Najib Ariyah
    Najib Ariyah November 18, 2014 at 3:08 pm | | Reply

    Tu dia banyaknya dapat duit… kalau lah dapat banyak tu… pehhhh hidup ini terlalu indah…

  6. Skrinaku
    Skrinaku November 18, 2014 at 3:10 pm | | Reply

    banyak 30k lebih tu
    dah boleh buat belanja kawin

    1. titan
      titan November 18, 2014 at 4:15 pm | | Reply

      HOho..

      Tapi bukan senang tu nak dapat camtu. Banyak benda kena buat tu.

  7. Kakiblog
    Kakiblog November 18, 2014 at 11:08 pm | | Reply

    sangat best kalau dapat duit dari pelbagai sudut

  8. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 18, 2014 at 11:50 pm | | Reply

    Rezeki hujung tahun ni kalau jual tiramisu pun mesti masyuk berlipat kali ganda juga kan πŸ˜‰

  9. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 19, 2014 at 1:09 am | | Reply

    Oswald Justin? Mcm penah dengar nama ni…ingatkan org negro tadi.

  10. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 19, 2014 at 1:12 am | | Reply

    camane nak daftar mobicow ni ye tuan titan?

  11. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 19, 2014 at 1:16 am | | Reply

    RM30K memang hebat!! Ni berapa lama nak dapat banyak tu ye?

  12. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 19, 2014 at 1:22 am | | Reply

    Tuan sebok2 kat skolah pun..masyuk jugak..

  13. SentiasaPanas
    SentiasaPanas November 19, 2014 at 1:28 am | | Reply

    SP baru dapat bayaran pertama dari mobicow semalam..hehe

  14. siti travelog
    siti travelog November 19, 2014 at 2:01 am | | Reply

    Mantap gitummo! Dia tak tulis ebook ke Titan?

  15. fyna
    fyna November 19, 2014 at 2:33 am | | Reply

    rezeki yang melimpah-limpah nih. πŸ˜‰

  16. onlajer
    onlajer November 19, 2014 at 3:11 am | | Reply

    mobicow ini ada kena mengena dangan cowboy tak hehehe

  17. Anuar
    Anuar November 19, 2014 at 3:13 am | | Reply

    Samalah kita.. Esok sekolah anak saya akan buat Hari Anugerah Kecemerlangan Pelajar.. Hari isnin hari tu saya berkesempatan join mesyuarat.. Tengok dekat kertas kerja, tak sangka nama saya ada dalam senarai AJK.. Jadi AJK Dewan..

    Sehingga ke hari ini, saya masih tak tahu kerja apa yang saya kena buat.. Sebab saya ni cuma AJK PIBG jer…

    Tengahari karang sajer lah nak pergi menyibuk-menyibuk sikit tolong buat apa-apa kerja yg patut… hehehe

  18. jaymiee
    jaymiee November 19, 2014 at 3:44 am | | Reply

    dah la makan jambu mahsuri x ajak semlam..harini tunjuk pulak kek tiramisu…huhu..meleleh je la…

  19. sweetkurma
    sweetkurma November 19, 2014 at 3:58 am | | Reply

    alhamdulillah rezeki

  20. Norhayati Suaib
    Norhayati Suaib November 19, 2014 at 4:10 am | | Reply

    Power Oswald buat affiliate.

  21. AUC
    AUC November 19, 2014 at 4:42 am | | Reply

    boleh test ni…

  22. sabree hussin
    sabree hussin November 19, 2014 at 6:09 am | | Reply

    Mobicow ni income dia terus masuk kan? Tak payah cash out kan

  23. Fadhil Husin
    Fadhil Husin November 19, 2014 at 7:01 am | | Reply

    mula-mula ingat komisyen jual lembu. rupanya komisyen dari mobicow ads. :mrgreen:

  24. puteraduyong
    puteraduyong November 19, 2014 at 7:54 am | | Reply

    belanja kitab pink satu bro … πŸ˜‰
    hehe…

  25. Ani Haryani
    Ani Haryani November 19, 2014 at 8:18 am | | Reply

    Alhamdulillah atas rezeki πŸ™‚

  26. Hafizul
    Hafizul November 19, 2014 at 9:03 am | | Reply

    Huhu..hari kecemerlangan tu ada cendol ke tak?haha..Emm nak kena baca gak yang osward punya nih…

  27. Mohd Norzali
    Mohd Norzali November 19, 2014 at 9:51 am | | Reply

    PErgh terbaik 😯 . Masyuk sangat tu income.

  28. Azam Mohamad
    Azam Mohamad November 19, 2014 at 11:52 am | | Reply

    Patut dah lain dah tak ada mobicow.

    Iklan apa pulak yang keluar tadi…huhu

  29. Suriya
    Suriya November 19, 2014 at 4:22 pm | | Reply

    wow sungguh muai pendapatan itew….macam seronok pula nak jadi pemain affiliate πŸ™‚

  30. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 19, 2014 at 5:14 pm | | Reply

    Semoga tuan sentiasa dilimpahi rahmat dan berkat dariNya…

  31. ikhwan
    ikhwan November 19, 2014 at 5:36 pm | | Reply

    tu dia komisyen sampai RM30,000

  32. abdfatah
    abdfatah November 19, 2014 at 10:46 pm | | Reply

    berkepuk punya komisen banyaknya… kena gaya kena caranya memang mahsyuk kepuk2 laa…

  33. Zul
    Zul November 20, 2014 at 6:46 am | | Reply

    fuh dahsyat smpai 30k.. 😯

  34. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 20, 2014 at 7:22 am | | Reply

    Cemerlang tuan…akan turut sama dalam seminar buat duit bersama en.titan dan panel2 yang lain..

  35. TehR
    TehR November 20, 2014 at 9:42 am | | Reply

    banyak betul
    tak pernah masuk dalam angan2 aku nak dapat banyak tu dari internet

  36. mama solehah
    mama solehah November 20, 2014 at 12:39 pm | | Reply

    wah…bestnya kalau dpt banyak camtu..memang ku bayar semua bil2 yang tertunggak, termasuk bil2 jiran sekali..hehe

  37. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim November 24, 2014 at 3:06 am | | Reply

    Gua tak test lagi mobicow ni.. tengah fikir nak letak kat blog mana. hehe

  38. suri
    suri November 26, 2014 at 4:00 am | | Reply

    alhamdulilah rezeki untuk isteri tercinta ni

  39. SentiasaPanas
    SentiasaPanas November 29, 2014 at 4:27 am | | Reply

    Dah buang iklan mobicow, pendapatan memang lumayan tapi dier punya pop up..waduh..memang menyusahkan..

  40. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 5:41 pm | | Reply

    hish terliur tengok kek tu. hish… jellynya tengok amount Mobicow tu… Oh… patutlh bersih suci lg murni fon akak ni dr alien… rupanya iklan mobicow tu dah pi tpt lain… Syukur Alhamdulillah… Tahniah ya dpt duit… :mrgreen:

  41. SentiasaPanas
    SentiasaPanas March 4, 2015 at 11:06 am | | Reply

    Dah pasang balik iklan mobicow ni..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.