45 Responses

  1. akubiomed
    akubiomed November 28, 2014 at 9:04 am | | Reply

    Nampak gaya asyik berkepit sahajalah. 🙂

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 10:49 am | | Reply

      Kenala berkepit kann. hehe..

  2. blogger lelaki
    blogger lelaki November 28, 2014 at 11:37 am | | Reply

    patut la senyap je…selamat beramas mesra bro

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 10:51 am | | Reply

      Sekali-sekala..

      kena gak senyap maa..

    2. KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com
      KEDAI ONLINE MURAH kedaionlinemy.com December 29, 2014 at 5:01 pm | | Reply

      ahhaha lain macam jer nasihat ni bro? – kedaionlinemy.com

  3. sensasi2020
    sensasi2020 November 28, 2014 at 12:39 pm | | Reply

    Wow tengok income melalui Lazada memang power habis…. nampak gaya kena lebih lagi review tentang lazada ni. Walaupun bercuti tetap income masuk. ho..ho…

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 10:53 am | | Reply

      Dah nama pun cuti sekolah..

      haruslah pergi bercuti maa.. 😳

  4. imran
    imran November 28, 2014 at 1:55 pm | | Reply

    wah.. tahniah bro, dapat income walaupun pergi melancong kat kulai.

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 10:54 am | | Reply

      Bolehlah sikit-sikit.

      Tak dapat banyak, dapat sikit pun ok dahh..

  5. Calrase Patrick
    Calrase Patrick November 28, 2014 at 2:39 pm | | Reply

    rambang mata saya melihat.. hehe

  6. reezluv
    reezluv November 28, 2014 at 4:10 pm | | Reply

    hampeh je punya cite..kepit sana kepit sini.ahaha

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 10:54 am | | Reply

      Hang jeles la tu kann..

      kann..

  7. TehR
    TehR November 28, 2014 at 4:50 pm | | Reply

    seronok la orang ada bini dua tiga
    😀

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 10:56 am | | Reply

      Maunya tak seronok.

      Haha.. 😈

  8. razis
    razis November 28, 2014 at 5:47 pm | | Reply

    Jauh betul pegi melancong. Hahaha. Alhamdulillah, banyak pahala bila berkepit dgn bini tu. Pahala dapat, hati pun tenang.

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 10:57 am | | Reply

      Ya.

      Hati gua memang tenang. Haha..

  9. Noriza Rahman
    Noriza Rahman November 28, 2014 at 10:55 pm | | Reply

    Bertambah masyuknya lepas balik duk ngan bini ni,i is jelesz 😉

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 10:59 am | | Reply

      Janganlah jeles lama-lama ye. Hikhik.. 😆

      1. Noriza Rahman
        Noriza Rahman December 8, 2014 at 12:00 am | | Reply

        Kompom lama jelesz ni sebab hari2 berkepit ngan bini ja 😀

  10. SentiasaPanas
    SentiasaPanas November 29, 2014 at 4:25 am | | Reply

    Nasib baik ngan bini, kalau tak mungkin dah melencong..keh keh

    1. titan
      titan November 29, 2014 at 11:04 am | | Reply

      Takdenya nak melencong.

      Aku sayang bini aku. Haha..

  11. myrujukan
    myrujukan November 29, 2014 at 5:04 am | | Reply

    wah aku plak terasa berminat nak promote lazada ni, adehh

    1. titan
      titan December 4, 2014 at 4:55 am | | Reply

      Haa.. tryla. Tak rugi pon.

  12. Hero Borneo
    Hero Borneo November 29, 2014 at 6:41 pm | | Reply

    masa cuti sekolah masa terbaik untuk bersama bini..selamat berbahagia

    1. titan
      titan December 4, 2014 at 4:56 am | | Reply

      Hoho..

      Meme laaa..

  13. duniafarisya
    duniafarisya November 29, 2014 at 11:53 pm | | Reply

    Haha.Bila lagi nak berkepit kan? :mrgreen:

    1. titan
      titan December 4, 2014 at 4:57 am | | Reply

      Hangg..bila nak kahwin plak?

  14. Hafizul
    Hafizul November 30, 2014 at 3:46 am | | Reply

    Wahhh..macam excited aje bila dekat ngn bini ni..cam kempunan jer..hahahaha..terbaiklah..JDR saya dah lama tak leh..naik tension gak bila fikirkan balik..emmm 🙁

    1. titan
      titan December 4, 2014 at 4:58 am | | Reply

      Takkan la mu tak paham kot. Haha….

  15. ajumohit
    ajumohit November 30, 2014 at 2:37 pm | | Reply

    amboih dari entri ni tau sedang seronok dapat disamping isteri

  16. Siti travelog
    Siti travelog November 30, 2014 at 9:59 pm | | Reply

    Mantap betul tang Lazada tu. Kepoweran!

    1. titan
      titan December 4, 2014 at 4:59 am | | Reply

      Ya.

      Memang kepoweran. Haha

  17. sabree hussin
    sabree hussin December 1, 2014 at 8:16 am | | Reply

    Tu berger kulai ke tu?

    1. titan
      titan December 4, 2014 at 5:02 am | | Reply

      Bukan la. Beger kedai mana ntah. Haha

  18. Kereta Sewa Shah Alam
    Kereta Sewa Shah Alam December 1, 2014 at 10:19 am | | Reply

    Memang syiok woo duk dengan bini, manja2, lagi2 kalu lama2 xjumpa tp sape sanggup lama2 xjumpa dengan bini demam nnt. Hehe…x33

  19. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU December 1, 2014 at 8:51 pm | | Reply

    Set induksi tuan selalu terbaik…memang teringin nak belajar ilmu afliate ni tapi aje je masalahnye…moga berjumpa lagi di tahun depan dengan seminar2 ni..

  20. JAWATAN KOSONG TERBARU
    JAWATAN KOSONG TERBARU December 1, 2014 at 8:58 pm | | Reply

    Wah 4 hari bertemu bini…ni kira mcm lame je dah tak jumpe bini..

  21. kesoma.rai
    kesoma.rai December 2, 2014 at 9:14 am | | Reply

    mak saya orang kulai.. tiap kali balik kulai mesti terputus hubungan dengan dunia luar..hahaha.. first sebab layan masakan mak sampai tak hengat doniya.. kedua sebab line maxis memang lembab je kat kampung tu.. maklumlah.. duduk felda.. redho je lah…

    kat kulai jgn lupa makan nasi lemak wak kentut.. mana tau boleh celen nasi lemak banting paling sedap..hehehe

    1. titan
      titan December 4, 2014 at 5:02 am | | Reply

      Siapa la tak sika masakan mak. Haha..

  22. Hafiszan Kamarudin
    Hafiszan Kamarudin December 3, 2014 at 2:16 pm | | Reply

    memang hebat gayanya, tidak terlihat dek mata lihat komisen masuk

  23. zie fauzi
    zie fauzi December 3, 2014 at 2:50 pm | | Reply

    cuti-cuti sekolah ni melancong dalam negeri sgt best lebih2 lagi bila ada bini tolong jaga segala benda…

    1. titan
      titan December 4, 2014 at 5:03 am | | Reply

      Memang best bila ada bini nih. Hehe..

  24. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 5:28 pm | | Reply

    hamboih… burger tu wat lapor gitu… jellynya tengok amount komisen… tak sabar nk pi 13 hbln ni… :mrgreen: :mrgreen:

  25. ieta mat saad
    ieta mat saad December 4, 2014 at 5:29 pm | | Reply

    kem salam kat bini ya :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  26. Datin Tyka
    Datin Tyka February 3, 2015 at 4:54 pm | | Reply

    sedapnya burger bakar tu.. sob sob sob..
    bahagia la dia ada bini skrg…
    haihh bila gua nak kawen ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Content Protected Using Content Protector Plugin By: Make money.