50 Responses

  1. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 30, 2014 at 11:46 am | | Reply

    Ada juga orang ‘noob’ macam gini punya pangai :mrgreen:

    1. titan
      titan November 30, 2014 at 7:45 pm | | Reply

      Ada.

      Dan memang RAMAI noob macam ini.

    2. Siti travelog
      Siti travelog November 30, 2014 at 9:17 pm | | Reply

      Kalau tulis pasal scam, money game, skim itu ini… macai-macai skim tu akan rajin hentam blogger cam kita. haha dia bukan sahaja noob, malah, fikiran dorang dah terbelenggu dengan kunun sistem terbaik di planet bumi.

  2. muja
    muja November 30, 2014 at 12:00 pm | | Reply

    adoiiii.. sy pun benci orang yang tak baca bebetul nih,,, then komen tak beradap,, jiwa betul rasa,, sobss

    1. titan
      titan November 30, 2014 at 7:47 pm | | Reply

      Entah la.

      Meroyan pasal apa pun aku tak tahu.

  3. mrzamri
    mrzamri November 30, 2014 at 12:14 pm | | Reply

    Kadang2 bro.. Noob jenis ni takyah layan Sgt bro sbb dia ada sakit sikit kat hati .. :mrgreen:

    1. titan
      titan November 30, 2014 at 7:49 pm | | Reply

      Kena layan gak.

      Aku tak nak ramai orang kita jadi noob macam ni.

  4. Anarm
    Anarm November 30, 2014 at 12:31 pm | | Reply

    Dia tunjukkan kebodohan diri sendiri. Kena banyakkan lagi menuntut ilmu. Baru tak jadi bodoh.

    Tak paham betul aku dengan orang macam tu.

    1. titan
      titan November 30, 2014 at 7:56 pm | | Reply

      Aku dari dulu tak faham dengan orang-orang macam ni.

      Sabar ajelah jawabnya.

  5. Scha Nazri
    Scha Nazri November 30, 2014 at 1:07 pm | | Reply

    Dari situ dah boleh nampak akalnya panjang mana. hai laaa. manusia bang.

    1. titan
      titan November 30, 2014 at 7:58 pm | | Reply

      Harap-harap dia leh kasi akal dia panjang lepas ni. 😆

  6. ikhwan
    ikhwan November 30, 2014 at 2:03 pm | | Reply

    rimas betul dengan orang jenis paksa pakai simkad topup lebih dapat lebih ni.

    1. razis
      razis November 30, 2014 at 2:56 pm | | Reply

      Tu lah. Nak pakai, pakai jerla. Tak perlu nak paksa kalau org dah taknak. Dan janganlah sampai membodohkan org lain sedangkan diri tu tak berapa nak pandai.

    2. titan
      titan November 30, 2014 at 7:59 pm | | Reply

      betul.

      aku memang dah rimas habis dah ni.

  7. reezluv
    reezluv November 30, 2014 at 2:21 pm | | Reply

    pasal banjir yg kt Mekah tu je yg gua tak paham.ahaha

  8. blogger lelaki
    blogger lelaki November 30, 2014 at 2:22 pm | | Reply

    hahaha…benda akan sentiasa ada je dekat negara kita kan..tapi hidup kembali dalam jasad yang berbeza

  9. razis
    razis November 30, 2014 at 2:54 pm | | Reply

    Ini org noob yang masih rasa dirinya pandai. Lebih pandai dari org lain.

  10. akubiomed
    akubiomed November 30, 2014 at 3:51 pm | | Reply

    Aiks, tak habis lagi isu panas. Nak cari sirap limau ais bagi sejuk. 🙂

    1. titan
      titan November 30, 2014 at 8:05 pm | | Reply

      Aku dah sejuk.

      Tapi ramai sangat yang suka benda panas-panas nih.

  11. Fei
    Fei November 30, 2014 at 4:15 pm | | Reply

    banyak udang banyak garam ,
    ramai orang macam-macam ragam. 😛

    adus perut meragam .

    1. titan
      titan November 30, 2014 at 8:02 pm | | Reply

      biasalah tu.

      kita sabarkan ajelah ye. hehe

  12. ieta mat saad
    ieta mat saad November 30, 2014 at 4:28 pm | | Reply

    wow! suka entri ni. betul sangat2. MLM2… mcm2… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  13. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam November 30, 2014 at 4:28 pm | | Reply

    Rasanya noob ni mmg betul2 fresh noob. Nak tulis komen pon tak reti nak guna tatabahasa yg betul. X faham betul ape yg dia cuba sampaikan. Hehehe

    1. titan
      titan November 30, 2014 at 8:01 pm | | Reply

      Biasalah tu.

      Nama pun noob kan.

  14. Kakiblog
    Kakiblog November 30, 2014 at 10:46 pm | | Reply

    betapa noob nya saya kerana baru tentang perkara ini

  15. KiD
    KiD December 1, 2014 at 5:21 am | | Reply

    kemain diorang rasa terjejas..

    1. hafizmd
      hafizmd December 5, 2014 at 6:30 am | | Reply

      the power of encik titan

  16. sabree hussin
    sabree hussin December 1, 2014 at 8:28 am | | Reply

    Eh macam mana pulak hang boleh kacau bisnes orang?

    Aku tak nampak apa kaitan antara ko dengan bisnes orang tu… and macam mana pulak ko boleh merosakkan bisnes orang…

    Noob betui la

    1. titan
      titan December 4, 2014 at 5:09 am | | Reply

      Entah.

      Tak tau.

  17. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam December 1, 2014 at 10:16 am | | Reply

    Haiya NooB ni, apa2 pon sate tulang tu nampak sodap kena mencari untuk merasa..

  18. Ammar
    Ammar December 1, 2014 at 11:21 am | | Reply

    Geng MLM memang selalu macam tu. hahaha. Cakap nak menang je. Tapi tak semua MLM mcm tu ek. Jangan terasa pulak geng MLM.

    1. titan
      titan December 4, 2014 at 5:09 am | | Reply

      Dah memang macam tu.

      Sabar aje la..

  19. zool
    zool December 1, 2014 at 12:57 pm | | Reply

    rilek la.. anggap ini sebagai cabaran

  20. Wira Merah
    Wira Merah December 1, 2014 at 1:17 pm | | Reply

    Tak faham aku org cam ni. Kalau org tak nak cari la org lain. Ni jenis org yg suka memenangkan diri sendiri. Jenis tak mahu kalah….

  21. Azwan Anuar
    Azwan Anuar December 1, 2014 at 2:09 pm | | Reply

    selain sate tulang dan cendol apa lagi makanan yang sedap di banting.?
    hhahah…out of topic..noob betul

  22. azstory311
    azstory311 December 1, 2014 at 3:27 pm | | Reply

    Meh layan satay tulang kek senawang.. sei blanjo.. tp sei nak ekau belanjo sei kitab seo merah jambu tu..hehehehe

  23. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU December 1, 2014 at 8:30 pm | | Reply

    Noob maksudnya bodoh ye? Hehe.. baru tahu pasal perkataan ni.

  24. kak yatiadam
    kak yatiadam December 2, 2014 at 3:42 am | | Reply

    ini juga satu strategi pemasaran.. tapi dari sudut yg negatif dan menyakitkan hati. pada kak bukan semua orang boleh terima cara ini.. manusia ni unik.. ada macam2 hal dan perangai..

    so.. dia kena belajar ilmu menawan hati semua bloger.. menawan hati costemer…
    maafkan lah dia…

  25. BM
    BM December 2, 2014 at 4:11 am | | Reply

    Tiada yg nak diherankan…dunia sekarang ni memang banyak manusia yg macam gini. Yg baik jadi teladan, yg buruk dijadikan ingatan…tapi dicaci jangan.

  26. Hafizul
    Hafizul December 2, 2014 at 8:45 am | | Reply

    Ha ah..tak yah layan sangat..kasi layan sate dengan bini lagi best..tambah-tambah bini yang suapkan..lagi sedap…

  27. kesoma.rai
    kesoma.rai December 2, 2014 at 9:11 am | | Reply

    alamak.. baru sampai.. apa kisah tone excel ni..?

    kalau main gunbound online game dulu, noob tu belum banyak experience (komen melalut..maaf~! hahaha)

  28. SentiasaPanas
    SentiasaPanas December 3, 2014 at 4:49 am | | Reply

    Memang boring kalau terjumpa pembebel yang bukan noob, lebih boring kalau dipaksa oleh noob..hehe

  29. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin December 4, 2014 at 2:43 pm | | Reply

    itulah orang kita pandai cakap je tapi sendiri cakap pu x tahu

  30. Abdfatah
    Abdfatah December 4, 2014 at 4:42 pm | | Reply

    Kenapa ni? Apasal ni? Kenapa? Kenapa kau kacau bisnes orang? Jgn ngado2 nak kacau bilau bisnes orang. Kesian laa terpaksa meroyan kepala minda tak pasal2. Kesian. Kalo ko tak kacau trafik yang duk lalu lalang tengah jalan tu dah tentu dio tak terasa hati nak singgah tengok karangan panjang lebor dekat sini. Dah ko jentik gegendang telinga dio sampai tergeliat urat sarafnya. Kenapa? Dah dah tu jgn kacau salur kapilari darah meremang jantung ulu hati dio lagi. Tak pasal2 meroyan demam panas bergelora serata alam semesta raya cakerala wala seantero donia. Hari hari yang dilalui dah tentunya tak sonang hati gelisah gelora jiwa lara sambil hentak2 kaki melompat2 tak keruan bijik mato dio sambil terkebil2 kesyahduan jadinya. Dah laa malas nak komen lagi.. Hahahaa.. Eh? Apa yang aku merepek neh?

  31. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 5:13 pm | | Reply

    yang noob sahaja ngaku dirinya noob. kih3… klakar lak gua baca entri nih :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

    1. hafizmd
      hafizmd December 5, 2014 at 6:28 am | | Reply

      entri encik titan ni gitulah…semua rencah ada…best

  32. hafizmd
    hafizmd December 5, 2014 at 6:27 am | | Reply

    maleh gua nak baca..gua nampak 1 jer..tu sate tulang tu

  33. Mohd Norzali
    Mohd Norzali December 12, 2014 at 3:10 am | | Reply

    Susah beb nak ubah mentaliti orang macam ni. Baik tak payah layan.

  34. suhiminain
    suhiminain January 30, 2015 at 4:06 am | | Reply

    haha.. sekurang-kurangnya dia jujur terhadap diri sendiri. harap2 kita tak jadi noob. ops~ hehe

  35. Datin Tyka
    Datin Tyka February 3, 2015 at 4:50 pm | | Reply

    orang tu yang bodoh sebenarnya.. pedulikan kata kata negatif ni.. biasalah pasti ada yg cemburu bila kita berjaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.