51 Responses

  1. ProfHariz
    ProfHariz November 20, 2014 at 12:22 pm | | Reply

    MashaAllah.
    Alhamdulillah.

    Serius saya speechless apabila melihat barisan panel yang akan bersama-sama duduk dengan saya nanti pada 13 Disember 2014.

    1. Fadhil
      Fadhil November 20, 2014 at 4:01 pm | | Reply

      tahniah profhariz. dapat berganding bersama orang-orang yang hebat. Anda juga orang yang hebat. 😉

      1. ProfHariz
        ProfHariz November 20, 2014 at 9:49 pm | | Reply

        Terima Kasih Bro.

    2. reezluv
      reezluv November 21, 2014 at 4:35 pm | | Reply

      tahniah Prof..selamat berseminar la nampaknya..:D

    3. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:03 pm | | Reply

      nanti dah hebat ajar saya – kedaionlinemy.com

  2. Norhayati Suaib
    Norhayati Suaib November 20, 2014 at 12:58 pm | | Reply

    rugi kalau siapa tak pergi.boleh tanya soalan yang ada di minda tuer.

  3. azstory311
    azstory311 November 20, 2014 at 1:25 pm | | Reply

    Panel terdiri daripada Otai2.. 😯

  4. blogger lelaki
    blogger lelaki November 20, 2014 at 1:49 pm | | Reply

    wah terbaik bro…banyak ilmu tue nanti dapat di gali

  5. TehR
    TehR November 20, 2014 at 3:21 pm | | Reply

    untung siapa yang dapat ikut sama
    aku, tak tahu bila ada peluang

  6. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam November 21, 2014 at 12:20 am | | Reply

    Baca memula dah excited, skali aweks tu kena divert pegi seminar hehe

  7. zool
    zool November 21, 2014 at 12:29 am | | Reply

    hebat..memang hebat tu..

  8. akubiomed
    akubiomed November 21, 2014 at 12:59 am | | Reply

    Bila buat kelas praktikal? 🙂

  9. Ain Ridzuan
    Ain Ridzuan November 21, 2014 at 3:54 am | | Reply

    suspen jek awek tu..hehe.. papepun tahniah sebab sudi berkongsi ilmu..

  10. SentiasaPanas
    SentiasaPanas November 21, 2014 at 4:24 am | | Reply

    Bole tulis novel ni en.titan..hehe

  11. jaymiee
    jaymiee November 21, 2014 at 8:09 am | | Reply

    pencetus ummah ni…rugi kalau tak pergi..hihi

  12. Nadot
    Nadot November 21, 2014 at 9:45 am | | Reply

    hensem gila ah semua panel!.. Kalah Beckham kesayangan. Hahaha..
    Jeles tak dapat pergi. Semoga majlis berjalan lancar je.
    Happy holiday juga! 🙂

    1. Noriza Rahman
      Noriza Rahman November 24, 2014 at 11:48 pm | | Reply

      Hensem tu memang dah termaktub sis Nadot, tapi rugi pula tak boleh join nak tengok ‘kehenseman’ depa ni kaut untung dalam affiliate 😆

    2. titan
      titan November 26, 2014 at 12:57 am | | Reply

      Ehh..

      Beckam mana ensem..

      Bechkam cumil je. Haha..

  13. AZENI AHMAD
    AZENI AHMAD November 21, 2014 at 10:06 am | | Reply

    Introduction yang sungguh ohsem.
    Contentnya tentang allifiate rupanya..
    Excited beno baca nie..

  14. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 21, 2014 at 1:32 pm | | Reply

    Realitinye tuan Titan kita salah seorang panel denaihati…hebat2..

    1. Hasrul Hassan
      Hasrul Hassan November 21, 2014 at 5:20 pm | | Reply

      Kagummm ooo … tapi gua tak leh hadir la pulak.

  15. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 21, 2014 at 1:37 pm | | Reply

    Realitinye beliau seorang guru yang hebat juga…

  16. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 21, 2014 at 1:38 pm | | Reply

    Bagus mukadimah tuan…memang set induksinye sangat cemerlang..tahniah tuan titan..

  17. reezluv
    reezluv November 21, 2014 at 4:36 pm | | Reply

    kalau jumpa gua kat Ipoh, roger gua, dapat cendol semangkuk..:D

    1. titan
      titan November 26, 2014 at 12:51 am | | Reply

      Eleh..

      Gua dah datang. Lu je sibuk aje.

  18. Hasrul Hassan
    Hasrul Hassan November 21, 2014 at 5:19 pm | | Reply

    Panel-panel dia walau hensem, tak leh lawan hensem aku lagi .. haha .. tahniah bro, jadi speaker kali kedua…. leh dapat title MAHAGURU dah ni.

    1. titan
      titan November 26, 2014 at 12:48 am | | Reply

      Tak.

      Kita orang lagi hensem lagi dari hang.

      Itu fakta sebenar. Haha..

  19. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 21, 2014 at 11:58 pm | | Reply

    Hehe ramai orang Perak rupenye kat sini..

  20. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 22, 2014 at 12:00 am | | Reply

    Ramai kot geng2 otai selain panel yang akan bersama dalam seminar blog di Shah Alam ni nanti…bestnye.

    1. blogger lelaki
      blogger lelaki November 22, 2014 at 7:06 am | | Reply

      siapa yang dapat pergi memang sangat beruntunglah..harga pun berpatutan tu

  21. Kakiblog
    Kakiblog November 22, 2014 at 2:34 am | | Reply

    tajuknya mas..cukup saspenla…terbaik ko bro!

  22. Amirul
    Amirul November 22, 2014 at 6:24 am | | Reply

    Power2 semua ahli panel tu… tak dpt hadir atas masalah pegangkutan

  23. Oja Samid
    Oja Samid November 22, 2014 at 1:31 pm | | Reply

    punyalah suspen..rupanya…hihihi

  24. Akak Vitamin
    Akak Vitamin November 22, 2014 at 5:02 pm | | Reply

    Wah. Hebat barisan panel tu. Wish to go. Nak tanya encik somi dulu.

  25. Abdfatah
    Abdfatah November 22, 2014 at 9:12 pm | | Reply

    Huhuu.. Ingatkan apo hal nak ajak jumpa dating.. Rerupanya pi jenguk utk penuhkan poket dgn komisen affiliate ..

  26. Wira Merah
    Wira Merah November 23, 2014 at 2:25 am | | Reply

    Memang beruntung bagi mereka yg dapat pegi. Belajar cara buat duit yg betul.

  27. Uncle Zuan
    Uncle Zuan November 23, 2014 at 11:43 am | | Reply

    ahahahahaha tak isi tak tau la. wa kerja haritu.

  28. sabree hussin
    sabree hussin November 23, 2014 at 4:31 pm | | Reply

    Harga tiket pun mampu milik ni 😀

  29. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin November 23, 2014 at 11:41 pm | | Reply

    apa lagi daftar dan pergi tambah dan belajar ilmu dari para panel yang telah terbukti hebatnya

  30. Hafizul
    Hafizul November 24, 2014 at 2:12 am | | Reply

    Alamak..belum ada rezeki lagi la nampaknya nak jumpa Encik Titan ni..huhu..kecewa sangatttt… 😥

  31. Hafiz Rahim
    Hafiz Rahim November 24, 2014 at 3:05 am | | Reply

    Gua nak private coaching dekat warung cendol boleh? Hehehe

    1. titan
      titan November 26, 2014 at 12:49 am | | Reply

      Turun banting dulu. Baru keh gebang lebih2.

  32. Najib Ariyan
    Najib Ariyan November 24, 2014 at 3:32 am | | Reply

    Alahai… tak dapat lagi nak pegi kursus… takper lah… next time baru pegi lah… mantapkan blog saya dulu lah…

  33. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 24, 2014 at 4:23 am | | Reply

    Nasib baik tajuk kat atas tu tak begini ” Saya nak awak”…kalau tidak Tuan Titan pasti tergendala berblog lagi..

  34. Afif Amir
    Afif Amir November 24, 2014 at 11:47 am | | Reply

    Mesti aku kenal jugak gerangan yang nak jumpa tu. Sebab kita satu kelas juga dulu kat sambest :mrgreen:.

    Btw, dah register dah event 27 Disember ni.

    1. titan
      titan November 26, 2014 at 12:50 am | | Reply

      Pehh..

      Berisi betol hang sekarang eh
      .

  35. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 25, 2014 at 12:03 am | | Reply

    Bestnya awek ni boleh jumpa cikgu Titan 😎

  36. suri
    suri November 26, 2014 at 3:59 am | | Reply

    apa lagi jomlah daftar jangan malas keluarkan duit ok

  37. ishak
    ishak November 27, 2014 at 7:58 am | | Reply

    Kalau hang pergi ke sarawak bolehlah tengok rupa hang hahhaha

  38. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 5:36 pm | | Reply

    Uish…. tak sia2 akak daftar situ… pakar affiliate belaka termasuk sifu ni… Moga Allah permudahkan akak ke sn nnt. GPS tak mampu beli lg… haha

  39. Datin Tyka
    Datin Tyka February 3, 2015 at 4:56 pm | | Reply

    one day nak jadi macam lu. nak jadi panel dan kongsi ilmu bersama.. tapi bila tah one day tu.. heeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.