53 Responses

  1. muja
    muja November 24, 2014 at 7:45 am | | Reply

    best gak guna website cenggini.. tak de la menyesal bila terbeli brg yg trlebih mahal.. ehehe

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 11:07 am | | Reply

      Ya.

      Sekurang-kurangnya, takde la rasa menyesal sangat lepas beli lepas dah check kat sini.

    2. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:02 pm | | Reply

      baru tahu,,, terima kasih bagi info ni yer – kedaionlinemy.com

  2. ikhwan
    ikhwan November 24, 2014 at 8:04 am | | Reply

    sekurang-kurangnya boleh tengok siapa yang pernah kena tipu 🙂

  3. onlajer
    onlajer November 24, 2014 at 8:26 am | | Reply

    i say gua baru tahu price panda

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 11:11 am | | Reply

      Aku dah lama tahu.

      La ni..baru teringat semula.

  4. JMR
    JMR November 24, 2014 at 9:13 am | | Reply

    ok tq info bro..pasni boleh guna la tiap kali nk shopping online ni.

  5. SentiasaPanas
    SentiasaPanas November 24, 2014 at 10:32 am | | Reply

    Promosi 2+1 yang hebat..:)

  6. blogger lelaki
    blogger lelaki November 24, 2014 at 12:19 pm | | Reply

    memang berguna nie bro untuk pembeli buat pembandingan harga

  7. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 24, 2014 at 2:21 pm | | Reply

    Kira dah murah tu bro…memang tuan pandai carik.

  8. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 24, 2014 at 2:24 pm | | Reply

    Baru tau lah apa itu garmin panda..thanks bro..

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 11:13 am | | Reply

      La.

      Ko tak tahu ke apa menda garmin tu?

  9. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 24, 2014 at 2:49 pm | | Reply

    Ingatkan panda ni haiwan ja rupanya dikomersialkan juga jadi laman web ‘pricepanda’ ye.. 😉

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 11:14 am | | Reply

      Hehe..

      biasalah tu.

      Ada maca-macam nama sekarang nih.

  10. reezluv
    reezluv November 24, 2014 at 2:53 pm | | Reply

    dah lama tak pakai menatang GPS ni..hohoh..sejak pakai Google Maps je ni..

    1. titan
      titan November 26, 2014 at 12:07 am | | Reply

      Takmo aku. Maksn bandwidth internet maaa..

  11. imran
    imran November 24, 2014 at 2:56 pm | | Reply

    banyak juga barang barang yang dijual dekat pricepanda ni ye.

    1. titan
      titan November 26, 2014 at 12:06 am | | Reply

      Price panda bukan tempat jusl barang la.

  12. Norhayati Suaib
    Norhayati Suaib November 24, 2014 at 3:04 pm | | Reply

    Senang untuk buat perbandingan.dah macam trivago lak.

  13. akubiomed
    akubiomed November 24, 2014 at 4:20 pm | | Reply

    Buat semakan harga dengan PricePanda. Senang nak tahun everage harga sesuatu barang.

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 11:59 am | | Reply

      Ya.

      Itu fungsinya pun. Tak susah mana pun kan. Hehe

  14. emalinmohd
    emalinmohd November 24, 2014 at 4:30 pm | | Reply

    Ok la ada web yang boleh compare reha. Takde susah-susah pergi dari satu kedai ke kedai lain.

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 12:03 pm | | Reply

      Ya.

      Ini lebih menjimatkan masa dan lebih mudah. Hoho..

  15. TehR
    TehR November 25, 2014 at 2:54 am | | Reply

    molek sangat
    boleh la aku cuba nanti

    selama ni aku tahu kungfu panda je

  16. Alongxp
    Alongxp November 25, 2014 at 4:15 am | | Reply

    Senang la hidup kalau cam ni… kan?

  17. faizalpj
    faizalpj November 25, 2014 at 6:32 am | | Reply

    menarik ni.kena survey2

  18. fyna
    fyna November 25, 2014 at 7:04 am | | Reply

    tak pernah cuba lagi. maybe one day nanti. 😉

  19. Zul
    Zul November 25, 2014 at 9:37 am | | Reply

    bagus makin byk pilihan nak shopping online..baru boleh fight harga yang cun cun..

  20. Abdfatah
    Abdfatah November 25, 2014 at 11:10 am | | Reply

    Nak kena g jenguk jugok napok gayo..

  21. myrujukan
    myrujukan November 25, 2014 at 12:46 pm | | Reply

    aku pernah guna price panda dan YA aku sangat sukakan Garmin, x tau kenapa, tp memang best

  22. zool
    zool November 25, 2014 at 12:53 pm | | Reply

    tak pernah pula beli barang gajet kat pricepanda ni..
    nampak cam menarik juga ni

    1. titan
      titan November 26, 2014 at 12:05 am | | Reply

      Pricepanda bukan tempat beli barang la.

      Ni tempat nak banding harga je.

  23. Ammar
    Ammar November 25, 2014 at 2:14 pm | | Reply

    Nak cuba godek masuk web Prince Panda sat. Thanks.. hehehe

  24. suri
    suri November 26, 2014 at 3:58 am | | Reply

    betapa rajin orang itu membeli belah sesuka jiwa eh..

  25. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 26, 2014 at 6:53 am | | Reply

    jgn lupe beli secara online di lazada ye…memang terbukti kemurahannye..

  26. Suriya
    Suriya November 26, 2014 at 7:52 am | | Reply

    Makin glamer si panda ni. Hui nampaknya bagus website baru panda ni. Makin mudahlah kerja nak survey harga barang.

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 12:05 pm | | Reply

      Biasalah tu..panda memang mahal sekarang nih..

  27. Kakiblog
    Kakiblog November 26, 2014 at 10:20 pm | | Reply

    belum reti lagi pakai benda mcam nie..

  28. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin November 26, 2014 at 11:40 pm | | Reply

    memang bagus juga mudah buat perbandingan, boleh cuba juga lepas ni

  29. Hafizul
    Hafizul November 27, 2014 at 7:32 am | | Reply

    Yeahhh..baru tahu ni..dah tengok dah..redmi note tu memang banyak sungguh perbezaan harga..leh pilih aje harga mana yang berkenan..terima kasih kongsikan infonya..belanja saya satu GPS Gamin tu… Leh arrr… 👿

  30. ishak
    ishak November 27, 2014 at 7:54 am | | Reply

    Hahah..ok.aku baru tahu tentang kewujudan pricepanda ni, hahha..nak mencuba-cuba nampak gayanya ni huhux

  31. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 27, 2014 at 12:24 pm | | Reply

    Membeli belah di Lazada online yang sedang buat diskaun akhir tahun ni…

  32. Adam
    Adam November 27, 2014 at 2:11 pm | | Reply

    Bagusnya ada website macam ni, boleh compare harga sebelum beli barang. Jadilah pengguna bijak 🙂

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 12:07 pm | | Reply

      Ya.

      Silalah jadi pengguna yang bijak ye. Hehe.. :mrgreen:

  33. sabree hussin
    sabree hussin November 27, 2014 at 5:07 pm | | Reply

    Rasa dulu-dulu pun hang pernah suggest pakai website panda ni kan

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 12:13 pm | | Reply

      Entah..

      Aku tak ingat la plak.

  34. Najib Ariyan
    Najib Ariyan November 27, 2014 at 10:51 pm | | Reply

    saya tak pernah lagi buat pembelian online tapi kawan selalu buat, dan selalu kalau nak beli apa2 mintak tolong dia… saya kurang percaya ngan syarikat ni dan lebih suka beli secara direct

  35. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU November 29, 2014 at 4:46 am | | Reply

    yeah dah beli satu…lazada terbaik!!

  36. duniafarisya
    duniafarisya November 29, 2014 at 11:55 pm | | Reply

    Memang berguna sangat PricePanda ni.Tapi kena lebihkan lagi feautures dia. :mrgreen:

  37. Ida
    Ida December 1, 2014 at 9:19 am | | Reply

    wah best! ok bookmark website ni hehehehehee

  38. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam December 1, 2014 at 10:12 am | | Reply

    Baguih betul ada website macam ni xyah nak buka banyak2 website yang tidak ke tahuan sahih betul ke x. Anyway tq bro

  39. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 5:33 pm | | Reply

    baru tahu ada website ni. toche sifu kasi tau ya :mrgreen:

  40. Mohd Norzali
    Mohd Norzali December 12, 2014 at 3:18 am | | Reply

    Bagus gak Price Panda ni. Boleh buat perbandingan harga untuk produk yang kita cari online. Selalu saya beli onlie dekat Lazada jer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.